2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:49 Venezuela nagykövetséget nyitott Észak-Koreában22:32 Ledózerolták egy vendégeire támadó albán éttermét22:10 Egy olasz ügyésznek "köszönhetően" partizándalokat énekelve vonultak le a hajóról a néger megszállók22:04 Boris Johnson Berlinben: vannak alternatív lehetőségek a tartalékmegoldás helyett21:45 Az Északi Áramlat 2-ről tárgyalt Maas és Lavrov Moszkvában21:08 Putyin megerősítette: fegyverkísérlet során történt a halálos baleset20:48 Az amerikai kormányzat engedélyezni fogja a migráns gyerekek korlátlan ideig történő fogva tartását20:01 A hivatalos adat szerint meghaladta a 25%-ot a migrációs hátterű lakosság aránya a németeknél - de a valóság rosszabb19:43 A Mazsihisz megköszönte a kormánynak, hogy fizette a belterjes játszadozásukat, és egyúttal jelezték: most már a zsidó sportközpont következik19:28 A jemeni húszik megint lelőttek egy amerikai kémrepülőt 18:52 Vádat emeltek a 45%-os Simonka ellen - pedig szegény fideszes csak elszenvedője az egésznek18:15 Így ünnepelt a Mi Hazánk augusztus 20-án18:14 Egyeztetést kezd a kormányalakításról a baloldali Demokrata Párt az Öt Csillag Mozgalommal17:49 Mexikóban egy bíró engedélyezte kokain "rekreációs célú" fogyasztását17:21 Trump: valakinek szembe kellett szállnia Kínával
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

Ide vezet a multikulti - de van-e visszaút?

Reklám

A Kuruc.info olvasói számára minden bizonnyal nem mondok újat, ha azt állítom, demográfiai, etnikai és kulturális tekintetben Nyugat-Európa igen nagy bajban van. Ezeket újra és újra alá lehet támasztani egy-egy újabb felméréssel. Tegyük meg azt most is. Például azzal, hogy a német általános iskolákban egyre kevesebben beszélnek németül.
Zoom
Egy felmérést készítettek arról, hogy a bevándorló hátterű általános iskolások mekkora hányada beszél anyanyelvi szinten németül, és azt állapították meg, hogy rettenetesen kevesen. Dr. Ralf Krumpholz, a jelentést készítő politikus elmondta, a migrációs hátterű diákok mindössze 8,2 százalékáról mondható el, hogy folyékonyan beszéli az ország hivatalos nyelvét.
Krumpholz jelentésében kitért arra is, hogy a külföldi gyökerekkel rendelkező nebulók több mint 16 százaléka egyáltalán nem beszél németül.
A kutatás a Rheinische Post által készült, és többek között rámutat arra is, hogy ezen gyerekek mindössze felénél beszélnek csak otthon németül. Duisburg Hochfeld negyedében a legrosszabb a helyzet, ahol a családok 87,9 százalékában beszélnek otthon idegen nyelven. A térségben dolgozó orvosok is panaszkodnak, ugyanis egyre több az olyan beteg náluk, akik képtelenek elmagyarázni, milyen panaszuk van.
Zoom
2016, Köln – Erdogan látogatása
Ha nyelvi nehézségek nincsenek is ilyen téren, de azért mi, magyarok sem dőlhetünk hátra nyugodtan. Mert persze azt halljuk nap mint nap a kormánysajtóban, hogy nem akarunk a bevándorlókkal együtt élni (azt én teszem hozzá, hogy letelepedési kötvényesekkel sem), ami helyes és rendben is van, viszont Magyarország három megyéjében a 18 éven aluli lakosság 30%-a cigány származású. Tekintve, hogy ez a népcsoport adja Magyarország legnagyobb bűnözői szubkultúrájának igen nagy részét, ez igenis baj. Azt a szubkultúrát, ahol az öncélú erőszak elfogadott, ahol bűnözőnek lenni menő. És ez igenis nagy baj.
Visszatérve a németekre, óva intenék mindenkit attól, hogy kárörvendően csettintsenek - mert tudom, hogy sokan vannak a nemzeti oldalon ilyen nézetekkel -, mondván, „azok a szemét nyugatiak megérdemlik!” Rettentő rövidlátó szemlélet. És ha 50 év múlva a szomszédos Ausztriában kiemelkedik egy kalifátus? Akkor is hasunkat fogva hahotázunk majd mi, magyarok, akiknek „természetesen” Keleten vannak az „igaz rokonaik”, különben is „Európa minket mindig csak elárult”, és jót szórakozunk a sógorok (labancok, fúj!) bajain? Ezt megtehetjük egészen addig, míg – a most már – „béke vallása” által uralt Ausztria meg nem indítja a dzsihádot hazánk felé… Ha a szomszéd házának teteje ég, és a sajátom még nem, az nem annyira idilli állapot – mert átterjed az enyémre, ha ő nem oltja el. Ha nem oltjuk el. Akár tetszik, akár nem.
Lantos János – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready