2019. szeptember 18., szerda, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:04 Földutat is avatott és szenteltetett (!) fel egy fideszes, de aztán inkább törölte a képeket09:58 Szaúd-Arábia csatlakozik az "iráni agresszió leküzdésére" alakult amerikai vezetésű koalícióhoz09:24 Elvesztette a türelmét a cigány pofátlanság miatt a patai iskolaigazgató, már megy is a "szegény roma fiú"-zás09:12 Egyik pártnak sem megy a kormányalakítás Izraelben - Bibi csak azt tudja, hogy arabok nem kerülhetnek hatalomközelbe08:54 Négyezren kerültek kórházba egy hét alatt a nagy hőség miatt Japánban08:15 A méhlepényig is eljuthat a várandós nők által belélegzett szennyezett levegő07:21 Előrehozott választás lesz Spanyolországban, mert legutóbb nem volt elég progresszív szavazó06:55 A látszat kedvéért: az Europol lecsapott egy nemzetközi embercsempész bandára22:33 Kozmetikai termékkel akarják irtani a cigányokat!!!22:16 A tanúba illő jelenetek: a fideszes képviselő átadott egy parkolót, kivezényelték az összes gyereket21:49 Az oroszok elfogtak két észak-koreai hajót, mert tüzet nyitottak rájuk21:31 Sejthető volt: az amerikai-szaúdi páros "kinyomozta", hogy Irán támadott21:22 Felborult egy tűzoltóautó a diákoknak tartott váci bemutatón20:58 Lőrincz Tamás világbajnok20:39 Estig viszonylagos nyugalomban zajlott az előrehozott választás Izraelben
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Humor ::

Genetikai vizsgálattal igazolta a jobbikos, hogy nincs benne cigány és zsidó vér

Reklám

Nem vicc: orvosi leletben rögzítették a Jobbik egyik tagjáról, hogy nem fertőzött cigány és zsidó genetikai génváltozatokkal. Bár a szándék nemes, a Kuruc.info által megkérdezett szakértők finoman szólva nincsenek meggyőződve arról, hogy minden kétséget kizáró „tudományos eredmény” születhet a kérdésben, hiszen előbb rendelkezésre kellene állnia a „zsidó gén” és a „cigány gén” egyértelmű meghatározásának, mintegy etalonként. Ez azonban a magyarok esetében sem létezik.
Az alábbi leletben ugyanakkor ez olvasható: „A genetikai vizsgálat során [személynév] esetében nem találtunk roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot. A családfakutatás során a genetikai vizsgálat nem igazolta a roma és zsidó rokoni felmenőket, azok kizárhatóak.”

A páciens a Jobbik egyik tagja, aki ezzel kissé túlteljesítette a pártfelvételi követelményeket. A Kuruc.infóhoz eljutott magyarázatában így fogalmazott: „A genetikakutató doktor azt mondta, hogy ezzel 100% bizonyossággal meghatározható a származási kérdés, felmenői rendszerben. A cég garanciát is vállal az eredményre, ugyanis nemzetközi szabványok szerint dolgoznak, így bíróságok előtt is megáll a hitelesített lelet. Amúgy, az etnikai érintettséget egészen kicsi százalékban (ezrelékben) is ki tudják mutatni (a genetikai formulák vizsgálatával).”
Az előbbiek ellenére a – persze jó pénzért végzett – „kutatás” sokkal inkább kuruzslásnak, szélhámosságnak tűnik.
Amúgy az 1990-es években már napvilágot látott a Demokratában egy rémhír, hogy Izraelnek olyan biofegyvere lehet, mely genetikai alapon megkímélné a zsidókat. Egy efféle fegyver, még ha létezne is, amúgy sem lehetne hatásos az „unokatestvér” arabokkal szemben, mely népcsoport szintén a szemiták közé tartozik.
(Kuruc.info)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready