2020. június 1., hétfő, Tünde, Torda, Kund napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:47 Székelyföld: egy román gyarmat Európa közepén18:28 Újra fogad látogatókat a Colosseum18:12 A "nácizmus fölött aratott győzelem" évfordulója miatt még inkább provokatívnak minősíti az orosz vezérkar a májusi amerikai-brit flottagyakorlatot17:53 Új ebolajárványgóc alakult ki Kongóban - eddig négy halottnál mutatták ki a vírust17:35 RTL Klub: érettségijét ünnepelte a rendvédelmi iskolában tanuló gyulai késelő17:21 Részlegesen megnyitotta határait Észtország és Litvánia17:06 Gyújtogattak a Fehér Háznál, Trumpot állítólag bunkerbe menekítették, templomot gyaláztak meg stb.16:59 Nem engedélyezik Hongkongban és Makaóban a Tienanmen téri komcsi vérengzés áldozatairól való megemlékezést16:46 Gőbl Gábor: A 100 éve zajlott országrablás akkor teljesül be végleg, amikor lemondunk a revízióról!16:29 Már nem kell sokat aludni, és tényleg konzultálhat megint a nemzet16:13 Trianon 100 - Istentisztelet a Hazatérés Templomában15:58 Késekkel élőzve várták a cigányok az éjjel a kutyáikra támadó nácifantomot15:41 Világszerte tüntettek a négerek és rajongóik, Kanadában betörték a rasszista kirakatokat15:20 Elkapta a koronavírust az örmény miniszterelnök, a családja is fertőzött14:59 Nyitogatják a határokat a Nyugat-Balkánon is
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika :: :: Hozzászólások

A biciklis az „új proletár”?

Reklám

Akit fel kell szabadítani. A bolsevik mozgalmak hőskorszakában a felszabadítandó, elnyomott réteg a munkásság volt, ellentéteket kellett szítani a különböző osztályok között (osztályharcelmélet), hogy aztán egyébként cseppet sem szolgálják továbbiakban érdekeiket, mert csak eszközök voltak kezeikben. A 60-as évektől rájöttek, hogy ez már kevés, a nemzetközi baloldal (kultúrmarxisták) kvázi „lecserélték a népet”, és a különböző etnikai kisebbségeket tolták maguk előtt pajzsként, mint akiket fel kell szabadítani. Legújabb kori vetülete ennek az ősbolsevik harcnak a valóságban nem létező szexuális kisebbségek „jogai” (genderizmus).
De úgy látszik, Karácsony Gergely létrehozott egy specifikusan budapesti „proletár kontra burzsuj” tengelyt, mégpedig a biciklis-autós „ellentétet.” Legalábbis nagyon szeretné kiélezni, az most már biztosan látszik. Most az csak egy dolog, hogy ő mikor és mikor nem pattan bringára a kamerák kedvéért, például a hivatalától 2 percre, de legújabban, mint tudjuk, biciklisávot festetett a körút közepére. Ami – meglepő módon – alig van kihasználva, senki épeszű ember nem is számított rá, hogy ezután kerékpárosok hada lepi el.
Egyébként, hogy mennyire hülyeség szembeállítani az autósokat és a bicikliseket, azt már csak az a tény is bizonyítja, hogy sok esetben rendkívül nagy átfedés van a két tábor között. Én például autóval járok általában, de jobb időben előfordul, hogy kisebb távokon biciklivel, de kikapcsolódási, sportolási szándékkal előfordul, hogy 50-100 km-et letekerek, no, nem Budapest belvárosában…
Zoom
Forrás: Index
De mit sem érne Karácsony új „osztályharcos” retorikája, hanem tudhatná maga mellett jelenkori „Pravdáját”, az Indexet. És ők készségesen segítségére vannak, egyébként is valami eszméletlen szervilizmussal közlik a vele kapcsolatos híreket. A „legszebb” példája ennek az volt, mikor Karácsony a járvány kezdetén ritkította a budapesti közlekedési járatokat, minek utána hatalmas tumultusok alakultak ki, erről az Index nem adott hír, csak arról, mikor észbe kapva eltörölte ezt az intézkedést, azt viszont diadalmasan közölte a liberális portál: Karácsony megoldotta!
Ezúttal viszont új szintre helyezték az elnyomottak (kerékpárosok) ügyét, hiszen az „orbáni karhatalom” már üldözni is kezdte „Karácsony népét”, nyílt utcán vegzálják, ütik-verik őket, csak azért, mert biciklivel járnak. Erre most már bizonyíték is van, az alábbi videóval sokkolta a közvéleményt, tessék szörnyülködni:
Látható, hogy a rendőrök valóban erélyesebben próbálják rávenni a hölgyet, hogy diktálja be az adatait, amire az ő reakciója csupán folytatólagos, artikulálatlan üvöltés, mint akinek az élete is veszélyben forog. Nagyon drámai valóban, természetesen az előzményekről nincs videó, de a rendőrség azt állítja:
Tájékoztatásuk szerint 2020. május 16-án 11 óra 35 perckor a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányságának járőrei intézkedtek egy kerékpáros nővel szemben, mert a kerékpáros áthajtott a piros jelzésen a XI. kerületben, a Bertalan Lajos utca és a Bartók Béla út kereszteződésénél. A nő nem állt meg a rendőri felszólításra, és tovább akart hajtani. Nem volt hajlandó igazolni magát, majd valótlan adatokat diktált be. Elmondásuk szerint a nő az intézkedésnek többször ellenállt, kiabált, és az egyik intézkedő járőrt megrúgta. A rendőrök az erőszakosan fellépő nővel szemben testi kényszert és bilincset alkalmaztak. Az intézkedés alá vont nő a valódi személyazonosságát csak a rendőrautóban közölte. Az intézkedés során a  nőnek személyi sérülése nem keletkezett. A rendőrök a nőt hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt a BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányságra előállították és tájékoztatták az illetékes ügyészséget, továbbá feljelentést tettek ellene a tilos jelzésen való áthaladás szabályszegése miatt.
Itt van tehát az újabb szép és nemes feladat Karácsony előtt, kezdjen el lobbizni azért, hogy a kerékpárosokra ne vonatkozzon a KRESZ. Ja, és persze diktatúra van. Európa, segíts! Vagy ha az nem is, a londoni muszlim polgármester cimborája legalább, az alábbi kép tanúsága szerint a járvány alatt is jól megoldják a csevegést, hiszen Karácsony saját bevallása szerint is ő, tehát Sadiq Khan a személyes példaképe.
Zoom
Forrás: Facebook
Lantos János – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready