A választási kampányban a Jobbik egyik legfontosabb ígérete a rendteremtés volt. Köszönhetően a rendészeti szervek - a rendőrség, a városi rendészet, a polgárőrség - összehangolt munkájának és a lakosság aktív közreműködésének az elmúlt esztendőben jelentősen javultak Ózd közbiztonsági mutatói: többek között látványosan csökkent a lopások, betörések, testi sértések száma, a rablás mértéke pedig egy év alatt harmadára esett vissza - írja Ózd polgármestere.
Ahhoz, hogy Ózd a béke szigete legyen, még sokat kell dolgoznunk, de az a tény, hogy az elmúlt hat évben nem volt ilyen kevés bűncselekmény városunkban, jelzi, nincs az a mélység, ahonnan ne tudnánk talpra állni.
Ezúton is köszönöm a hatóságok megfeszített, kemény munkáját, a lakosságot pedig továbbra is arra biztatom, jelezzék a problémákat a jól ismert 112-es segélyhívó mellett akár az Ózdi Rendőrkapitányság e-mail címén, vagy a városi rendészet 24 órás járőrszolgálatának elérhetőségén, mely megtalálható immár az ózdi lépcsőházak ajtajain, és természetesen itt is: ozdrk@borsod.police.hu; 06-30- 281-7321 - zárul Janiczak Dávid közleménye.