2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:03 Kivizsgálják a repülőtéren órákat veszteglő légijárat ügyét18:43 A fasiszta brigantik már a DK-ba is befurakodtak: 2,6% nem akarta Ferit elnöknek18:34 A hivatalban lévő államfő nyerte az elnökválasztást Afganisztánban17:53 Iskolai mészárlásra készülő kercsi tizenéveseket vettek őrizetbe17:32 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt16:46 A kubai orvoslás jelensége - a gazdagság és egészségipar eddig ismert összefüggéseinek cáfolata16:25 Fogolycserét hajtott végre Irán és Németország15:52 Remek fickó az egyik mentős támadója: beleegyezett, hogy megússza felfüggesztettel15:31 Újra a Kúriára kerül a volt barátnőjét lúggal leöntő orvos ügye15:16 Felmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit14:45 TASZ: szégyenteljes, hogy a HírTV mert normális hangnemben tudósítani a kitörés-megemlékezésről, de azért még nem kellene bojkottálni14:14 Bíróság előtt a nádudvari "csínytevő lányok"13:57 Partiumi-bánsági könyvbemutató körúton Gaudi a Nemzeti jogvédelem című kötetével13:42 Egy vuhani kórház igazgatója belehalt a koronavírusba13:28 Hűtött migránsok a bolgár-román határon - nem okozott nekik gondot a hatezer eurós menetjegy
24 óra legolvasottabbjai

Publicisztika ::

Morvai utolsó figyelmeztetése, nyílt levele az SZDSZ-nek

Reklám

Kedves Szabad Demokraták!
A Szabad Demokraták Szövetsége egy egyszázalékos törpepárt, amely élet-halál uraként viselkedik Magyarországon. Most éppen úgy tűnik, rajtuk, azaz önökön múlik, hogy egy újabb helytartót ültetnek-e ránk miniszterelnökként a Hazánkat tönkretevő külföldi hatalmak. Ez tévedés – nem önökön múlik. Ez ugyanis a mi hazánk.
Mostantól mi határozzuk meg, hogy itt mi történik, és a magukfajták fognak igazodni! Az úgy van rendjén, hogy mi választhatunk – vezetőket és értékrendet. Mert Magyarország nem az SZDSZ-é. Magyarország a Magyaroké! Önök, kedves SZDSZ, félreismerték a magyar népet. Azt gondolták, hogy velünk mindent megtehetnek. Azért gondolták így, mert eddig nem mutattunk elég erőt. Ennek most vége. Mostantól erőt mutatunk, és el fogjuk kergetni önöket a hatalomból!
Önök MSZP-s pajtásaikkal együtt saját részükre leprivatizálták, lenyúlták a magyar nemzeti vagyont, a gyárainkat, üzemeinket, ingatlanjainkat. Haverjaikkal, klánjaikkal külföldi kézre juttatták azt, ami a miénk. Milliárdosok lettek a magyarok vérén, nyomorúságba döntötték a hazánkat és most további nadrágszíj-húzogatást követelnek a magunkfajtáktól. Most már ideje, hogy önök húzogassák a nadrágszíjukat. Milyen rendszer az, ahol a magukfajták a profitot privatizálják, a költségeket és a károkat viszont a magunkfajtákkal akarják fizettetni? Mégis, hogy képzelik ezt a végtelen pofátlanságot? A kárt önöknek kell viselniük, mert önök okozták. Adják vissza a magyaroktól fillérekért elprivatizált vagyont, hozzák haza off-shore cégeikből a tőlünk ellopott pénzt!
És felejtsék el azt, hogy önök fogják kijelölni Magyarország miniszterelnökét! Nem kell a gyilkos, csirkefogó Bajnai, akinek gyalázatos pénzéhsége miatt kilenc magyar ember lett öngyilkos, és félezer magyar család ment tönkre. Amit velük megcsinált „kicsiben”, azt most nagyban akarja véghezvinni az egész országgal. De mi nem fogjuk engedni! Elviselhetetlenné fogjuk tenni az ő életét is és az önökét is, ha nem takarodnak el önként a magyar közéletből. Felejtsék el azt is, hogy az eddigi kártevést büntetlenül megúszhatják. Ugyanúgy nem fogják megúszni, ahogy Bajnai sem ússza majd meg a libatenyésztőkkel szembeni gyalázatos tetteit és az EU-pénzek lenyúlását, haverok kezére játszását. Ennek most vége!
Itt az ideje, hogy mi határozzuk meg az önök sorsát, és ne önök a miénket. Önök Demszky Gábor személyében kitüntették az őrjöngő Gergényi főkapitányt, amikor MSZP-s szövetségeseikkel együtt voltak szívesek közénk lövetni és megtapostatni bennünket. Önök a magyar embereket leciánoznák, Kuncze Gábor által biztatva tömeges öngyilkosságra a magunkfajtákat. Folytatnák, amit gyilkos haverjuk, Bajnai elkezdett. Önök a magyarországi ciánista párt. Mi viszont anticiánista magyar emberek vagyunk, ezért fogunk végre megszabadulni önöktől. Ne mérgezzék tovább Magyarországot és a magyar nemzetet! Takarodjanak a magyar közéletből!
Most, első körben azt követeljük önöktől, hogy vonják vissza a miniszterelnök ránk kényszerítésének tervét, és ne akadályozzák a magyar nép akaratának kinyilvánítását, a szabad, előrehozott választásokat!
Megkérünk minden magunkfajta magyar embert, hogy ha SZDSZ-párti országgyűlési vagy helyi képviselővel vagy más szabad demokrata közéleti szereplővel találkozna utcán, közterületen, lakóházban vagy bárhol máshol, fejezze ki a leghatározottabban és félreérthetetlenül, hogy a magyar nép az SZDSZ-t megveti és a közéletből való azonnali eltűnésüket követeli. A pártot és eszméiket a történelem szemétdombjára szánjuk.
Budapest, 2009. március 30.
Morvai Krisztina és a magunkfajták
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready