Bezár!
 
2018. október 23., kedd, Gyöngyvér, Koppány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:56 NJSZ: a 2006. őszi Kossuth téri jogsértettek megkapták a jóvátételt, de a felelősök továbbra is büntetlenek10:31 Robbanószerkezettel riogatták Soros cselédjeit, a vén zsidó otthon sem volt10:27 Női és férfi újdonságok a Harcostól (x)10:12 Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt10:06 A CIA igazgatója Törökországba utazott09:20 Polgármester, regionális igazgató, megyei sajtófőnök, volt IT-alelnök a legújabb jobbikos távozók között08:51 Hosszú idő után visszatérhet az eső08:10 Megkapják a románórákért járó túlórapénzt az erdélyi magyar tanítók07:55 A zsidó rémuralom és a szovjet megszállás elleni bátor és tiszta harcunk tölt ma el újult erővel07:44 Amikor elkezdődik a fűtési szezon Borsodban...07:29 Két Gellért-hegynyi élelmiszert dobunk a szemétbe évente06:57 Még a héten demilitarizálják Panmindzson környékét22:03 Moszkva: mocskos manipuláció volt a Macedónia nevéről szóló alkotmánymódosító szavazás21:42 Magyarország legolvasottab weboldalai közt a Kuruc.info - napi közel 100 ezres látogatottság21:15 A karádi sofőrnek a vérében volt a vezetés - meg az alkohol és némi drog
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók ::

Gaudi a délvidéki magyaroknak járó területi autonómiáról kérdezte az albán kormányfőt

Reklám

Koszovó függetlensége megváltoztathatatlan, nincs más alternatíva, mint elfogadni azt - szögezte le hétfőn Strassburgban, az Európa Tanács (ET) parlamenti közgyűlésén Sali Berisha albán miniszterelnök.
Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik képviselője azt kérdezte Berishától: egyetért-e azzal, hogy területi autonómiát kell biztosítani a Koszovó területén élő szerb közösségnek, akárcsak a Délvidéken élő, kétszer olyan nagy létszámú magyarság számára. Az albán miniszterelnök közölte: egyetért a felvetéssel, életbevágó az ilyen konfliktusok megfelelő kezelése; előrehaladott tárgyalások folynak már az észak-koszovói szerbek helyzetének megoldásáról. Berisha úgy vélte, hogy kiemelt figyelmet kell élvezniük a nemzeti kisebbségeknek, különösen a válságövezetekben, ahol véres konfliktusok voltak.
Ebben a fél évben Albánia tölti be az Európa Tanács Miniszteri Bizottságának soros elnöki tisztét, Sali Berishát ebben a minőségében hallgatta meg a szervezet parlamenti közgyűlése.
A kormányfő emlékeztetett arra, hogy Koszovó 2008-ban kiáltotta ki egyoldalúan függetlenségét, amelyet azóta 93 állam ismert el, köztük Magyarország, valamint több nagyhatalom. Sali Berisha úgy vélekedett, hogy az Európa Tanácsnak szorosabbra kell fűznie kapcsolatait a volt szerb tartománnyal.
A fideszes Nagy Gábor Tamás az iránt érdeklődött: a miniszterelnök minek tulajdonítja azt, hogy Albániában jelentős a gazdasági növekedés, és nem érezhető a gazdasági válság. A kormányfő azt mondta: ő az alacsony adók híve, ezek jótékony hatását Ronald Reagan volt amerikai elnöktől tanulta. Szerinte az alacsony adókkal az ország gazdaságának versenyképességét lehet növelni, emellett a felesleges adminisztrációs költségek csökkentésére is törekszenek.
(MTI - Gaudi.jobbik.hu)


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready