A zsidó Krav-Maga alakulatnak lőni is szabad,a Magyar Gárdának azonban csak parlagfüvetenged szedni a kétkulacsos Bencsik
Aki nem követte nyomon Bencsik András színváltásait a Népszabadságtól az MDF-en, KDNP-n és MIÉP-en át a Fideszig, annak meglepő hír lehet: a magát a Magyar Gárda tíz alapítója közé is befészkelő lapvezér az izraeli központú erőszakszervezet, a Krav-Maga fegyveres-símaszkos toborzását közli a Demokratában, ahol a választások előtt a Jobbik pénzért sem hirdethetett, csak a Zsidesz. Talán most mást „vezényelt a tábornok úr”?

A már sok mindent és annak ellenkezőjét is állító főszerkesztő-tulajdonos a tavalyi országgyűlési választások előtti kampányhajrában azt közölte hetilapjában, hogy a 20-ból csak 7 helyen tudott területi listát állítani a MIÉP-Jobbik a Harmadik Út, így nincs is értelme rá szavazni. Valójában akkor már mind a 20 helyen felállt a lista, a Demokratában hazudtak. A lap nem igazított helyre, sőt a jobbikosoknak még a fizetett hirdetését is visszautasította, mondván: ő a Fidesz tagja, lapja Orbánt szolgálja.

Mindezek fényében különösen érdekesnek tűnik a Magyar Demokrata múlt heti számának 8. oldalán közölt, negyedoldalas Krav-Maga hirdetés. Nem zsákbamacskát árulnak benne: „A Krav-Maga az izraeli Védelmi Erők hivatalos közelharc rendszere”. A zsidó szervezet toborzó felhívásában fegyveres, símaszkos fénykép is látható, sőt helikopteres kiképzés is, amit feltételezhetően Palesztinában próbálhatunk ki, hacsak nem adja kölcsön magánhelikopterét Kóka János. (Ha a közlekedési miniszter támogatása nem is biztos, egy legutóbb közzétett videónk tanúsága szerint a BKV segíti a Krav-Maga edzéseit, mozgó járművön való közelharc begyakorlása céljából.)


Ez a Demokrata: A magyar múlt kincseiből c. hirdetés mellett zsidó erőszakszervezet toborzója. Kettő a tábor, kettő a zászló


A Kuruc.info hírportált egyszerűen mosléknak tituláló Bencsik András sokfélét mondott már Orbánról. Ha az anno az MSZMP központi lapjánál dolgozva még nem is foglalkozott vele, de MDF-esként, KDNP-sként, MIÉP-esként sokat támadta, legutóbb 2004-ben mondta, hogy ócska nemzetáruló, aki feltétel nélkül megszavazza Románia uniós csatlakozását. Miután azonban Viktor is így cselekedett 2005. szeptember 26-án, n+1-edik alkalommal fordított egyet lován. 2006 márciusában már egyenesen „Vezénylő Tábornok Úr!” megszólítással kezdte vezércikkét. Legutóbb a jobbikos gárdában fújt sorakozót, most azonban úgy tűnik, ismét klezmer zenére táncolhatnak olvasói, akik fizetik őt.

Ez is régi nóta már, hiszen pl. egy éve olyan példátlan és gusztustalan PR-cikket olvashattunk a Bencsikratában a magyar nőket molesztáló, nyírtassi zsidókról, melyért bizonyára fizetett is a kompánia vezetője, a Traubi-tolvaj Salamon Berkowitz. De a legutóbbi számban sem csak a Krav-Maga hirdetésével köpi szembe olvasóit Bandi bácsi: egy negédes interjúban tisztára mossa a kamukauszt nagyiparosát, Koltai Lajost, akit egyenesen Imre Kertész kért fel rendezőnek.

A Magyar Gárda országjáró fórumain gyakran teszik fel a kérdést: Mit keres Bencsik a Gárdában? Vona Gábor azzal szokott mentegetőzni, hogy Bencsik lehetőséget biztosít lapjában a Magyar Gárda népszerűsítésére, továbbá még – az Orbán-kormány alatt kapott, Andrássy úti villában lévő – szerkesztőség udvarát is hajlandó volt átadni alaki gyakorlatozás elvégzésére a várbeli avatás előtt. Utóbbira ne is vesztegessünk szót, a népszerűsítést meg most tapasztalhatjuk (csak éppen az ellenfél táborába toboroznak). Bár egyébként mi szüksége volna a fogyatkozó példányszámú Demokratára a Gárdának ekkora médiaszélben? Ha pedig mégis, hát ennyi erővel miért nem a robbanásszerűen emelkedő olvasottságú Kuruc.info főszerkesztőjét kérték fel alapítónak? Jó, nem biztos, hogy vállalta volna..

Akinek mindezek után még kétsége lenne Bencsik András származását, de még inkább identitását illetően, az gondoljon zsidó feleségére, Beregszászi Olgára, vagy szeretőjére, Guttmayer Zsuzsannára. Utóbbi kevésbé ismert, de a Kuruc.info néprajzi szakértői szerint súlyosan J+ (Jordán-pozitív) ő is. Vagy megvizsgálhatjuk Bencsik fia Dávidot, aki tipikus világpolgár életet él, részben Amerikában járt középiskolába és Németországban egyetemre, most itthon nyomul ezerrel a Fidesz Ifjúsági Tagozat Külügyi Kabinetjében. Ahogy a latin közmondás tartja: Hasonló a hasonlónak örül… Ön is még mindig közéjük tartozik, Demokrata-olvasó?

Emmanuel Goldstein – Kuruc.info

Kapcsolódó cikkek a Krav-Magáról:
- Olvasói bojkottfelhívás a hazánkban zsidó fegyveres gárdát támogató UPC ellen
- Lakatos Pál fia vezeti a zsidók fegyveres gárdáját Magyarországon + videó
- Korábbi cikkünk a Krav-Magáról
- Egy krav-magás rendőr iwiw-es adatlapjáról

Kapcsolódó cikkek a Bencsikratáról:
Ócska nemzetáruló, aki feltétel nélkül szavazza meg Románia EU-csatlakozását - írta Bencsik, míg Orbán ezt nem cselekedte
- Toroczkai: mit keres Bencsik a Magyar Gárdában? "Baloldali, jobboldali, vörös és narancsos"
- Olvasó: Szomorú, hogy hisz még valaki Bencsiknek
- Olvasó: A Kuruc.info-t lemoslékozó Bencsik miatt nem lépek be a Gárdába
- Tökön szúrta magát a Magyar Gárda: Bencsik kiszűrné a "szélsőségeseket" + kurucinfózik, moslékozik + kommentár
- Olvasó: Bencsik régen mocskolta Orbánt, most a táskavivője
- Nibiru: Bencsik már saját lapja netes változatát is utócenzúrázza!
- Bencsik-Borókai pengeváltás: ki nyal be jobban a Fidesznek?
- Olvasó: sikertelen levelezés Bencsik Bandival
- Bencsik nem hozta le Budaházy válaszát a Demokratában közzétett mocskolódó írásra - megtesszük mi
- Bencsik máris üzletet csinálna Budaházyból, az érintett tiltakozik
- PR-cikket iratott lapjába Bencsik a nőket molesztáló, nyírtassi zsidókról
- A Demokrata pénzért sem jelentette meg a MIÉP-Jobbik hirdetését
- A Demokrata durván hazudott: 7 helyett valójában mind a 20 megyében listát tudott állítani a MIÉP-Jobbik
- A jó fideszes kézikönyve
- Demokrata 2002 őszén: Kerényi hazug kaméleon
- KDNP-s Bencsik 1997-ből: A Fideszre az elmebetegek szavaznak