Tisztelt Honfitársaink!
A gazdasági válság további elmélyülése miatt családok tízezrei nélkülöznek, amely következményeként továbbra sincs olyan nap, hogy ne érkezzen segítségkérés hozzánk.
Ez utóbbi időszak tapasztalatai alapján már nem csak a nélkülözés jelenti a problémát, hanem még ehhez párosulva a közbiztonsági állapotok is fokozottan romlanak.
Természetesen minden tőlünk telhetőt megteszünk továbbra is, hogy segítsünk azoknak a magyar családoknak, akik önhibájukon kívül kerülnek nehéz helyzetbe, illetve hathatós segítséget nyújtsunk a normális lakosság biztonságérzetének a javításában is, de sajnos a mi tartalékaink is végesek.
Ezért újabb felhívással fordulunk mindazokhoz akiknek, a lehetőségei megengedik, hogy támogassák a bíróság által nyilvántartásba vett civil szervezetünket, a Magyar Önvédelmi Egyesületet.
Nem csak anyagi támogatásra gondolunk, hanem tartós élelmiszer, higiéniai, tisztálkodási eszközök, sport, játék, számítástechnikai eszközök (gyermek, felnőtt egyaránt) felajánlásának is megtaláljuk minden esetben a megfelelő helyét. A MÖM, illetve a Magyar Önvédelmi Egyesület karitatív hálózata pedig segít ezen felajánlások eljuttatásában a családok számára.
A felajánlások átadásáról, eljuttatásáról rendszeres és nyilvános tájékoztatást adunk, illetve igény esetén a támogatóink számára privát tájékoztatást biztosítunk.
Segítsen, hogy időben odaérjünk a segítséggel!
A Magyar Önvédelmi Egyesület számlaszáma:
OTP Bank: 11733137-23380286
IBAN: HU66 1173 3137 2338 0286 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB
Elérhetőségeink:
telefon: 06 70 675 9809,
email: mom.kapcsolat@gmail.com,
Facebook: https://www.facebook.com/magyaronvedelmi
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom