Bezár!
2021. április 23., péntek, Béla, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:55 A brit légierő négy vadászgépe érkezett járőrszolgálatra Romániába21:37 Balázs Klári elismerte a 40 éven át gyümölcsöző lopást, az izraeli zeneszerző 200 ezer dollárt követel21:11 Csehszlovák szolidaritás: a felvidéki kormány is kiutasít három orosz diplomatát20:57 A Gyurcsány-terv20:35 Brit tudósok: a kevés alvás növeli a demencia kockázatát20:14 A WHO és az EMA május 10-től vizsgálja a Szputnyik V gyártási eljárását19:46 Már nem a Covid-19 számlájára írják a vezető halálozási okot Angliában19:24 Szénfelhasználása csökkentésébe kezd 2026 és 2030 között - ígéri Kína19:03 Autókölcsönzés cigány módra - még a katalizátor is megmarad18:51 Kivizsgálták Navalnijt, és felszólították, hogy fejezze be az éhségsztrájkot18:23 Palesztin kormányfő: az izraeli kormány minden létező eszközt felhasznál, hogy beavatkozzon a választásokba 18:00 Putyin kész Moszkvában fogadni Zelenszkijt17:48 Magánzárkában őrzik a zsidó-néger bosszúhadjárat legújabb áldozatát, de "legalább" félóránként megzavarják17:22 Lapértesülés: Biden az örmény népirtás elismerésére készül16:56 Kiszivárogtak az államtitkár szavai: "a magyar egészségügy nem élné túl a negyedik hullámot"
24 óra legolvasottabbjai

Friss hírek, Olvasói levelek ::

Olvasó: Csak Morvai Krisztina szervezhet hiteles tüntetést 23-ra

Tisztelt Dr. Morvai Krisztina! Először is szeretném kifejezni nagyrabecsülésemet azért a jogi, és egyben politikai tevékenységéért, amelyet tavaly okt.23-a óta végez. Bár személyesen nem vettem részt sem a szeptemberi, sem az októberi tüntetéseken - ezt azóta is szégyellem - láttam a médiában a rendőri brutalitást és jogi praxisom során is tapasztalom, itt nincs demokrácia, itt RENDŐRÁLLAM van. Tehát sürgősen lépni kell! De ki teheti meg ezt?
1,Orbán Viktor, aki idén október 23-án ismét hazaküldi majd a tüntetőket, hogy majd a népszavazás...és nem történik semmi.
2,Orbán szétverte a jobboldalt, nincs már FKGP, a MIÉP még áll, de egy hetilappal, médiatámogattság nélkül nem tehetnek semmit. A KDNP-bár minden tiszteletem Semjén Zsolté - képtelen önálló párttá válni. A Jobbikról nincs értelme beszélni, csak egy "gyanús" párt.
Vagyis: egyedül Önnek van lehetősége cselekedni,Tisztelt Dr.Morvai Krisztina! Ön köztiszteletben álló ember, kitűnő jogász és tiszta politikai múlttal rendelkezik. Kérem, szervezzen egy pártoktól (főleg a Fidesztől!) független tüntetést, október 23-án, hogy megmutassuk, nem félünk! Természetesen nem arra szeretném kérni, hogy a Btk-ba ütköző tényállást valósítson meg, van ennél békésebb megoldás is. Kint leszünk sokan, és nem tágítunk, amíg fel nem oszlatják az Országgyűlést! Első megközelítésben naiv elgondolásnak tűnhet, de kérem, gondoljon bele: először jön 10000 ember, majd még 10000 és így tovább. A végén annyian leszünk, hogy békésen is el fogjuk érni a rendszerváltozást (van erre példa, lásd: narancsos forradalom). Nagyon kérem, segítsen, talán ön a Nemzet utolsó reménye!
Tisztelettel: egy jogász

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready