Bizonyára emlékeznek (ha nem, ajánljuk a lenti kapcsolódó anyagokat), hogy a Makoto Uehara nevű japán harcos nemrég a K-1 világbajnokságon kuruc.infós és nagy-magyarországos mezben lépett a ringbe. Nos, Uehara most Magyarországra is ellátogatott és a Hunnia Harcosai Egyesület tagjaival edzett a Balatonnál augusztus 26-án és 27-én.



A táborban edző fiatal sportolóknak elmondásuk alapján óriási élményt és megtiszteltetést jelentett, hogy egy ilyen világhírű harcossal gyakorolhattak.



A tábort egy K-1 gálával zárták, ahol három ország képviseltette magát: Magyarország, Ausztria és Horvátország. Makoto Uehara díszvendégként díjakat adott át a verseny győzteseinek, például Monger Márknak (73 kg), aki a Hunnia Harcosai színében pontozással győzött súlycsoportjában. Gratulálunk neki!
És ha már szóba került a Hunnia Harcosai klub is, meg kell említenünk, hogy nemrég olvasóink segítségét kértük azzal kapcsolatban, hogy milyen nevet vegyen fel a kick-box Európa-bajnok Szűcs István (aki Ueharához hasonlóan nem átallott Árpád-sávos és kuruc.infós mezben a kötelek közé lépni).
"Szeretnénk megköszönni a Kuruc.infó olvasóinak a rengeteg becenévajánlatot, mely felhívásunkra érkezett. Hosszas gondolkodás után a Szűcs "Betyár" István nevet választottuk. A névadó részére az ajándék pólót postázzuk" - írta szerkesztőségünknek ezzel kapcsolatban Szűcs István programszervezője.
Hollik Péter - Kuruc.info