Miután Csintalan a nagy nyilvánosság előtt megígérte, hogy megeszi a cipőjét, amennyiben a zsidók által Magyarország felvásárlásra vonatkozó, Izrael elnöke által tett kijelentés igaz, szemtanúk szerint ma több olvasó is sms-ben kérdezte meg Csintalan „cipőfaló” Sándortól: mikorra várható az ingyencirkusz?

Ezek után Csintalan, az ostoba és kezdő pókerjátékoshoz hasonlóan, emelte a tétet: kijelentette, hogy az ünnep után foglalkozik majd a témával, illetve amennyiben mégis igaz a hír, akkor kasztráltatja magát.

Nos, Csintalan „madárhangú” Sándor, először is közlöm Önnel: immár a legnagyobb példányszámú izraeli napilap is beszámolt Simon Peresz kijelentéséről. Kedves Csintalan "tényfeltáró" Sándor úr, eheti a cipőjét, kasztráltathatja magát, a hír igaz! Másodszor pedig azt kérdezném meg Öntől, hogy a kasztráció is a Hősök terén zajlik majd a nagy nyilvánosság előtt? Valamint az is érdekelne még, hogy a cipőevés után, vagy közvetlenül azelőtt kívánja kiheréltetni magát?

Amúgy, pusztán humánus érzelmeimre hallgatva azt javasolnám Önnek, hogy halassza el a kasztrációt. Megelégednék a cipőevéssel, amennyiben az általam említett acélbetétes bakancsot (kissé viseltes ugyan) fogyasztja el, benne a fehér cipőfűzővel.

Nem másért, de ismerje be Ön is, hülyén nézne ki a Hír TV képernyőjén egy nagydarab, túlsúlyos, kopasz melák, amint vékony madárhangon mondogatja: „fúj szélsőségesek, fúj radikálisok”.

A Hír TV normális nézőinek védelmében kérem, amíg műsort óhajt vezetni az elektronikus sajtó bármelyikében, kímélje meg ettől a borzalomtól a nézőket/hallgatókat!

Kuruc.info - Florian Geyer