2021. június 15., kedd, Jolán, Vid, Ividő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:06 Megerősítették Egyiptomban a Muszlim Testvériség több vezető tagjának halálos ítéletét21:37 Lakatos Dzsamal Dzsúlió megint hiányzott a névsorolvasásnál21:06 Jeruzsálem muszlim negyedeiben provokálnak Netanjahu hívei - a palesztinok "harag napjával" válaszolnak20:54 Boris Johnson "meglepetése": négy héttel elhalasztotta a korlátozások teljes feloldását20:10 "Szivárványcsaládos felvilágosítást" követeltek a budapesti buzitüntetésen19:02 A balti államok a szovjet rezsimtől elszenvedett deportációk 80. évfordulójára emlékeztek18:38 Putyin: "mindig is megértéssel álltunk hozzá az afroamerikaiak jogaikért folytatott harcához"18:17 Netanjahu megszokásból a kormányfői székbe ült, aztán szóltak neki, hogy már leváltották17:55 Arcátlanság felsőfokon - vérszemet kaptak a négerek17:34 Bota Ágnes: Emlék17:26 Tüntetés a cigánybűnözés ellen Monoron: Toroczkai: ketyeg a bomba16:48 Megint Monor: lépcsőfokokon át vonszolta áldozatát a táskarabló cigány16:27 Újszülött gyermeke megölése miatt kilenc év börtönbüntetésre ítéltek egy nőt Pécsen15:47 Orbán nem késlekedik: az új izraeli kormánynak is letette a hűségesküt15:32 A Mi Hazánk Mozgalom országjárása
24 óra legolvasottabbjai

Koronavírus :: :: Hozzászólások

Farkas Flórián mutatja a jó példát az övéinek

Persze nem abban, hogy ne lopj, testvér, én sem teszem... Inkább csak egy oltakozós közleményt adtak ki:
A "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség felhívja az állampolgárok figyelmét a koronavírus elleni oltás fontosságára.
Mindannyian féltjük családtagjaink, barátaink, munkatársaink egészségét, életét, ugyanakkor felelősséggel tartozunk honfitársainkért, közösségünkért is.
A korlátozások feloldására csak akkor van lehetőség, ha az oltások segítségével minél előbb sikerül kialakítani a lakosság védettségét. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a koronavírus elleni küzdelem egyetlen eszköze a védőoltás!
Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke a napokban megkapta a koronavírus elleni kínai vakcinát, és mindenki mást is az oltásra ösztönöz.
Kérünk mindenkit, hogy regisztráljon és éljen az oltás felvételének lehetőségével!
"Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári SzövetségFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready