Mint az ismert, a közterületi megemlékezést idén is futószalagon tiltotta be a rendőrség, de ennek ellenére legális keretek közt meg fogjuk tartani a Becsület Napját. A tiltás részleteiről további információkat a HIVATKOZÁSRA kattintva tudhattok meg az NZónaPodcast aktuális adásából - írják a szervezők. Alább a folytatás.
Becsületbeli kérdés, hogy se hatalmi nyomásnak, se a szélsőbaloldal bohóckodásainak ne engedjünk, és egy méltóságteljes megemlékezést hozzunk tető alá, mely méltó a kitörő hősök emlékéhez, illetve a jövő generációja számára irányt is mutat. Ahogy elődeink sem tették, mi sem kapitulálhatunk, hiszen felrázó példájuk éppen erre tanít bennünket.
A 2023-as Becsület Napja gyülekezője február 11-én, 13 órakor veszi kezdetét Budapesten. A gyülekező helyszínét csak 11-én, a reggeli órákban fogjuk nyilvánosságra hozni. Ezzel kapcsolatban figyeljétek felületeinket!
A megemlékezés helyszínéről mindenkinek lesz ideje átérni a Hősök Útja, illetve a Kitörés 60 Emlék- és teljesítménytúra kiindulópontjára, továbbá a Blood&Honour Hungária által szervezett emlékkoncert gyülekezőjére is.
További információk hamarosan!
Zoom
Korábban írtuk: Ostromkalauz