Bezár!
2021. január 19., kedd, Kenéz napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:14 Peking szerint ők helyesen jártak el járványügyben18:45 Ónos eső veszélye miatt adtak ki figyelmeztetést18:26 A Mi Hazánk azonnali lépéseket sürget a cigánybűnözés felszámolása érdekében18:17 Több mint nyolcvan migráns jutott át Melillába a határkerítésen18:02 Letartóztatták az orosz "ítéletnapi" parancsnoki repülőgép kifosztóját17:30 Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en, de ellenállt - kirabolták, betörték az orrát17:11 Pentei-Pfendtner Antal budakeszi jegyző és családjának kálváriája17:03 Németországban sem akarnak véget vetni a zárlatnak16:35 Müller Cecília "rendkívül jól van"15:52 Történetek a kórságokról, a biológiai fegyverekről, a gonosz vírusokról és a még gonoszabb oltásokról15:44 Cigány hagyományápolás Kistarcsán is15:36 Elismerte a Gazprom, hogy meghiúsulhat az Északi Áramlat-2 megépítése14:53 Tibi atya: a Mi Hazánk jelenleg az egyetlen politikai párt, amelyik tesz valamit a kisvállalkozói és a munkásosztályért14:18 GKI: az ország 19 megyéjéből 14-ben országos átlag alatti volt a nettó kereset 2019-ben13:53 Állítólag 100 százalékos a második orosz oltóanyag immunológiai hatékonysága
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika, Külföld :: :: Hozzászólások

Nők, akik gyilkoltak, és büszkék rá - szentté avatott háborús bűnösök

Reklám

A fősodratú történelemszemlélet és a politikailag korrekt közbeszéd kéz a kézben egyetért abban, hogy a "nácik" által elkövetett "háborús bűnök" az eddig ismert történelem során "egyedülálló kegyetlenséget" bizonyítottak. Nyilván nem vélekednének így, ha a tengelyhatalmak nem folytattak volna deklaráltan zsidóellenes politikát, már ha Európa felvirágoztatásának szándéka "zsidóellenes" magatartásnak számít.
Erre a felfogásra többek között jellemző az is, hogy amíg az egyik oldalt pokolbéli sátánfajzatokként igyekeznek bemutatni (köztük a mi két világháború közötti hazánkat is), addig a másik oldalon mindenki automatikusan jó. Teljesen mindegy, hogy mi vezérelte, hogy a tengelyhatalmak ellen harcoljon, lényeg, hogy megtette. A minap belebotlottam két kommunista vén szatyor idős nő történetébe, akik testvérek voltak, és Hollandiában harcoltak a "megszálló nácik" ellen. Évekkel ezelőtt valahol már olvastam a rövid történetüket, így nem volt teljesen ismeretlen a terep, újabb apropóból csak azért került elő, mert könyvet írnak a két becstelen gyilkosról.
Zoom
Nem úgy néznek ki, mint akik túlzott traumáktól szenvedtek volna. Freddie és Truus Oversteegen háborús kitüntetés vesznek át Mark Rutte miniszterelnöktől 2014. április 15-én (forrás: Wikipédia)
Ahogy azt megtudhatjuk, Freddie és Truus Oversteegen egészen fiatalon csöppent bele a háború borzalmaiba, de ehhez képest eléggé könnyeden vették ki részüket az orvgyilkolásból. Volt honnan tanulni, hiszen kommunista anyjuk nevelte őket, s kedvenc időtöltésük a babavarrás volt a spanyol polgárháború áldozatainak (ne legyenek kétségeink, nem a meggyilkolt papok emlékére vagy a Franco-párti családok részére varrták őket). Ezenkívül természetesen mindent csináltak, amit egy hasonló kaliberű "ellenálló" csinálni szokott. Bújtattak zsidó családokat, "náciellenes" röplapokat osztogattak, vasútvonalakat akartak felrobbantani stb-stb. Persze hamar a fegyveres ellenállásban találták magukat és rövid úton kiderült, hogy a testvérpár egyáltalán nem olyan jámbor, mint ahogy azt mind a mai napig beállítani igyekeznek. Kezdetben fegyvereket csempésztek, majd alávaló kommunista módon a csábításra szakosodtak. Az erre kapható német tiszteket bárokban elcsábították, majd elcsalták őket egy erdőbe, ahol végül egy kivégzőosztag végzett velük. Eleinte ketten végezték a "munkát", 1943-ban pedig csatlakozott hozzájuk egy Hannie Schaft nevű kommunista nő. Őt egyébként a háború utolsó pillanatában sikeresen kiiktatták, így a győzelmi mámort már nem volt lehetősége megélni. Nem mellesleg a liberális Hollandiában mind a mai napig van egyfajta kultusza, a neve alatt még emlékalapítványt is létrehoztak a '90-es években.
Ahogy azt az előbb írtam, a "bátor harcosokról" könyv is készült idén júliusban. Egy Sophie Poldermans nevű ügyvéd adta ki, aki női háborús bűnökre ügyekre szakosodott. A könyv címe egyébként a zavaróan hosszú Seducing and Killing Nazis – Hannie, Truus, and Freddie: Dutch Resistance Heroines of WWII. címet kapta (magyarul A nácik elcsábítása és megölése – Hannie, Truus és Freddie: a második világháború holland ellenállásának hősei). A legnagyobb "vicc" az egészben pedig az, hogy Freddie és Truus rokonai szerint az életük végéig nem tudták feldolgozni a "háborús traumákat" (minden bizonnyal nem arra utalnak, hogy megbánták volna, amiket cselekedtek).
Zoom
Sophie Poldermans bizonyára "sok újdonságot" tartalmazó könyve. Egy kis nácizással ma már bárki karriert építhet (forrás: Express.co.uk/North Holland Archives)
Ne legyenek kétségeink, ha valaki hasonló stílusban írna könyvet a másik oldalról, a szó szoros értelmében tönkretennék, szakmája berkein belül pedig azonnal ellehetetlenítenék. Azóta egyébként a másik két nő is elhalálozott, a holland politika és "mainstream" közvélemény az utolsó percig hősként tartotta számon őket, az előbb említett harmadik kommunistával együtt. Azonban, ha levakarjuk a rájuk kent kommunista-liberális mázat, az alábbi tény tárul szemünk elé: három nő gyanútlan katonákat csalt lépre, hogy aztán brutális módon meggyilkolják őket. Olyan katonákat, akik Európa szabadságáért harcoltak, éppenséggel pont a kommunizmus ellen is, amit a háborús bűnös nők is képviseltek. Ezenkívül a "hölgyek" szabadidejükben vasutakat akartak felrobbantani, vagy kétes háttérrel rendelkező jöttmenteket ruháztak fel fegyverrel "ellenállás" címszóval. Valóban "tiszteletre méltó hősök" lehettek.
A kommunizmussal összeházasított liberalizmus pont ennyire álságos, mint ahogy az összevissza gyilkolászó nőket hősöknek akarják beállítani. Kiforgatnak, megrontanak, összezúznak mindent. A hősöket bemocskolják, a bűnözőket és felfogatókat szentté avatják. Ideje lenne letörölni a vigyort az arcukról...
Ábrahám Barnabás – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready