Egy világhálón keringő vicc szerint Dániel azért merte meggyalázni Horthy szobrát, mert tudta, hogy nem fog visszaütni. Az, hogy megteszi-e helyette valaki más, a jövő titka, mi mindenesetre lehetőséget teremtünk arra, hogy aki közölni szeretné a véleményét a magyargyűlölő zsidóval, az meg tudja ejteni: egyik kedves olvasónk megszerezte a névjegykártyáját.
A kép ugyan nem a legjobb minőségű, de a szám kivehető, meg el is küldte levelében: 06-309-217-001. (Az ügyvédi irodája címét és telefonszámát már korábban nyilvánosságra hoztuk.)
Figyelmeztetjük olvasóinkat, hogy, mint ismeretes, a hívandó fél zsidó. Ezek egy része pedig abból él, hogy miután provokált, utána még be is perel: ez a példány is megígérte Facebook-oldalán több hozzászólónak, hogy találkoznak a bíróságon. A véleményünket elmondhatjuk, de figyeljünk arra, hogy ne fenyegessük konkrétan testi vagy más jellegű fenyítéssel, mert azt felhasználhatja ellenünk. De amúgy persze nem árt, ha nem saját számról, hanem például internetes programmal hívjuk, egy korábbi cikkünkben ezt az oldalt ajánlottuk ilyen célra.

Kapcsolódó: