A Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete megdöbbenéssel értesült arról, hogy pártok és pártközeli cigányszervezetek tiltakozni kívánnak az október 17-én megrendezésre kerülő Magyar Élet Menete ellen az avasi lakótelepen. Ezért az alábbiakat szükségesnek látjuk tisztázni:
A Magyar Élet Menetét a lakosság kérésére rendezzük az avasi lakótelepen, ezzel teszünk eleget a számtalan lakossági megkeresésnek.
A Magyar Élet Menete nem valakik ellen irányul, hanem egy társadalmi kiállás azon magyar emberek mellett, akik ezen a köz- és létbiztonságot nélkülöző, fészekrakók által tönkretett városrészen kénytelenek élni, és akiknek mindezekből elegük van.
Aki a köz- és létbiztonság ellen tüntet, az a rend és a munka tisztessége ellen tüntet, tehát a bűnözést és a káoszt tartja megfelelő állapotnak. Aki ezt támogatja, az bűnszervezet, a magyarság és minden jó érzésű állampolgár ellensége.
Mivel a cigányszervezetek jelentkeztek be elsőként ellentüntetőnek, ez bizonyítvány saját magukról, tudják jól, hol van a probléma.
A Jobbik az ország megmentéséért és a magyar emberek boldogulásáért dolgozik a parlamentben és a parlamenten kívül egyaránt. Aki ez ellen emeli fel szavát, az csak bűnszervezetnek nevezhető.
Külön felháborító, hogy az a párt, aki oroszlánrészt vállalt az ország tönkretételében, emberek megnyomorításában egyáltalán megnyilatkozik az eseménnyel kapcsolatban.
A Jobbik mindenkit vár, aki szerint az Avas lakótelep is megérdemli a szebb jövőt.
Találkozunk október 17-én 17 órakor az Avason!
Egyed Zsolt
országgyűlési képviselő
Kapcsolódó: