A német ipar összeomlott
Ez remek hír Németország, Európa és a fehér faj számára.
Oliver Blume, a Volkswagen-csoport vezérigazgatója szerint „az európai autóipar nehéz és súlyos helyzetben van.” Beszélt az új versenytársak érkezéséről az európai piacokra, Németország gyártási helyszínként betöltött pozíciójának romlásáról és a határozott fellépés szükségességéről. Az európai autógyártóknak egyre nagyobb versennyel kell szembenézniük az olcsóbb kínai elektromos autókkal szemben.
Ezek az idióták nukleáris leszerelést hajtottak végre, elpusztították az iparuk szívét, hogy harcoljanak a kamu globális felmelegedés ellen, és követték a zsidókat a legfőbb olcsó energiaszállítójuk elleni háborújukban.
Országukat a muszlim világ genetikai készletének legaljával fojtották meg.
Zoom
Most az oroszokkal szövetséges szupernuklearizált kínaiak jönnek eladni a vacak elektromos autóikat Európában, és a németek már nem adhatnak el autókat a saját országukban.
Képzeljük el ennek a német leszbikus-homoszexuális demokráciának a feneketlen inkompetenciaszintjét.
Képzeljük csak el.
Az alapmárka működési eredménye 966 millió euróra csökkent az előző évi 1,64 milliárd euróról. Egy németországi üzem bezárása lenne az első a VW amerikai (Westmorland, Pennsylvania) gyárának 1988-as bezárása óta. Ez az első alkalom a 87 éves történelmében, hogy a vállalat megemlíti ezt a lehetőséget a hazájában.
Igen, tudjuk.
Zoom
Engedd át egy erős férfiak által felépített ország vezetését nőknek és zsidóknak, és nézd meg az eredményt!
Daniela Cavallo, a legmagasabb szintű alkalmazottak képviselője azt mondta, hogy „a vállalatvezetés kudarcot vallott. (…) Ennek következménye a munkavállalóink, telephelyeink és munkaszerződéseink elleni támadás. Nálunk nem lesznek gyárbezárások.” (Volkswagen veut fermer des usines en Allemagne pour la ...)
Ha Daniela nem akar gyárbezárásokat, az egyetlen lehetőség az, hogy az AfD-t hatalomra juttassák Berlinben, és gyorsan küldöttséget menesszenek Moszkvába, hogy tárgyaljanak a NATO lebontásáról és Ukrajna felosztásáról.
Ellenkező esetben gyárbezárások lesznek. Sok gyárbezárás.
Ahogy a cikk elején mondtam, ez remek hír.
Ezek a német gyárak azok, amelyek a harmadik világból érkező migránsok kolosszális beáramlását igénylik. A termelés nagymértékű zsugorodása a legnagyobb jót teszi nekik amellett, hogy a munkásosztályt a nacionalizmus karjaiba taszítja.
Felejtsétek el a balos retorikát.
A bevándorláspárti szélsőbaloldal szolgálja a kapitalizmus érdekeit, nem a nacionalizmus.
Zoom
A német gyáriparosok a szélsőjobboldal felemelkedésére figyelmeztetnek (Les Echos, a francia üzleti körök lapja)
Most majd a berlini politikusoknak meg kell magyarázniuk, hogy miért kell folytatódnia a zsidó háborúnak Ukrajnában annak ellenére, hogy tönkreteszi Németországot. Semmi sem múlja felül a demokraták látványát, akik elkezdenek dadogni és izzadni a tömegek láttán, amelyek elszántak arra, hogy meglincselik őket az utcákon.
Mindent rendbe kell tenni, kezdve ezzel a kapitalista rendszerrel, amely azt állítja, hogy a gazdaság előbbre való, mint a nép.
A GDP csökkenése jó dolog a fehér faj számára. Mindaddig, amíg ez a fogyasztási gépezet működik, a faji degeneráció folytatódni fog.
Amint a torta jelentősen csökken, a boomerek, a demokráciák választási pillérei érezni fogják, hogy a kötél megfeszül a nyakuk körül, akárcsak a sötétbőrűek, akik a demokratikus pártok által ingyen biztosított szociális programokon squattolnak.
Brutális gazdasági csökkenésre van szükségünk.
Nyomorúságra van szükségünk.
A lábasjószág szereti azzal hizlalni magát, hogy hülyeségeket néz a tévében, miközben négerek fehér nőket erőszakolnak meg az utcán. Botütésekkel kell visszahozni a földre.
Ezért kell megszüntetni a GDP zsidó kultuszát. A lábasjószág ostoba, és újra kell kondicionálni a saját javára, és újra meg kell neki tanítani, hogy takarékosan éljen.
(Démocratie paticipative, ford. H. T.)