A Magyarság korabeli lapszámát nagy méretben ITT tekintheti meg.

Franklin D. Roosevelt
A weimari Németország idejéből jól ismert Emil Ludwig-Cohn zsidó író 1938-ban könyvet írt Rooseveltről. Ennek a könyvnek előszavában a 10. oldalon a következőket olvashatjuk:
„Ha 1940 előtt kitörne a háború, akkor és csakis akkor választanánk meg Rooseveltet harmadszor is elnökké, és alkotmányos hatalmával döntő befolyást gyakorolhatna ennek a világküzdelemnek kimenetelére. Hogy rokonszenve melyik oldalon van és melyik oldalon lesz a háborúban, az kitűnik az alábbi tanulmányból”.
Ezeket a sorokat 1938 februárjában írta Emil Ludwig-Cohn, tehát olyan időpontban, amikor Európában a zsidóságon kívül még senki sem gondolt háborúra. Emil Cohn azonban már 1938-ban tudta, hogy a legrövidebb időn belül háborúra kerül a sor, és hogy ez a háború világküzdelem lesz, továbbá, hogy Roosevelt harmadszor jelölteti és választatja meg magát elnökké és végül, hogy a háború kimenetelére döntő befolyást igyekszik gyakorolni.
Minden szó szerint úgy következett be, ahogyan Cohn zsidó már 1938 februárjában megírta. 1939. szeptember 1-én kitört a háború. 1940 őszén Roosevelt harmadszor jelöltette magát elnöknek és a komédiaszerűen levezetett választási harc során meg is választatta magát elnökké, hogy egy évre rá az USA-t belehajszolja a háborúba.
Tehát minden úgy zajlott, amint azt a világ zsidósága előre elhatározta, csakhogy a túlbuzgó zsidó Emil Ludwig Cohn kissé elsietve elfecsegte ezeket a zsidó háborús terveket.
Egyébként Emil Ludwig Cohn „Az új szent szövetség” című könyvében is elárult már valamit a zsidó háborús tervekből. Ebben a könyvben többek között az alábbiakat olvassuk:
„Az új világ-lelkiismeret lángja az Egyesült Államokban fog újra fellobogni. Roosevelt őrködik! Amióta hatalmon van, öt nagy beszédet tartott, amelyek az Egyesült Államokat a demokráciák oldalára állítják a diktatúrákkal szemben. Amíg ő kormányoz, addig Amerika a fasizmus ellen fog harcolni.
Lehetséges, hogy Hitler az utolsó percben megkísérli a háború kitörésének megakadályozását, mert a háború az ő eltűnését jelentené, de okvetlenül rá fogják kényszeríteni a harcra.”
A zsidóság ezzel nyíltan bevallja, hogy mindenáron háborút akar előidézni.
Lengyelországba telepítik át a bulgáriai zsidók egy részét
N. Gorjubov belügyminiszter a Szobranjeben tett nyilatkozataiban bejelentette, hogy a jövőben új szigorított rendszabályokat alkalmaznak a zsidókkal szemben. Bulgáriában — mondotta — négy gyűjtőtábort létesítettek kizárólag zsidók számára. Itt gyűjtik össze Bulgária minden részéből azokat a zsidókat, akik megbízhatatlanok hírében állnak és rémhírt terjesztenek. A legkellemetlenebb zsidókat azonban — mondotta a belügyminiszter — valószínűleg Lengyelországba küldjük, ahol gettókban helyezik el őket, ebben az irányban már lépéseket is tettünk. A rendőri vizsgálatok során ugyanis kiderült, hogy minden szándékos rongálásban és gyilkosságban, amelyek különösen a legújabb időben meglehetősen elszaporodtak, egy csoport zsidó férfi és nő „vitte a főszerepét”.
A rendőrség átkutatott bizonyos szófiai városrészeket s letartóztatott több kommunista pártszemélyt és zsidó szabotálót.
(Kuruc.info)