Vajon milyen szándékai vannak a hazánkat uralma alatt tartó cionista oligarchiának a cigánysággal? Azzal minden értelmes magyar ember tisztában van, hogy az úgynevezett „jogvédők” és „demokraták” orruknál fogva vezetik úgy a magyar népet, mint a világ közvéleményét. De melyek lehetnek a „háttérhatalom” távolabbi céljai?
Tisztában kell lennünk azzal, hogy mindaz, ami a „kisebbséggel” Magyarországon történik, szoros kapcsolatban áll az Európában és Amerikában elterjeszteni kívánt multikulturalizmussal. A cionista elit irányítása alatt álló globális birodalom legfőbb célja ugyanis egy kevert fajú birodalmi népesség megteremtése. Manapság gőzerővel zajlik Európa „amerikanizálása”, amelynek az oligarchia számára két felbecsülhetetlen előnye van. Az egyik, hogy a bevándorlók és kisebbségek öntudatának, számbeli súlyának növelésével gyengíteni lehet az őshonos európai, fehér nemzetek önvédelmi ösztönét és nacionalizmusát. A másik pedig, hogy viszálykodó, egymás ellen fordítható etnikai csoportokból álló társadalmak születnek, amelyek az „oszd meg és uralkodj” jól ismert stratégiájának szellemében uralhatók. Hangsúlyozom: a hagyományos európai nemzetek pusztulását jelentő „multikulti projekt” nem pusztán Magyarországra van szabva, hanem az egész globális birodalom egyik legfőbb „rendező elve”.

Persze az „oszd meg és uralkodj” módszerét alkalmazó birodalmi elitnek vékony kötélen kell egyensúlyoznia. Mert az alattvalók egységének megbontása és a viszálykodás szítása ugyan az oligarchia elemi érdeke, viszont azért azt sem szeretnék, hogy a birodalom kormányozhatatlanná váljék, polgárháború törjön ki, és a „plebs” tagjai az egymás elleni küzdelemben fecséreljék el energiáikat – ahelyett, hogy az elnyomóik parancsára húznák engedelmesen az igát. Helyesebb tehát azt mondani, hogy az életünk minden területét figyelemmel kísérő és szabályozni akaró, gondolat- és érzésvilágunkat meghatározni kívánó hatalom a kisebbség és többség, illetve a különböző etnikumok közötti ellentéteket erőteljesen manipulálja. Teszi ezt részben a titkosszolgálatok, részben pedig a szoros felügyelet alatt tartott politikusok és a média segítségével.
A buzik, a bevándorlók, a cigányok, a drogosok és mindenfajta deviánsok szüntelen sztárolása, a hagyományos családmodell és erkölcs elleni támadások, a nemzetek összetartó erejének szétbomlasztása mind ugyanazt a célt szolgálja: a kevert fajú, erkölcs, hagyományok és nemzeti öntudat nélküli, lebutított, ellenállásra képtelen, etnikai és egyéb más természetű viszályok révén is legyengített népesség megteremtését. Amelynek agyát alaposan át is mossák a liberalizmus, a multikulti és a holokauszt-vallás tételeinek állandó sulykolásával. Az uralkodó oligarchiának ettől a zombivá tett tömegtől aligha kell féltenie a hatalmát. Azoknak a keveseknek pedig, akik értik a folyamatok lényegét, és ellenállás leghalványabb jelét mutatják, a mindent látó „Nagy Testvér” figyelmének kereszttüzében kevés lehetőségük lesz bármiféle cselekvésre.
Sötét jövő előtt áll a nyugati világ majd mindegyik népe. A kétségbeejtő demográfiai helyzetben a munkaképes felnőtteknek nem csupán egyre többet és többet kell dolgozniuk egyre kevesebb pénzért, hanem szembesülniük kell a nagy ütemben szaporodó bevándorlók és más „kisebbségek” egyre vadabb élősködésének és bűnözésének következményeivel is. A második világháborúban végzetesen meggyengített, majd a modern média révén alapos agymosásnak alávetett európai nemzetek nem képesek kezükbe venni sorsukat. A folyamatokat a cionista birodalmi elit irányítja, amely a maga mindenkori hatalmi érdekeinek megfelelően manipulálja az etnikumok közötti kapcsolatokat: a jól megfizetett „jogvédők” révén egyrészt igyekszik az egyelőre még többségi nemzetet a „kisebbségek” szeretetére buzdítani (valójában a többséget zsarolni, megfélemlíteni és sakkban tartani), másrészt pedig a viszály magvait is elhinti. (Gondoljunk pl. az ún. romagyilkosságok bizonyos titkosszolgálati vonatkozásaira.)
Sajnos az elkövetkező években az úgynevezett cigánykérdés egyre inkább a politikai élet fókuszába fog kerülni. Nem kell hozzá sok idő, és az első számú közéleti üggyé - nemzeti sorskérdéssé - válik. De ahhoz sem kell már túl sok idő, hogy a cigányság számarányát tekintve többségre jusson. Hacsak nem omlik össze a jelenlegi világrendszer, akkor egy jó fél évszázad múlva Nyugaton a főként iszlám bevándorlók, nálunk pedig a cigányság lélekszáma megközelítheti (esetleg el is érheti) az őslakosokét. Vajon gondolnak-e a cionisták arra, hogy akkor mi fog történni? Fogas kérdés. Mivel azonban a birodalmi elitek általában kénytelenek hosszú távon gondolkodni, úgy hiszem, igenis foglalkoznak azzal, mi lesz akkor, ha a mostani imádott „kisebbségeik” többségbe kerülnek. Feltehetően abban bíznak, hogy egyrészt a vérkeveredés, másrészt a folyamatos liberális, fogyasztói és holokausztos agymosás (meg persze az iszlám államokra mért katonai csapások) eredményeképpen sikerül kihúzni a muszlim vallás méregfogát, és a cigók is szelídülnek valamelyest. (Legalább annyira, hogy valamilyen rabszolgamunkára alkalmasak lesznek.) Hogy ezek a számítások beválnak-e, egyelőre nem tudható. De akár beválnak, akár nem, Európa őshonos nemzeteinek – köztünk nekünk, magyaroknak – már oly mindegy lesz.
Perge Ottó - Kuruc.info