2015. május 29., péntek, Magdolna, Léna napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Magyar boltok
CSS váltás
Friss hírek
13:55 A katolikus hírportálnak még Jézus is antiszemita13:44 Orbán igazat is mondott értékelő beszédében: "átvezettük az országot a saját érdekek nélkül világból a saját érdekek világába"13:08 Vona: a holokauszttal mint bunkósbottal verik a magyar emberek fejét12:56 Feloszlatta magát a balatonszabadi képviselő-testület12:15 Idén is Erdélyben lesz a Jobbik IT nyári tábora11:47 Sterilizálná az országba özönlő afrikaiakat egy finn politikus - de csak három purdé után10:55 IQ-bajnok tetvesünk: a rendőrautó alatt akarta elrejteni az ellopott pénztárcát10:47 Megkezdték Budaházy "hivatalos személy elleni erőszak" ügyének újratárgyalását 10:28 Az öregezés után most az unokázás a divat10:12 Szabadlábon védekezhet a korábbi FIFA-alelnök09:23 Végigsöpör a hiszti a rajvédő médián Volner gárdás bejelentése miatt - most éppen a HírTV-ben volt szörnyülködés08:44 Rezidensszövetség: érdemi forrásbővítés kell az egészségügyben07:56 "Ma Magyarországon magyarnak lenni bűn!" - 100-100 ezer forintra ítéltek két gárdavezetőt a ruházatuk miatt07:09 Újabb szomorú nap virradt Zuroffékra06:48 Drágult az üzemanyag
24 óra legolvasottabbjai

Lapszemle, Holokamu :: 2008. szeptember 28. 12:50

Bátor magyar hölgyek kontra kötözködő holokauszt-szökevény, avagy...


Reklám

A Népszabóság zsidajánakajánlásával
Avagy hogyan reklámoz címlapon Gede-kiadványt a Népszabadság Online. Köszönjük, a hölgyeknek pedig innen is szeretnénk legnagyobb tiszteletünket kifejezni kiállásukért. Pécsi, nemzeti érzelmű olvasóinkat pedig továbbra is arra buzdítjuk, hogy látogassanak el a vasútállomásra az újságosstandhoz, és vásárlással biztosítsák az üzlet hosszú távon való megmaradását. Fontos bástyaként állja a cionista rohamokat a vörös Pécsett, tartani kell a végsőkig. Most pedig induljon a holo-propaganda legfrissebb epizódja.
De előtte - amíg olvasóink becsatolják biztonsági öveiket - még annyit elmondanánk, hogy szívünkön viselve az esetlegesen honlapunkra tévedő, csendes többség passzivistáinak érzékenységét, zárójelben végig ott leszünk velük, fogjuk a kezüket, és igazságmorzsáinkkal próbáljuk csökkenteni a holoipar által mesterségesen felkorbácsolt "rettegés" fokát. Figyeljük meg, hogyan dobja félre a stilisztika szabályait, hogyan ismételgeti szinte imaszerűen az "antiszemita", "vagonokba" szavakat, a magát minden bizonnyal újságírónak képzelő, az újságosstandot többször, a nyilasterrort, a véleményrovatot, és a márpediget csak egyszer külön író, rossz magyarságú médiaprostituált.
Wass Albert művei uralják a pécsi vasútállomás központi csarnokában az egyik újságosstand kirakatát. Ott, ahol 1944-ben ötezer (mivel ez egy hivatalos adat, ezért amennyiben az igazság közelébe szeretnénk férkőzni, legalább tízzel kell osztanunk) helybéli zsidót tereltek vagonokba, antiszemita (értsd: szabadságszerető, igazságkereső) könyvek néznek vissza ránk. Pár napja még antiszemita könyvek borítójának grafikái néztek le ránk az újságos stand ablakból. A bolt bérlője beszedte ezeket a könyveket. Kényszerből tette. (Miután a törvényes kereteket betartva árusított, nem tiltott könyvek ellenére beindult a liberális médiaterror.)
A történetről írtunk: Heindl Péter, pécsi jogász levelet írt lapunk vélemény rovatába, mivel felháborította, hogy azon az állomáson, ahol 1944-ben ötezer helybéli zsidót tereltek vagonokba (nem kell beszarni, "csendes többség", kezünk továbbra is kezeteken: ma már számos dokumentum bizonyítja, hogy nem "megsemmisíteni" vitték a Talmud népét, hanem dolgoztatni, még fizetést is kaptak, lásd ezt), antiszemita könyvek foglalják el a talán legforgalmasabb stand kirakatát. S az üveg mögötti könyvek borítóján ábrázolt zsidók épp olyan nagy hasúak, horgas orrúak és gonosz tekintetűek, mint amilyen plakátokkal a nyilas terror idején gyűlöletet akartak kelteni a zsidóság iránt. (Már jóval korábban elkezdték valósághűen ábrázolni a "kazárokat", emlékezzünk csak az 1800-as évek végén induló, ma már kultikus kincsnek számító Herkó Páter névű szatirikus hetilapra.) Heindl írásának hatására az üzlet tulajdonosa, a Resti Zrt. - levélben - szólította fel a bérlőt, hogy szedje le az antiszemita kiadványokat.
A cég vezérigazgatója úgy látta, hogy az említett könyvek társadalmi feszültséget keltenek (lesz itt feszültség hamarosan, annyi bizonyos, a gázkamra-legenda talapzatára felhúzott cionista politikai csodafegyver az erózió jeleit mutatja, köszönhetően a revizionisták olyan mártírjainak, mint a kiváló vegyész Germar Rudolf  vagy Sylvia Stolz ügyvédnő), ezért nincs helyük a kirakatban. Ha mégis ott maradnak, akkor a cég felbontja a bérleti szerződést az üzlet működtetőjével, írta a Resti vezetője. A standot bérlő vállalkozó, Draskóczi Nóra hezitált pár napig, aztán leszedte a könyveket az ablakból.
Draskóczi Nórával akkor beszéltem, amikor még hezitált. A 29 éves kereskedelmi vállalkozó először azt mondta, hogy ő üzleti megfontolásból tartja ezeket a könyveket. A pár négyzetméternyi bolt havi bére 290 ezer forint, ennyi pénz kitermeléséhez szükség van a jól fogyó kiadványokra. 

A Népszabóságnál50%-os kedvezménnyel
Már pedig a kifogásolt könyvek jól fogynak. Az üzlet március óta árul hungarista, fasiszta és antiszemita munkákat, azóta 89-et vett át a bolt, és ezek többsége, szám szerint 75 gazdára talált. Draskóczi Nóra hozzátette, hogy az általa árult könyvek mind legális kiadványok, s nemcsak ő kínál ilyeneket. Itt bekapcsolódott a beszélgetésbe az asszony anyja, Draskóczi Ferencné – aki az üzletben lányával váltva dolgozik – és megemlítette, hogy a szemközti újságosnál Mein Kampfot is lehet kapni. Átmentünk, megnéztük, van-e. Nem volt: megvették az utolsót is. (Nagyszerű, ébred már az oroszlán! További bizonyítékként, lásd a lélekerősítő MTA-felmérést.)
Visszamentünk Draskócziék üzletébe, és arról kezdtem faggatni a bérlőt, hogy ő mennyire ismeri a kifogásolt könyveket. A mosolygós, közvetlen asszony azt mondta nem olvasta őket. Később viszont elismerte, hogy tudja mi áll bennük, s közlendőjüket nem tartja bántónak. Vitatkozni kezdtünk:

- Úgy érzi, nem hazugak és uszítók ezek a könyvek? - kérdeztem az asszonyt.
- Minden könyvben lehet hazugságokat találni – vágta ki magát.
- De ezek eleve tendenciózus hazugságokra épülnek.
- Én hiszek bennük.
- Elhiszi például azt, hogy nem volt holokauszt?
- Valamennyi zsidót biztosan megöltek, de nem annyit... (Bravó, véd és visszaszúr, akár a vívók, nem véletlenül vagyunk katonanemzet.)
- Hanem mennyit?
- Nem tudom. Kevesebbet.
Beavattam őt a családom sorsába. Elmondtam neki, hogy apám zsidó volt, tizenkét tagú famíliáját deportálták, s hárman élték túl a koncentrációs táborokat. (Ki tudja, hogy igaz-e? Mindenesetre Defonseca és Horn Gábor már lebukott.) Anyám katolikus családja összehasonlíthatatlanul szerencsésebb volt: ők összesen 23-an voltak, és valamennyien túlélték a háborút. Amikor végeztem a „leltárral”, csend szakadt ránk, Végül Draskóczi Ferencné szólalt meg:
- Sajnálom. A maga apjának családja - úgy látszik - balszerencsés volt.
Másról kezdtünk beszélni. Draskóczi Nóra nem értette, miért követeli egy utas - és most már az üzlet tulajdonosa is - a törvény által engedélyezett könyvek beszedését. Válaszul megosztottam vele Heindl Péter érvét:
- Heindl úgy gondolja - s ezzel én is egyet értek -, hogy egy állami tulajdonú cég üzletében ne lehessen a kirakatba kitenni olyan könyveket, amelyek embertársainkat a származásuk miatt sértik, támadják és befeketítik.
- Más üzletekben is árulják ezeket a könyveket – ellenkezett Draskóczi Nóra.
- Nem vitatom, de azokat a boltokat nem állami cég adja bérbe.
- Mit számít ez?
- Az állam semmilyen módon ne adjon teret az ilyen eszméknek. Ha megteszi, akkor az állami iskolákban is lehet majd antiszemita eszméket hiteles tényként a gyerekekbe oltani.
Újra csend szakadt ránk. Draskóczi Ferencné fordított a szón:
- Ha bevesszük a könyveket a kirakatból, kénytelenek leszünk őket a pult alól árulni. Így a nyakunkon maradnak.
- Talán írják ki az ablakba, hogy: „Boltunkban antiszemita könyvek kaphatók” - ironizáltam az asszony üzleti problémáján.
- Jó ötlet – bólintott rá a bérlő anyja -, lehet, hogy kiírjuk.
A könyvek leszedése utáni napon nem volt ilyen kiírás az ablakban. Draskóczi Nóra azt mondta, az emberek enélkül is tudják, hogy milyen könyveket lehet kapni náluk. Hisz, ha egy bolt könyvkínálatát a kirakatban Wass Albert reprezentálja, akkor ott érdemes rákérdezni: van-e példány Bosnyák Zoltán könyvéből, a Magyarország elzsidósodásából? (Nálunk még van, nem is kell rákérdezni, csak megrendelni, amúgy ez most komoly? A halhatatlan Bosnyák Zoltán örök klasszikusa átcsúszhatott a NOL cenzorhálóján?)
(Ungár Tamás - NOL nyomán Kuruc.info)
Kuruc.info kommentár: Ezzel holo-időutazásunk végére értünk, dőljünk hátra kényelmesen, lazán fújjuk ki a levegőt, ugye, hogy nem is kellett félni? Igen, kedves olvasó, ennyit számít  a kurucok megnyugtató kézfogása. Nézzen, meneküljön be máskor is, ha üldözőbe veszik az antiszemitizmus-ipar kufárjai, ránk mindig számíthat.

Reklám

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat

Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Támogassa portálunkat!
Legolvasottabb hírek
Jobbikos programok
További programokÖsszes jobbikos program
Linkek
További linkek
Humoros kép 
Szavazás
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2015 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Ingyenes linkcsere | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready
31