2017. november 21., kedd, Olivér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:21 Újabb perverz zsidóval erősítik az "erőszaktevő fehér férfi" sztereotípiáját21:47 Beteg: Londonban akart új életet kezdeni 11 éves diákjával egy aberrált békési tanár - szexuálisan közeledett felé, lebukása után is taníthatott20:44 Szakértő: az FDP a sáskabefogadás miatt szállt ki a német koalíciós tárgyalásokból19:56 Erőltetett menet a nemzethalál felé: soha nem volt ilyen alacsony a gyermekek és ilyen magas az idősek száma Magyarországon19:34 Bestiális kegyetlenséggel megerőszakolta, majd meggyilkolta a 81 éves nénit egy cigány19:01 Kevesek által várt karácsonyi ajándék: a 60 forintos tojás - ideje szólni Tállai elvtársnak18:37 Füstbe ment a Jamaica-koalíció terve: az FDP faképnél hagyta Muttiékat - új választások jöhetnek18:26 Már nem Orbánt, hanem gazdag cigányokat akartak likvidálni a nyugdíjas terroristák - végül is, nincs sok különbség17:58 Így is lehet: hazai fejlesztésű, hazai gyártású drónokkal erősít a lengyel hadsereg17:18 A Liberálisok egyetlen tagja szerint minél szélesebb a Jobbik nélküli együttműködés, annál hatékonyabbak lesznek a demokraták16:55 Budapest: több mázsás betontömbökkel védik az adventi vásárokat a tömegbe hajtóktól16:19 Érvek és ellenérvek a Paks 2-projekttel kapcsolatban16:03 Az UNICEF szerint a gyerekek rosszabbul élnek, mint húsz éve15:10 Az SZDSZ-es magyargyűlölet legsötétebb korszakait idézi: nemzettestvéreink ellen agitál telefonon a DK14:27 Általános sztrájk kezdődött Leszboszon, de rossz irányba akarják kiebrudalni a zavargó sáskákat
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Csak a zsidók szervezkedhetnek, a magyarok nem? - Nyílt levél Pintér Sándorhoz

Reklám

Tisztelt Belügyminiszter Úr!
A Magyar Nemzet napilap 2012. július 7-én, szombaton megjelent számának Belföld rovatában jelent meg egy írás Tiltakoznak Romsics leantiszemitázása ellen címmel. A cikket Pilhál Tamás jegyezte. A cikk végén, attól elválasztva megjelenő kis tudósítás miatt írok Önnek, melyben szó szerint ez áll:
“Amerikaiakkal tárgyaltak. Az antiszemitizmus visszaszorításáról tárgyaltak az Egyesült Államok kormánytisztviselőivel az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) képviselői június 26. és július 2. között. A megbeszéléseken szóba került az amerikai szerverről üzemelő szélsőjobboldali portál, illetve a Jobbik a fiatalok körében tapasztalt térnyerése is. A két legnagyobb magyarországi zsidó szervezet szerint az önszerveződő zsidó közélet megteremtéséhez fontos a jogvédelmi és a szuverén önvédelmi intézmények megteremtése.”
A fenti hírt sok szempontból lehetne elemezni, de most csak az utolsó mondat nyomán felmerülő kérdéseimmel zavarnám Önt. Annál is inkább, mert az Ön feladat- és hatáskörét érinti. Kérdéseim tehát a következők:
Az állam rendfenntartó és erőszakmonopóliuma minden etnikum esetében érvényes, vagy csak az ilyen irányú magyar szerveződésekkel szemben? Gondolok itt a Magyar Gárdára, vagy a Szebb Jövőért Polgárvédelmi Egyesületre.
Ön hogy értelmezi a tudósításban szereplő “szuverén önvédelmi intézmények” fogalmát és lehetséges gyakorlati kivitelezését? A fentebb megnevezett magyar szerveződések a magyar törvények betartásával és a magyar állami szervekkel együttműködve végezné tevékenységét, ha hagynák. Amire nem mellesleg, tömeges igény mutatkozik az állampolgárok nagy részéről.
Mit gondol arról, hogy a magyarországi zsidóság felső vezetői az Egyesült Államok kormánytisztviselőivel, vagyis kormányával tárgyalnak a fent vázolt elgondolásaikról, terveikről? Nem a magyar kormánnyal és nem Önnel. Ha már a szuverenitás szóba került: mint vélekedik Ön Magyarország szuverenitásáról?
Végül engedjen meg egy utolsó, látszólag nem ide illő kérdést. A főváros kellős közepén, ahol a rendőrség rövid idő alatt elérhető, mozgósítható, mi szükség van egy Síp utcai bérház udvarán kihelyezett rendőrőrsre? Ön, biztos vagyok benne, tudja, miről beszélek. Miközben magyar falvak, tanyák ezreiben, sőt a főváros több kerületében rendőrt csak néha, mutatóban látnak. Akkor is már későn.
Sokad magammal várjuk megtisztelő válaszát.
Tisztelettel egy törvénytisztelő állampolgár:
Makai Tibor
Kelt.: Budapest, 2012. 07. 18.
(jobbik18.hu)


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2017 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready