2018. április 25., szerda, Márk, Ajnácska napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:22 Kevesebb kipás zsidó lesz a német városokban - inkább a baseball-sapkát javasolják nekik21:54 Rohad szét a mentőautó - a megoldás: "Menjenek lassabban!"21:45 Visszakerült a németek elűzését megörökítő emléktábla a Városlőd-Kislőd vasútállomás épületére - persze hogy nem a portálunk cikke nyomán21:30 Morvai megvédené Európát Macron terveitől, a levezető elnököt megviselte a felszólalás21:08 Archívuma miatt nem nyilatkozik Köves Slomó az N1-nek20:54 Telefontolvajok miatt hívtak vissza a kifutópályáról egy repülőgépet Ferihegyen20:33 Agyonlőtt bűnöző ujjával próbálták feloldani a telefonját az amerikai rendőrök20:02 Újszülöttet hagytak a Jahn Ferenc kórház inkubátorában19:27 Mészáros Lőrinc távozik Felcsút éléről, hogy kizárólag cégbirodalmára koncentrálhasson19:05 Sorosnak a sáskainvázióban játszott szerepe miatt estek egymásnak az osztrák pártok18:16 Magyar Kórházszövetség: az orvoshiány a legégetőbb probléma17:31 Izrael már a szíriai orosz légvédelem megsemmisítésével fenyegetőzik - persze ez is "önvédelem"17:09 Merkeléknek még bin Laden testőre is menekült - havi 1200 eurót kap, hogy dolgoznia se kelljen16:45 A "baráti Ukrajna" újabb magyarellenes lépésre készül - Szijjártó nem áldozná fel a kárpátaljai magyarság jogait a geopolitikai érdekek oltárán16:30 Egymillió eurós kenőpénz - bűnvádi eljárás indult a volt román pénzügyminiszter ellen
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Csak a zsidók szervezkedhetnek, a magyarok nem? - Nyílt levél Pintér Sándorhoz

Tisztelt Belügyminiszter Úr!
A Magyar Nemzet napilap 2012. július 7-én, szombaton megjelent számának Belföld rovatában jelent meg egy írás Tiltakoznak Romsics leantiszemitázása ellen címmel. A cikket Pilhál Tamás jegyezte. A cikk végén, attól elválasztva megjelenő kis tudósítás miatt írok Önnek, melyben szó szerint ez áll:
“Amerikaiakkal tárgyaltak. Az antiszemitizmus visszaszorításáról tárgyaltak az Egyesült Államok kormánytisztviselőivel az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) képviselői június 26. és július 2. között. A megbeszéléseken szóba került az amerikai szerverről üzemelő szélsőjobboldali portál, illetve a Jobbik a fiatalok körében tapasztalt térnyerése is. A két legnagyobb magyarországi zsidó szervezet szerint az önszerveződő zsidó közélet megteremtéséhez fontos a jogvédelmi és a szuverén önvédelmi intézmények megteremtése.”
A fenti hírt sok szempontból lehetne elemezni, de most csak az utolsó mondat nyomán felmerülő kérdéseimmel zavarnám Önt. Annál is inkább, mert az Ön feladat- és hatáskörét érinti. Kérdéseim tehát a következők:
Az állam rendfenntartó és erőszakmonopóliuma minden etnikum esetében érvényes, vagy csak az ilyen irányú magyar szerveződésekkel szemben? Gondolok itt a Magyar Gárdára, vagy a Szebb Jövőért Polgárvédelmi Egyesületre.
Ön hogy értelmezi a tudósításban szereplő “szuverén önvédelmi intézmények” fogalmát és lehetséges gyakorlati kivitelezését? A fentebb megnevezett magyar szerveződések a magyar törvények betartásával és a magyar állami szervekkel együttműködve végezné tevékenységét, ha hagynák. Amire nem mellesleg, tömeges igény mutatkozik az állampolgárok nagy részéről.
Mit gondol arról, hogy a magyarországi zsidóság felső vezetői az Egyesült Államok kormánytisztviselőivel, vagyis kormányával tárgyalnak a fent vázolt elgondolásaikról, terveikről? Nem a magyar kormánnyal és nem Önnel. Ha már a szuverenitás szóba került: mint vélekedik Ön Magyarország szuverenitásáról?
Végül engedjen meg egy utolsó, látszólag nem ide illő kérdést. A főváros kellős közepén, ahol a rendőrség rövid idő alatt elérhető, mozgósítható, mi szükség van egy Síp utcai bérház udvarán kihelyezett rendőrőrsre? Ön, biztos vagyok benne, tudja, miről beszélek. Miközben magyar falvak, tanyák ezreiben, sőt a főváros több kerületében rendőrt csak néha, mutatóban látnak. Akkor is már későn.
Sokad magammal várjuk megtisztelő válaszát.
Tisztelettel egy törvénytisztelő állampolgár:
Makai Tibor
Kelt.: Budapest, 2012. 07. 18.
(jobbik18.hu)


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready