Bezár!
2019. augusztus 20., kedd, István, Vajk napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:38 Megfordult az autópályán a szerb kamionsofőr, majd sokkot kapott22:15 Az amerikai kormányzat köszöntötte Magyarországot a nemzeti ünnep alkalmából22:02 Országszerte hőség várható holnap21:50 Zsidótalálkozó Ukrajnában21:31 Transzvesztita világtalálkozó volt Londonban - remélhetőleg jövőre nem nálunk tartják majd ezt is21:19 180-nal csapódott villanyoszlopnak egy BMW-s20:42 Zsidók lemészárlásáról fantáziált egy amerikai - volt is néhány fegyvere20:31 Terroristagyanús marokkóit utasítottak ki Romániából20:02 Megkezdődött a korrupcióval vádolt korábbi elnök pere Szudánban19:05 Németország megmenekült: mégsem kell a szegény fiataloknak horogkereszt alakú körhintán szórakozniuk18:38 Szurkolók vonultak a kutyakínzó nő tanyájához, de rendőreink éberek voltak18:18 "Meghalt" az első gleccser Izlandon17:35 Pokolgép robbant Észak-Írországban, rendőrök voltak a célpontok16:55 Több mint 400 kurdot vettek őrizetbe Törökországban16:07 Seehofernek csak most tűnt fel, hogy Szíriába járnak nyaralni az "üldözött menekültek"
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Vitára hív a Jobbik-ellenes izraeli akcióterv kidolgozója

Reklám

Az izraeli Éli Esed a napokban a Jobbik vezetőségének föltérképezésére dolgozott ki akciótervet a Moszád nevű izraeli titkosszolgálat számára. A tervet a Kuruc.info leközölte magyar nyelven, mire Éli Esed izraeli honlapjára elkezdtek áramlani a Magyarországról érkező angol és magyar nyelvű „jókívánságok”. Az akcióterv kidolgozója perceken belül levette a kommenteket, és helyükre héber nyelvű üzenetet tett ki, s egyben fölszólította a Jobbikot az ideológiai vitára.

Íme az üzenet:

Úgy tűnik, hogy szerény munkám komoly érdeklődést váltott ki a Jobbik berkeiben, s ezért vették a fáradságot és lefordították magyarra. Még a fényképemet is kitették hozzá. Nem tudok magyarul, ezért számomra az sem világos, hogy mit írnak. Föltételezem, azt közlik az olvasóikkal, hogy a Moszád embere vagyok. Mindenesetre köszönöm a megjelentetést.

Jó tudni, hogy most már Magyarországon is tudnak a létezésemről. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mit tesznek ezek után. Bérgyilkosokat küldenek rám? Föltételezem, hogy ilyen célra van elég pénzük.

Drága Jobbikos Barátaim! Kérem, mostantól erre a portálra csak angolul vagy héberül írjanak. A más nyelven küldött üzeneteket ugyanis azonnal letörlöm, mert nem értem azokat. S ezenkívül kérem, hogy elfogadható szintű üzeneteket küldjenek, mert a trágár tartalmúakat törlöm.

Ha vitát szeretnének kezdeményezni velem a nézeteikről, ám legyen... De csakis angolul vagy héberül.

Éli Esed
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready