2020. március 30., hétfő, Zalán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Eljött a fehérorosz labdarúgó-bajnokság ideje22:41 A Közel-Keleten is terjed a Covid-1922:29 Emberi csontokat találtak egy szentendrei ingatlan udvarán22:03 Az antifa csokit, a Fidesz mottót lopott - Heti progresszió, XXI. rész (16+)21:29 Fertőzöttek millióira és akár 200 ezer halottra lehet számítani az Egyesült Államokban 20:57 A katasztrófavédelem kész csatlakozni a RescEU-programhoz20:33 Moszkvában meghaladta az ezret a fertőzöttek száma - kötelező házi karantént rendeltek el20:10 A járványgörbe lefele ível Lombardiában19:47 Spanyolországban több mint nyolcszázzal nőtt a halottak száma egy nap alatt - leállítják a nem létfontosságú ágazatokat19:39 Átlépte a tízezret az igazolt fertőzöttek száma Belgiumban19:07 Egy vármegyés lány a jövő generációjának kineveléséről18:48 "Mészáros Géza repülőhadnagy úr, jó repülést az ég felé!" - a harmadik emlékséta18:30 Minél rosszabb a piac, annál jobb lehetőségek vannak a profitra - a koronavírus haszonélvezői17:45 "Asszed, zászló vagy, oszt izé vagy?" - kátrányos helyzetű polgártársunk és a buszsofőr esete17:20 Párizs 2024: felül kell vizsgálni az olimpiai terveket
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek ::

Ferenc pápa megáldotta Siklósi Beatrix televíziós újságírót, a Jónak lenni jó című adománygyűjtő műsor vezetőjét

Reklám

Ferenc pápa áldását adta a Jónak lenni jó című karitatív televíziós műsor munkatársaira: "Őszentsége Ferenc pápa szívből adja Apostoli Áldását a Katolikus Karitász országos karitatív összefogásában együttműködők, valamint Siklósi Beatrix és a magyar közszolgálati média munkatársai életére és munkájára, mint mennyei kegyelmek zálogát" - olvasható a Szentatya áldásának szövege a Katolikus Karitász - Caritas Hungarica hírportálon.
Zoom
Siklósi Beatrix a pápai áldással (Fotó: Wágner Csapó József)
Erdő Péter bíboros tegnap olvasta föl a Jónak lenni jó című adománygyűjtő televíziós műsor készítőinek - élükön Siklós Beatrixszal - jelenlétében Ferenc pápa áldását és adta át az erről szóló magyar nyelvű okiratot.
Zoom
A Szentatya áldásának okirata (Fotó: Wágner Csapó József)
Écsy Gábor atya, a Katolikus Karitász segélyszervezet a Szentatya áldásának átadásán elmondta: a Jónak lenni jó című műsor előkészítését tavaly október közepén kezdték el. Az atya megköszönte többi között a közszolgálati tévé, a Magyar Katolikus Rádió és a Mária Rádió munkatársainak együttműködését. "Az Erzsébet napi gyűjtésből közel 80 millió forint gyűlt össze, amelyet a plébánia karitászcsoportok közvetlenül kaptak meg", mondta Écsy Gábor atya.
Hering J. - Kuruc.info
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready