Bezár!
2020. július 3., péntek, Kornél, Soma, Napsugár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:38 "Heroizmus" a nyugati világban18:04 Alig vált muzulmánná egy angol nő, máris székesegyházat, szállodát és metrót akart robbantani17:25 Bemutatták Münchenben a Magyar Honvédség újbeszerzésű Leopard harckocsijait17:15 Szombaton is extrém lesz az UV-sugárzás17:05 Zavargásokba torkolló tüntetések voltak a chilei fővárosban a karantén ellen16:28 Dúró Dóra kiállt a lincselni akaró cigányok miatt meghurcolt mentősök mellett16:10 Összeütközött két vonat egy svájci hegyi alagútban16:01 Megvan Macron új kormányfője15:54 Szoborrongálás Judapesten is: vörös festékkel öntötték le Horthy Szabadság téri emlékművét - videók a biciklis támadóról15:52 Így üldözi a normalitást a "genderlobbi"15:49 HARCOS 2004-2020 - nemzeti ruházati márka már 16 éve (x)15:41 Zsidó tüntetés New Yorkban: Izrael vonuljon ki a megszállt palesztin területekről!15:32 Megkezdődött Törökországban a volt Nissan-vezér ügyében vádolt hét ember pere14:35 Milliárdokból adunk tiszta vizet és szívgyógyászati központot Ugandának - Szijjártó ettől várja, hogy majd otthon maradnak14:17 Nyolc év fegyházra ítéltek egy férfit, amiért drogot akart eladni
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók ::

Kuruc.info a HírTV-ben - még a Cigánybűnözés rovat nevét is kitakarták

Reklám


"Külföldi szerveren működik a Kuruc.info nevű radikális portál is, amelynek csak a fejlécét mutathatjuk meg - az írások egy részének címe vagy tartalma ugyanis sérti az új médiaszabályozást, amely tiltja a gyűlöletkeltést és a kirekesztést" - ezzel a felvezetővel és kitakart szöveggel mutogatták hírportálunkat - nem Kínában, hanem itthon, a forradalmi Magyarországon. Úgy tűnik, ezentúl csak nálunk szabad majd leírni még a cigánybűnözés szót is - hogy a többiről ne is beszéljünk.
A magyar állam "tehetetlensége" pedig új és némiképpen meglepő elem, hiszen Szalai nemrég még arról beszélt, hogy (kínai típusú) tűzfal mögé bújtatnák az országot, letiltva a domainünket, újabb fejlemények pedig azóta még nem láttak napvilágot az ügyben.
Korábban írtuk: Nem éri el a fideszes cenzúra a Kuruc.infót - sajnálkoztak a HírTV-ben
Vízkereszt napja előtti estén a Hír TV híradójában rövid tudósítást sugároztak arról, hogy szerintük az új médiatörvény "sajnos" tehetetlen a külföldi ország területéről Magyarországon műsort vagy elektronikus tartalmat sugárzó médiával szemben, hiszen a friss jogszabály hatálya nem terjed, nem terjedhet ki annak területére.
Ismert, a szerencsétlen, videofelvétel-manipulátor Drazsé elvtárs próbálkozott ezzel anno, persze a rá és bandájára jellemző alvilági módszerekkel, megzsarolva a Kuruc.infónak tárhelyet biztosító amerikai szolgáltatót. Csúfos bukás lett a dologból (Uramisten, Drazséék egész tevékenysége másból sem állt), ráadásul hírportálunk olvasottsága toronymagasan növekedni kezdett a 2008. augusztusi újraindulást követő időszakban.
Az említett hírtévés összeállításban sajnálatos tényként próbálták feltüntetni azt, hogy a Kuruc.info működését nem tudják ellehetetleníteni adminisztratív eszközökkel, illusztrációként pedig tegnapi lapszámunk fejlécét mutatták be azon kommentár kíséretében, miszerint többet nem jeleníthetnek meg belőle, lévén hogy az oldal tiltott közléstartalmakat hordoz... A jobb sorsra rendeltetett honpolgár pedig azonnal gondolkodóba esett. Vajon mik is lehetnek azok a kicenzúrázott, eltiltandó szöveghelyek portálunkon? A "sajóbábonyi cigányhorda" kifejezés? Vagy az "SZDSZ-es fajtársak" jelzős szószerkezet? Az "orkok indiai származása" nyelvi fordulata? Talán a "Túlszaporodtak" címen közölt, sokak vágyálmát metaforikusan megjelenítő cigányvicc? Esetleg a szerénységem által írott "roma pecsenyés" kannibalisztikus ínyencsége abszurd ostobaságát pellengérre állító karcolat röpke eszmefuttatása, uram bocsá' a "Firenzei varázslatos éj a Duce és a Führer borának igézetében" fantázianevű kis opus? Sehogyan sem tudtam rájönni. A dolognak azért is van némi pikantériája, mert a Kuruc.info a szilveszteri totális néphülyítés kapcsán épp az elmúlt napokban foglalkozott több alkalommal is azzal a sajnálatos jelenséggel, hogy elképesztően obszcén és romboló hatású televíziós műsorok, pornográf internetes képek és videók korlátlan mennyiségben elérhetők bárki által a mai magyarországi médiapiacon.
Mindazonáltal a hivatkozott műsor szerkesztői öngólt lőttek, ezúttal már ki tudja, hányadik alkalommal. Szociálpszichológiai tény, hogy a "tiltott gyümölcs mindig édes", az emberiséggel egyidős, ősi elve alapján a közönség érdeklődését az efféle interdiktumokkal mindig fel lehet kelteni, illetve azok serkentőleg hatnak egy téma iránti fogékonyság össznépi ébren tartására. Vagyis a "sajnálkozók" szándékaival és elgondolásaival szöges ellentétben és abszolút kontraproduktív módon, hírportálunk ingyenreklámot kapott egy nagy nézettségű fideszes hírcsatornán, ráadásul fő műsoridőben. A Kuruc.info szerkesztőgárdájának, szerzőinek és napról napra látványosan bővülő, mind szélesebb olvasótáborának nevében is, őszinte, hálás köszönetünket fejezzük ki lapunk támogatásáért a Hír TV-nek ezúton is!
Az egész történet és kurucos mizéria egyébként felidézi e sorok írójában szeretve tisztelt középiskolai magyartanárának bölcs, ironikus intelmét, a kötelező irodalmi művek elolvasásával kapcsolatban. Nevezetesen, a tanár úr mindig a leghatározottabban megtiltotta növendékeinek, hogy a kötelező olvasmányokat egyáltalán a kezükbe merészeljék venni, úgy gondolván, így legalább némi halovány remény mutatkozik arra, hogy néhányan el is fogják azokat olvasni, a "bűn" ördögien kísértő útjára lépve.
Az objektív, elfogulatlan szemlélő is azonnal megállapíthatja: a nemzeti radikális weboldal léte súlyosan hiánypótló és információs űrt kitöltő médiajelenség ma Magyarországon, illetve a világban bárhol élő nemzettársaink számára. S minthogy a Kuruc.info a politikailag tabusított - értsd életben maradásunkkal, a normális, élhető nemzeti jövővel elválaszthatatlanul összefonódó - témákat is rendszeresen boncolgatja, első számú közellenséggé lépett elő az európai és benne a nemzeti önfeladás politikáját folytató, világuralomra törő kozmopolita erők hazai vazallusainak szemében. Azért el kell ismernünk, ez már önmagában szép eredmény, s komoly tekintélyt adó rang és médiapiaci státusz is egyben. Méltán mondhatjuk tehát Vörösmarty szavaival: "Ez jó mulatság, férfi munka volt!"
Lipusz Zsolt - Kuruc.info
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready