2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:53 Iskolai mészárlásra készülő kercsi tizenéveseket vettek őrizetbe17:32 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy12:52 Zsidók hatalmi harca: Soros nyílt levélben követeli Zuckerberg kirúgását12:43 A foci lett Kolumbia legnagyobb heroinkereskedőjének a veszte12:27 Piramisjáték miatt emeltek vádat egy férfi ellen Budapesten
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Humor ::

Genetikai vizsgálattal igazolta a jobbikos, hogy nincs benne cigány és zsidó vér

Reklám

Nem vicc: orvosi leletben rögzítették a Jobbik egyik tagjáról, hogy nem fertőzött cigány és zsidó genetikai génváltozatokkal. Bár a szándék nemes, a Kuruc.info által megkérdezett szakértők finoman szólva nincsenek meggyőződve arról, hogy minden kétséget kizáró „tudományos eredmény” születhet a kérdésben, hiszen előbb rendelkezésre kellene állnia a „zsidó gén” és a „cigány gén” egyértelmű meghatározásának, mintegy etalonként. Ez azonban a magyarok esetében sem létezik.
Az alábbi leletben ugyanakkor ez olvasható: „A genetikai vizsgálat során [személynév] esetében nem találtunk roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot. A családfakutatás során a genetikai vizsgálat nem igazolta a roma és zsidó rokoni felmenőket, azok kizárhatóak.”

A páciens a Jobbik egyik tagja, aki ezzel kissé túlteljesítette a pártfelvételi követelményeket. A Kuruc.infóhoz eljutott magyarázatában így fogalmazott: „A genetikakutató doktor azt mondta, hogy ezzel 100% bizonyossággal meghatározható a származási kérdés, felmenői rendszerben. A cég garanciát is vállal az eredményre, ugyanis nemzetközi szabványok szerint dolgoznak, így bíróságok előtt is megáll a hitelesített lelet. Amúgy, az etnikai érintettséget egészen kicsi százalékban (ezrelékben) is ki tudják mutatni (a genetikai formulák vizsgálatával).”
Az előbbiek ellenére a – persze jó pénzért végzett – „kutatás” sokkal inkább kuruzslásnak, szélhámosságnak tűnik.
Amúgy az 1990-es években már napvilágot látott a Demokratában egy rémhír, hogy Izraelnek olyan biofegyvere lehet, mely genetikai alapon megkímélné a zsidókat. Egy efféle fegyver, még ha létezne is, amúgy sem lehetne hatásos az „unokatestvér” arabokkal szemben, mely népcsoport szintén a szemiták közé tartozik.
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready