2018. szeptember 22., szombat, Móric napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:59 Történelmi megállapodás a Vatikán és Kína között16:34 Egy százhalombattai Fodor Gabriella-szavazót találtak Budaörsön15:48 Több gázt Ukrajnának: egy magyargyűlölő weboldal listázza a magyar állampolgársággal rendelkező kárpátaljaiakat15:16 A Jobbik leendő koalíciós partnerének egyedüli társelnöke szerint Orbán alkalmatlanná vált14:34 Terrortámadás Iránban: a perzsák meglepő módon a Moszádot és Amerikát gyanúsítják - eddig 24 halálos áldozat14:16 Nem szép dolog a rácoktól, hogy így elhanyagolták a nagybecskereki kórház eszközbeszerzését, de kivételesen elnézzük13:47 A Jobbik kezdeményezné Magyarország csatlakozását az európai ügyészséghez13:24 Ez még csak egy kis ízelítő az őszből, a jövő héten még rosszabb idő várható - nyugaton többek között Ali pusztít12:53 Halálos balesetek sora a Dunántúlon12:35 Egy tűzoltóautó és három autó ütközött össze Budapesten - a Szilágyi Erzsébet fasort lezárták12:13 Elsüllyedt egy migránstaxi Libanon partvidékén11:42 Toroczkai: Követeljük, hogy a rendőrségi közlemények a valóságról szóljanak! - Ne lehessen szőnyeg alá söpörni a cigányproblémát11:15 Egy liberális politikus és a valóság találkozása a Hős utcában10:53 A pénzügyi szektorban nőttek legkevésbé a keresetek, de talán nem kell gyűjtést szervezni az ott dolgozók számára10:38 A Dunába esett egy zavart férfi az Erzsébet hídról
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Csak a zsidók szervezkedhetnek, a magyarok nem? - Nyílt levél Pintér Sándorhoz

Tisztelt Belügyminiszter Úr!
A Magyar Nemzet napilap 2012. július 7-én, szombaton megjelent számának Belföld rovatában jelent meg egy írás Tiltakoznak Romsics leantiszemitázása ellen címmel. A cikket Pilhál Tamás jegyezte. A cikk végén, attól elválasztva megjelenő kis tudósítás miatt írok Önnek, melyben szó szerint ez áll:
“Amerikaiakkal tárgyaltak. Az antiszemitizmus visszaszorításáról tárgyaltak az Egyesült Államok kormánytisztviselőivel az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) képviselői június 26. és július 2. között. A megbeszéléseken szóba került az amerikai szerverről üzemelő szélsőjobboldali portál, illetve a Jobbik a fiatalok körében tapasztalt térnyerése is. A két legnagyobb magyarországi zsidó szervezet szerint az önszerveződő zsidó közélet megteremtéséhez fontos a jogvédelmi és a szuverén önvédelmi intézmények megteremtése.”
A fenti hírt sok szempontból lehetne elemezni, de most csak az utolsó mondat nyomán felmerülő kérdéseimmel zavarnám Önt. Annál is inkább, mert az Ön feladat- és hatáskörét érinti. Kérdéseim tehát a következők:
Az állam rendfenntartó és erőszakmonopóliuma minden etnikum esetében érvényes, vagy csak az ilyen irányú magyar szerveződésekkel szemben? Gondolok itt a Magyar Gárdára, vagy a Szebb Jövőért Polgárvédelmi Egyesületre.
Ön hogy értelmezi a tudósításban szereplő “szuverén önvédelmi intézmények” fogalmát és lehetséges gyakorlati kivitelezését? A fentebb megnevezett magyar szerveződések a magyar törvények betartásával és a magyar állami szervekkel együttműködve végezné tevékenységét, ha hagynák. Amire nem mellesleg, tömeges igény mutatkozik az állampolgárok nagy részéről.
Mit gondol arról, hogy a magyarországi zsidóság felső vezetői az Egyesült Államok kormánytisztviselőivel, vagyis kormányával tárgyalnak a fent vázolt elgondolásaikról, terveikről? Nem a magyar kormánnyal és nem Önnel. Ha már a szuverenitás szóba került: mint vélekedik Ön Magyarország szuverenitásáról?
Végül engedjen meg egy utolsó, látszólag nem ide illő kérdést. A főváros kellős közepén, ahol a rendőrség rövid idő alatt elérhető, mozgósítható, mi szükség van egy Síp utcai bérház udvarán kihelyezett rendőrőrsre? Ön, biztos vagyok benne, tudja, miről beszélek. Miközben magyar falvak, tanyák ezreiben, sőt a főváros több kerületében rendőrt csak néha, mutatóban látnak. Akkor is már későn.
Sokad magammal várjuk megtisztelő válaszát.
Tisztelettel egy törvénytisztelő állampolgár:
Makai Tibor
Kelt.: Budapest, 2012. 07. 18.
(jobbik18.hu)


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready