A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) november 25-én tartotta a választási kampányzáró országos nagygyűlését. A város sportcsarnokában megrendezett amerikai ízlésű fesztiválnak Koncz Zsuzsa és Bródy János személyében két anyaországbeli sztárvendége volt. Két kőkemény SZDSZ-es, a régebbi és a legújabb Magyar Demokratikus Charta aláírói, a hanglemezgyár bagóért lenyúlói és a véget nem érő holokausztfesztiválok ismert hírverői. Szekus Béci és posztkommunista, cionista színtársulata, valamint a judapesti két szabad madár szépen egymásra talált. Összenő, ami összetartozik.

Ne mondja azt senki, hogy Markóék Erdélyben nem tudják azt, amit a csonka honban szinte mindenki: a szélsőséges magyargyűlölők által irányított SZDSZ a korlátlanul rendelkezésére álló médián keresztül 2004-ben hogyan uszított az elcsatolt területeken élő magyarok állampolgárságának visszaadása ellen. Vagy azt, hogy az SZDSZ frontemberei a médiában éjjel-nappal bombázzák a jórészt általuk egzisztenciális kilátástalanságba juttatott magyarokat a 62 évvel ezelőtti zsidó holokauszttal, valamint a dologtalan, bűnöző cigányság életmódjának elfogadtatására irányuló hecckampánnyal. Koncz Zsuzsa és Bródy János ennek a kirekesztő, zsidó rasszista pártnak a frontemberei.
Koncz Zsuzsa, akit a múlt század '60-as éveiben a KISZ tett sínre és a művészi pályára, gyorsan beházasodott a vörös propagandista Boldizsár Iván, Betlen Oszkár és a többi cionista gazember családjába. Ha valaki nem tudná, Boldizsár Ivánt és a Szabad Nép véres szájú főszerkesztőjét, Betlen Osszit – a napkeltés Jani édesapját – eredetileg Bettelheimnek hívták, hiszen testvérek voltak, és mindketten Betlenre magyarosítottak. Ám jött gróf Bethlen István, a Horthy-korszak kiváló miniszterelnöke, akit a vörös Iván annyira gyűlölt, hogy újra magyarosított, immár Boldizsárra.
A Koncz-Bródy kettős egyébként jól beleillik Szekus Béci posztkommunistákkal és cionistákkal megtűzdelt díszes társulatába. Passzolnak Frunda Györgyhöz is, aki néhány évvel ezelőtt az Európa Tanácsban az anyaországi cionista Eörsi Mátyással és Bársony Andrással – több nemzetközi fórumon rájuk van bízva a határon túli magyarság képviselete – együtt szavazta meg azt, hogy történelmi és vallási jogaik vannak az állig felfegyverzett gyilkos zsidó telepeseknek Hebronban.
Erdélyi magyarok, választhattok!
Mikó Áron – Kuruc.info