Pajeszos honvéd fürödni megy
Győri Nemzeti Hírlap, 1942. május 27.
A zsidó meg a tej ügye
Érdekes és megdöbbentő adatokat vet a felszínre. A győri zsidók igen nagy százaléka, most tudtuk meg: súlyos beteg és feltétlenül tejkúrára szorul! Mielőtt a dolgot feltárnánk, kényszerülünk világháborús élményeinkre gondolni. Makk egészséges, kitűnő tornász jóltáplált zsidó iskolatársainkkal bevonulva katonának, ott különösen a menetszázadok megalakulása előtti napokban kiderült, hogy libazsíron nevelt zsidólegény ismerőseink tulajdonképpen rozzant kriplik.

Igen nagy százalékban mentek orvosi vizsgálatra, mindenütt találtak valami zsidó rokont, aki a veséjükbe látott és megállapította, hogy betegek szegény izraeliták…  Most, hogy szűkében vagyunk a tejnek és felnőttek csak orvosi bizonyítvány alapján kaphatnak tejet a tejüzemben, sorra nyavalyáskodnak el a zsidók.
Nagy kilincselés folyik a tisztiorvosi hivatalban. Az uszodában halként úszó, nyáron evezős, télen síző nyaralóhelyeken nagy mellel feszítő zsidaink úgy görnyednek be a tisztiorvosi hivatalba, hogy legjobb lenne azonnal a Chevra kadisának szólni, hogy gyerünk azzal a fekete kocsival.
Felháborító ez az újabb zsidó erőszakoskodás. Megnyugtatjuk a közönséget, a tiszti orvosokat nem ejti meg az álbetegek nyögése és bizonyos igazoló írások felmutatása sem.
Ott kiderül, hogy ki beteg, ki nem. És az üggyel kapcsolatban csak annyit a satnya zsidóknak: hát még meddig provokálják türelmünket? Nem szégyellik magukat? A keresztény anyák és gyermekek elől elinnák az összes tejet?
A hatóságnak pedig ajánlunk valamit: az álbeteg zsidókat azonnal vigyék el levegőváltozásra, mondjuk Ukrajnába. De gyorsan. És minél többet!
Egy egészséges magyar
(Kuruc.info)