2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:07 Lehetséges problémák a NATO számára egy orosz konfliktus esetében15:58 A klímaváltozás ellen is felvenné a harcot a NATO-főtitkár15:38 Az SZDSZ egykori sábeszgója szerint a Covid nem finom14:52 Úgy tűnik, Orbán "nagy dolgaiból" csak a pálinkafőzés maradt14:22 Nem jönne jól a megállapodás nélküli kilépés az Egyesült Királyságnak13:44 Szlávik: nem igaz, hogy a maszk nem véd a fertőzés ellen13:18 Inkább zsinagógán kívül javallott idén a jóm-kipúri baromfi-abuzálás12:55 Orbán Viktor boldog születésnapot kívánt az ENSZ-nek12:36 Jereván: Azerbajdzsán örmény polgári célpontokra támadott, két helikoperük és három drónjuk bánta12:19 Fehérorosz külügyér: a szomszédok káoszba és anarchiába próbálják sodorják az országot11:58 Három montenegrói városban hétfőtől kevésbé lesznek vidámak az éjjelek11:35 Zajlanak az önkormányzati választások Romániában és Erdélyben11:21 Fogolycserében állapodtak meg Jemenben11:02 Népszerű a VírusRadar10:45 Elfogatóparancsokat adtak ki rendőr- és katonatisztek ellen is a hat éve lemészárolt mexikói diákok ügyében
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók ::

Megtaláltuk az Élősködők Menetén magyar lányra támadó gyurcsányista zsidót

Reklám

/Frissítés a cikk alján./
Amint azt hírül adtuk, egy kis csapat fiatal "Az igazság felszabadít" feliratú transzparenssel szembesítette a hazugság népét az Élősködők Menetén. Nem is kellett több a fél világot az aljas mítoszával karmában tartó népségnek, azonnal rendőrrel vitették el a semmi törvénytelent el nem követő fiatalokat. Egy majomszerű zsidónak azonban az sem volt elég, hogy az ő parancsukra bárkit elhurcolnak bárhonnan, ha nekik nem tetsző véleményének mer hangot adni, még rá is támadt az egyik bátor lányra.

Zsidó módra, hátulról, a legvédtelenebbre:

Majomszerű mozdulatok,

majd újabb támadás,

és talmudi üvöltés:

Így néz ki Hókuszpók szemből:

és hátulról:

Videón a jelenet:
Emlékeznek a magyar kislányt március 15-én arcon ütő, kokárdatépő Dávid-csillagos zsidó patkányra? Őt megtaláltuk, és bocsánatot kellett kérnie. Úgy gondoljuk, a fenti képeken látható fajtársa esetében ez a minimum, amit elvárhatunk. De persze vannak maximalisták is.
Kuruc.info
Aki bármilyen információval tud szolgálni a magyargyűlölő zsidóról, kérjük, küldje el a szerk(kukac)kuruc.info címre!
Frissítés: 24 óra sem telt el, és olvasóink segítségével sikerült is azonosítanunk az agresszív gnómot. Így hívják, és így néz ki, amikor nem magyar lányokra támad rá hátulról:

Ügyvezető is egy cégnél:

Méghozzá a Stúdió C Építész Irodánál. Sajnos az otthoni vagy a mobilszáma egyelőre nincs meg, így csak a céges elérhetőségein keresheti az, akinek különösen fontos vagy különösen sürgős mondanivalója, esetleg kérdése van. Kollégái biztosan megbocsájtják a zavarást, hiszen fontos ügyről van szó, nyilván ők sem helyeslik, ha valaki agresszívan rátámad azokra, akik az igazság fontosságát hangsúlyozzák - ugyanis, mint ismeretes, ennyi történt. Heuduska István azért rontott vadállati dühvel egy védtelen lányra, mert az egy transzparenst tartott, amely azt hirdette: az igazság szabaddá tesz. Ezt, az igazságot nem bírta elviselni Heuduska. Hogy miért? Azt tőle kell megkérdezni.
Amint említettük, egyelőre csak munkahelyi telefonszámmal és címmel tudunk szolgálni, ha esetleg többet tud valaki, küldje el nekünk bátran.

Frissítés2: Megvan a Facebook-oldala is (igazi MSZP-s-millás zsidó), itt lehet üzenni neki:
Zoom
Imádottai bővebben: van itt Gyucsánytól ATV-n át Hellerig minden, ami magyarellenes:

Zoom
Frissítés3: Lakcíme, ha valaki netán Gyurcsány-autogrammal szeretné meglepni: 2015 Szigetmonostor, József Attila utca 16.
Iwiwen ide kattintva érhető el az adatlapja.
Frissítés4: Amint az köztudott, egy jó zsidónak van legalább egy cége vagy bankja. Heuduska meglehetősen jó zsidónak bizonyul a céghálója alapján:
Zoom
Jó minőségben, PDF-ben ide kattintva tölthető le.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready