Reggel a Mokka ITT található riportjában a pest megyei cigóönkormányzat vezetőjével, Raffael Gyulával készült alákérdezős interjú. Jakupcsek nem nagyon mert visszakérdezni, csak egy-két óvatos próbálkozása volt – szemben a tegnapi, ITT található adással, amelyben megszólalt Dósa István, a Magyar Gárda főkapitánya, valamint Pölöskei László, az (egyik) elüldözött magyar. Ott bezzeg szétszívatta őket a luvnya kérdésekkel.

Ahogy az várható volt, Raffael hazudott, mint a vízfolyás. Jakupcsek kérdésére, hogy mégis mi volt az oka ennek az összetűzésnek, Raffael kapásból azt mondta, hogy a Magyar Gárda, természetesen csuklyástul. És hazudott tovább, szemrebbenés nélkül... Pl. a fűnyíróval megsebesített kutyáról, hogy agresszív, és meg akarta támadni a szorgalmasan (haha) füvet nyíró kisebbségi férfit. Mert hogy tudjuk, milyen hamis állat a kaukázusi juhászkutya.

Kedves Olvasóink! Láttak már kaukázusi juhászkutyát? Nem? Tessék (forrás ITT, az angol Wikin; van ott pár egyéb kép is):




Na és hogy néz ki Pölöskeiék megsebesített kutyája? Így:




Aki bármilyen hasonlóságot vél felfedezni a két kutya között, hááááát.....  Pölöskeiék ebe a kép alapján feltehetően a közismerten “veszélyes”, “támadókedvű”, “vérszomjas” keverék, talán tacskó keverék. Aki egy szeretni való, kedves tacskó orrát szétkaszabolja, az egyszerűen nem ember, hanem egy érzelem nélküli vadállat.

És ő állítja, hogy mindenről pontosan tud, hitelesen tájékoztatták. Egyszerűen: szégyenteljesen hazudik, ahogy például Száva Vince , a fő-fő cigányfajvédő tette az elgázolt, megnyomorított pátkai magyar lány esetében. A cigányvezetők (és az őket támogató, fajvédő sajtó, MaNcs-ostul, MTI-stül, “Magyar” TV Roma magazinostul - klikk a linkekre a sztorikért!) általános jellemzője, hogy agyba-főbe hazudnak.

Természetesen szóba került az állítólagos, a fajvédő sajtó által agyba-főbe nyomatott “szerelmi szál” kérdése is. (Reméljük, ahogy a Mélymagyarban a feleség ígérte, valóban leperlik ezekről a mocskokról a gatyájukat is!) Elképzelhetőnek tartja azt a Kedves Olvasó, hogy egy viszonylag jól szituált, nem lumpen nő összefekszik egy már valószínűleg a teljes (női) rokonságon, az összes családtagon már “átment” lumpencigánnyal, akinek ki tudja, milyen betegségei vannak és hogy egyáltalán mikor fürdött utoljára?
Az is “kiderült” (ezt is Raffael hazudta), a nyári konyha nem is tartozik a telekhez. Hogy ebből mi az igaz? Semmi. Az egy helyrajzi számon van Pölöskeiék lakásával, a telek közös és akié az alap, azé a felépítmény. A nyári-konyhát sem zsebszerződéssel, sem más szerződéssel külön eladni a cigányoknak nem lehetett. Az ingatlan nincs megosztva, így tehát valóban el kellett volna onnan távolítani a cigókat. Jakupcsek a tegnapi műsorban ezzel kapcsolatban mellesleg hatalmas állatságot kérdezett: “önöknek szükségük volt a nyárikonyhára?” Hogy lehet valaki ennyire ostoba? Ha nem használja a spájzot, akkor ezek szerint beköltözhetek? Ilyen egyszerűen nincs! Ja, van. A TV2-ben.
Azügyben meg, hogy ki terrorizál kicsodát, még egyszer megkérdezzük: magyarnak kellett menekülnie (a jogos tulajdonából), vagy cigánynak?! Kié a telek és a ház? Kinek szakították be a dobhártyáját? Kinek az autóját törték össze? Kinek a kerítését rombolták le? Akkor ki is terrorizál kit?!
Miben hibáztak a Pölöskeiék? Hogy élnek? Hogy nem a Rózsadombon vettek villát? Hogy nem vállalták a tiltott fegyverviselés kockázatát? Esetleg abban, hogy Pölöskei nem látott a jövőbe, és nem tudta, hogy az utca elputriscigányosodik majd? Abban, hogy nem volt előítéletes rasszista, amikor megvette a házat, mert hitt a cigányok azon ígéretének, hogy három hónapon belül elhúznak a halál f*szára??!

Végül hezitáló olvasóink számára, akik nem tudják, miért kellene inkább hinni a fehér, mint a cigány oldalnak (még ha nem is vesszük tekintetbe a cigányok legendás, még a Romapage által is elismert hazudozását): ha az egyik fél azt állítja, hogy elszeretés történt, a másik fél azt állítja, hogy nem történt elszeretés, akkor először annak hiszünk, aki az ingatlan tulajdonosa, dolgozik, rendesen adózik és ezáltal eltartja a munkakerülő elemeket, törvénytisztelő állampolgár, és nem annak, aki más tulajdonában lévő ingatlanon jogtalanul tartózkodik, nem dolgozik, lopja a vizet és a villanyt. Vagy nem?
A vége a legjobb szerintem: "Hát a Pölöskei urat ők etették... A cigányok etették..." A végén kiderül, még a rezsit is ők fizették Pölöskei helyett. Hátborzongatóan hasonlít arra a dumára, amit a fajvédők le szoktak vágni: “igen, néhány roma bűnözik, de közel sem jön ez az adócsaló magyarok által sikkasztott pénzhez” (mintha nem lennének tisztában az ITT olvasható  tényekkel) meg hogy “legyetek hálásak a romáknak, mert az EU sok pííízt ad nektek a romáitok miatt” (aha, pár száz tíz/ egy-két százmillió eurót max. Hol van ez a cigányokra, a bűnözésük felszámolására stb. elbaszott 2000-3000 milliárd Ft-hoz képest, és akkor még nem is számoltuk bele az általuk tönkretett milliók életét, egzisztenciáját, egészségét?!) Az egész riportot le lehetne adni egy vicclapban. Még vagy tíz-tizenöt percet kellett volna adni a Ráfáelnek, és eljut arra a következtetésre, hogy - Jakupcsekkel együtt - minden egyes magyar ember szélsőséges, és ki kell őket irtani, mert diszkriminatív dolog a létezésük.
Kuruc.info - Arppi S.

Olvasó:  "A cikkben megjelenő kutya - természetesen - nem kaukázusi, de nem is tacskó, hanem egy staffordshire (bull) terrier, vagy valami ilyen keverék."

Kuruc.info: Köszönjük! Valószínűleg egy (erős) keverék lesz, mert elég kicsi a hasonlóság (lásd a Wiki oldalt ITT).

Apropó, ha már a korcs szónál tartunk! A legjobb kimaradt! Ugye, emlékszünk még a Mélymagyar-beli korcsozásra? Azaz arra, hogy Pölöskei feleségének félvér (félig magyar, félig cigó) barátnőjét lekorcsozzák a cigányok? Mi sem bizonyítja jobban azt, hogy a mokkák rasszisták. Ezután mondja valaki, hogy a lumpen cigányok nem rasszista indítékból szanálják a magyarságot!

Megint frissítve: A Vastagbőr blogra pont most rakták ki mind a négy, általunk is linkelt videó YouTube / Google Video linkjét – aki azt preferálná az MTV, a TV2 stb. oldalai helyett, nézze meg onnan. Az érkező kommenteket is valszeg érdemes lesz figyelni – bár tuti sok fajvédő is lesz köztük (jelenleg csak hirokin az).
2. Olvasó: "Kedves Kurucok!  

A megsebesített kutya nem "tacskó", hanem
Amerikai Pit Bull Terrier. És a fajta jellegzetessége, hogy képes akár az élete árán is megvéddeni a gazdáját a támadótól.

Amúgy undorító dolognak tartom, hogy valaki ilyet csináljon egy érző lénnyel. Szerencsétlen jószág csak a kötelességet teljesítette, védte a területét, és a gazdáját.

Remélem kreolbőrű barátainknak sokszor lesz olyan élménye hogy a kerítés mögött egy jólfejlett Staffi, Pit, vagy Dobi várja őket.

(Ennek ellenére csak azoknak javaslok ilyen kutyát, akik megfelelő tapasztalattal, elegendő idővel, és iskoláztatási lehetőséggel rendelkeznek, ugyanis ezek a kutyák, mint a fegyverek, visszafelé is elsülhetnek és akkor megint csúnya dolgokat fog hazudni a média...)"


Kuruc.info: Köszönjük a plusz infót – most már valóban célban vagyunk! Le is térdeplünk a sarokba egy zacskó Mirelit-kukoricára, hogy – főleg a felülnézeti, a kutya valódi méretét helyesen vissza nem adó kép miatt – tacsinak néztük az állatot.
Ja igen, még valami. Volt pofájuk cigóéknak azt hazudni, hogy a kutya orrába “véletlenül” kapott bele a láncfűrész. Hát persze. Ahogy az emberek “véletlenül” lőnek le másokat.
3. olvasó: Üdvözletem Kurucok!

Talán már lerágott csont a galgagyörki esetről beszélni (szerintem nem), de a magát ép elméjűnek valló ember nem dolgozhatja fel egykönnyen az ott történteket (+ a média trágyaszagú hazugságait). Ami végleg betette nálam a kaput most (persze az eseten kívül), az Raffael Gyula TV2-ős "vendégszereplése" volt, a zsidó-kurva Jakupcsek vezette Mokkában. Mokka a Mokkában mondhatnák, ha rasszisták lennénk, dehát nem vagyunk... Azt hiszem, aki nem burokban élte le az életét, az tisztán láthatja Raffael barátunk, úgy hazudik mint a vízfolyás, de inkább helyesbítek: úgy hazudik mint a megakadt lemez, csak hebeg-habog mint egy idióta elmeroggyant (persze ezt amúgy sem zárnám ki), ezzel még egyértelműbbé téve hazugságait. Hogy tisztán lássuk elméjének teljesen értelmezhetetlen mélységeit, leírtam szó szerint a műsorban elhangzottak egy részét. Észrevehetően akkor jönnek elő az összefüggéstelen hebegések, amikor rákezd a hazugságra. Kedvenc részem a "Mi volt a konfliktus oka?" rész. Szerintem érdemes így elolvasni is, még tisztábban kirajzolódik Gyuszi személyisége.

Tisztelettel JB!

-Mennyit tud az előzményekről?

-Az előzményekben teljes információm vannak, mivel az első célunk az volt, hogy, tehát felderítsük és tudomást szerezzünk arról hogy mi történt.

- Mi történt akkor valójában, igaz az akkor amit Pölöskei úr elmondott?

- Az égvilágon nem igaz, semmi nem igaz abból amit elmondott.

...

- Mi volt a konfliktus oka?

-A konfliktus oka az volt, hogy ez a Pölöskei úr hát, kb. ez, tehát 4 éve költözött erre a településre. És az információk azok már tévesek, hogy ott a nyári konyhát állítanak úgy be, mintha ugyanazon a... ahhoz az épületrészhez tartozott volna. És, hogy ebből adódtak a konfliktusok. Hát nem ebből adódtak a konfliktusok, hanem azt kell tudni hogy ezt... ez a két ház ami nyárikonyhának van titulálva, ez kb a tábor, tehát az egy udvaron van, kb 10 m távolságra és ezek le vannak kerítve egymástól. Tehát 6 éve ezek el vannak kerítve és nem az ő tulajdonát képezték.

-Ettől még tudnának egymás mellett élni.

-Így van nem is, az égvilágon nem is volt semmi probléma, baráti viszonyban voltak. Csak az, hogy a Pölöskei úrnak annyira megromlott az anyagi helyzete, munkanélküli... (Kuruc.info: vérázító hazugság ez is: egyáltalán nem munkanélküli, sőt, rendes, bejelentett munkahelye van, azaz adót fizet, fizeti a cigók segílykéjét; az inkriminált napon is munkából ment haza) nem tudott elhelyezkedni sehova dolgozni és kitalálta ezt a variációt, hogy oda meg, meg akar szabadulni. És más lehetősége nem volt, hogy értékesítse ezt a házat, minthogy a, kérte hogy a gárdának a segítségét, aki állítólag, és ő híresztelte ezt, hogy ő 2 hete belépett a gárdába és felavatták.

- Egy pillanat azért itt elhangzott néhány dolog, ő ugye azt mondta, hogy a romák a kutyájuk fejét szétverték, Pölöskei urat, beszakadt a dobhártyája hisz mondja a bejátszásba'... biztos volt valami...

-[itt erőteljes motyogásba kezd, nem is lehet írásba önteni] nézzük mi volt evveel kapcsolatba', ugye mer ezek az információk hozzánk is lejöttek és ennek utána jártunk és aaa... tehát a kerítes ezt a 2 ingatlant tehát 2 házat elválasssza és ott vágták a füvet a gépi motoros fűkaszával (Kuruc.info: Kedves Olvasónk! Látott már olyan cigányputrit, amelyet nem kilométeres gaz vett körbe? Látott már olyan putriscigányt, aki a portáját csinosította? Mi még nem. Azaz: ez is hazugság, a Doom-on és hasonlókon szocializálódott cigók fegyverként használták a láncfűrészt.) és ekkor ez egy kaukázusi kutya, tehát a kaukázusi kutyákról azt tudjuk, hogy a hát nagytestűek, és eléggé vérengzőek, tehát hamisak, mérgesek. És állandóan-állandóan rákapott a fűkaszának a... tehát a damiljára.

-Tehát ez egy véletlen baleset lehetett? Az egyik oldal állítása szerint persze.

-Ez egy vét, teljesen véletlen, sőőt szóltak is a Pölöskeinek, hogy kösse el onnan a kutyáját, mer a kutyája agresszív és ráharap, nehogy történjen valami. Őneki nemkötötte, nemkötötte el és nem is sérült meg annyira az a kutya, hát jó megsérült egy kicsikét, de nem nagyon.

-Önnek mikor szóltak, hogy menjen oda, mikor derült ki hogy ott nagyobb baj lesz, vagy miért gondolták...

-Minket vasárnap délutántól, vasárnap dél körül hívtak fel, az ottani cigány elnök és a szomszédos település cigány elnöke, akikkel kapcsolatba' vagyunk és... hát elmondták azt , hogy mi történt ott az éjjel. És az igaz... és akkor én szóltam országos, tehát jeleztem egyből az országos cigány önkormányzat elnök helyettesének, akivel folyamatos kapcsolatban vagyunk.

-De ön azért ment oda, mert megtudta, hogy megy a magyar gárda vagy pedig azért, mert konfliktus volt?

-Az, azt tudtuk hogy konfliktus volt, tehát elmondták azt is, hogy megy a megy a gárda, mer mondák hogy éjjel 80-an be, megtámadták a romákat, fele része nem tudott semmiről, mer é, ezt úgy kell elképzelni, hogy ez 1 km-es hosszú utca. (Kuruc.info: már csak 80? OK, tegyük fel, annyi. Annak az odaszállítására legalább 15-20 autó kell. Nehogy már egy ilyen konvojt ne szúrjon ki senki... Arról nem is beszélve, hogy a Gárdában valószínűsíthetően hemzsegnek a beépített NBH-sok, vagy, ha mégsem, akkor a gárdisták telefonjait lehallgatják. Kizárt dolog, hogy egy olyan, 80 embert megmozgató Gárda-akciót le lehetne bonyolítani, amiről az NBH ne tudna jó előre. Nesze, fajvédők, cáfolhattok.)
A kutya fajtája ügyében végül idézzük Pölöskei László élettársának levelét:

"Üdv!

Szép Anna vagyok (a barátaimnak csak Anita!), Pölöskei László élettársa.

Nagyon örülök, hogy fölraktátok Amira képét, de -bocsika- Ő egy FAJTISZTA (amit arról a reggeli "úriemberről"nem lehet elmondani!)
Staffordshire terrier  (tudom, hogy nehéz elhinni, így, hogy nincs levágva a füle, de tényleg az!)!
Nagyon hálásak vagyunk Nektek is, de -bocsáss meg- legfőképpen a Gárdistáknak! Ha kíváncsi vagy az én szemszögömből való tényekre, csak írj!

Addig is sok sikert!
"

Kuruc.info: Köszönjük a levelet; főleg azt, hogy végre sikerült megnyugtatóan rendezni a kutya fajtájával kapcsolatos kérdéseket. Most aztán pattoghatnak a fajvédők, hogy a gonosz Pölöskeiéknek pitbulljuk volt (mert nem az). Természetesen minden plusz infót várunk.