A 24 éves nő 35-szörös országos győztes versenyző volt. Most az antifa támadja, mert felszólalt a transznemű sportolók ellen.
A 24 éves, amerikai Hannah Arensmannak fel kellett adnia az álmát, hogy részt vegyen az olimpiai játékokon, miután veszített egy "biológiai férfi transznemű" kerékpárossal szemben. Arensman az utolsó versenyén felszólalt a transznemű sportolók részvételével szemben, ami után egy szélsőbaloldali antifa csoport kipécézte magának.
Zoom
Hannah Arensmannak esélye sincs az LMBTQPSTB-k között
Arensman 35-szörös győztes a nemzeti cyclocross körversenyeken, és korábban szívszorító részletességgel nyilatkozott arról a döntéséről, hogy elhagyja a sportágat, mondván, a "transz" versenyzők bevonása azt jelenti, hogy
"veszíteni fogok, bármennyire is keményen edzek”.
Azután hagyta abba a sportágat, hogy decemberben, a 2022-es nemzeti cyclocross-bajnokságon a női elit kategóriában a dobogós helyezésről lemaradt a "transznemű" Austin Killipsszel szemben.
Zoom
Austin Killips, "női" kerékpáros
Legutóbbi kommentárjában a döntéséről így nyilatkozott: „Millió különböző szinten fáj”.
Felbukkantak a fegyveres antifák
Arensman utolsó futamát a John Brown Gun Club (egy amerikai fegyveres antifa csoport) tüntetései is beárnyékolták, ami egy magát „baloldali fegyverjogi csoportnak” nevező szervezet, amely a "szélsőjobboldali erőszak elleni védekezés" érdekében fegyverezi fel magát.
A csoport maszkos tagjai a tiltakozásukról készült fotót is tartalmazó tweet szerint azért vettek részt a versenyen, hogy „támogassák az elit női divízióban versenyző két transznemű sportolót”.
A csoport Arensman lemondását is ünnepelte, és azt írta: „Reméljük, segítettünk neki megtalálni az ajtót. Nem fog hiányozni”.
(Mandiner - Daily Mail nyomán)