A Simon Wiesenthal Központ közzétette 10-es listáját az idei év legveszélyesebb "antiszemitáiról és Izrael-gyűlölőiről" (de, mint Golda Meir óta tudjuk, a kettő tulajdonképpen egyet jelent: aki kritizálja Izraelt, az antiszemita). Az első helyeket olyan személyiségek vitték el, mint Irán vagy Egyiptom vezetői, de azért nekünk sem kell szégyenkeznünk, a listáról hírt adó zsidó lap Gyöngyösi Mártonnal és a Zoltaiék hátán a szőrt kiegyenesítő nyilaskeresztünkkel illusztrálta cikkét.

A Muszlim Testvériség bekerülése a kormányba két vallási vezetőt emelt az első helyre: Muhammad Badie-t és Futouh Abd al-Nabi Mansourt. Badie azzal érdemelte ki a megtisztelő helyezést, hogy a Testvériség kiskátéjában azt írta: "a zsidók uralkodtak a földön, elterjesztették a korrupciót világszerte, ontották az igazhívők vérét, és megszentségtelenítették a szent helyeket. A cionisták csak az erő nyelvén értenek, és kényszer nélkül soha nem engednek. Ez a kényszer pedig a dzsihád lesz."

Muhammad Badie
A másik első helyezett, Mansour pedig állítólag így fohászkodott idén októberben: "Oh, Allah, pusztítsd el a zsidókat és támogatóikat, szórd szét őket, hasítsd őket ketté, mutasd meg rajtuk hatalmadat!"

Futouh Abd al-Nabi Mansour
A zsidók dühét az váltotta ki leginkább, hogy Murszi elnök - aki nem egy Áder János - erre a szelíd kérésre ámennel válaszolt a mecsetben:

Irán vezetése idén csak a dobogó második helyét foglalhatja el. Indoklásukban idézik Ahmadinezsád elnököt, aki az igazság kimondása miatt lett veszélyes antiszemita: lassan 400 éve egy szörnyűséges cionista klán intézi a világ ügyeit - jelentette ki júliusban. "Ők állnak a számottevő hatalmi körök mögött a politikában, a médiában és a bankrendszerben egyaránt, ők a döntéshozók gazdasági kérdésekben egy 300 milliós országban is, s aki elnök akar lenni, annak a választások előtt az ő lábukat kell csókolgatnia" - világított rá a köztudott tényre Amerika esetében a "szélsőséges" perzsa elnök.

Irán elnöke
Ahmadinezsádnak ugyanakkor osztoznia kell a második helyen több derék politikustársával is. Haszán Firouzabadi például, a fegyveres erők vezetője állítólag tömören csak ennyit mondott augusztusban: "Az iráni nemzet kiáll közös ügye mellett, ami Izrael teljes megsemmisítése."

Haszán Firouzabadi
Irán elnökhelyettese azért kapott helyett Wiesenthalék listáján, mert a Talmudból mert idézni, mégpedig azt, hogy a zsidók "szent könyve" arra tanít, hogyan kell megölni a nem zsidókat "a zsidó anya méhében lévő magzat védelme érdekében". Mohamed Rahimi másik "bűne" az, hogy megemlítette a zsidók vezető szerepét is a nemzetközi kábítószer-kereskedelemben.

Mohamed Rahimi
A bronzérmet Carlos Latuff brazil karikaturista nyerte el Izrael való arcát bemutató rajzainak köszönhetően.


A negyedik helyezett nem más, mint az európai foci. Bizony. Ott ugyanis gyakran hangzanak el antiszemita szólamok - áll az indoklásban. Megemlítik, hogy különösen rosszul esett az érzékeny lelkületű cionistáknak, amikor Londonban azt énekelték a zsidó csapatnak, hogy "Adolf Hitler értetek jön, reggel el fognak gázosítani". (Na ezek után mondja valaki, hogy az angoloknak nincs humoruk...)

Ukrán szurkolók a jó kis lobogójukkal
Az ötödik hely az ukrán Szvoboda párt egyik képviselőjéé, aki az ország megtisztítását szorgalmazta a zsidóktól és más kisebbségektől (valószínűleg beleértve a magyarokat is).
A hatodik hely is Európáé, egészen pontosan a görögöké. Nem meglepő módon az Arany Hajnal nevű korrekt hazafias párt került fel a zsidó feketelistára, mégpedig azért, mert alapítójuk, Nikolaos Michaloliakos karlendítéssel üdvözölte az athéni városházán egybegyűlteket, májusban pedig kiejtette száján a tiltott mondatot: dehogy halt meg hatmillió zsidó az ún. holokauszt során.

Michaloliakos egy kampánygyűlésen: "Nácinak neveztek bennünket. Lehet, hogy ezek a kezek néha így köszöntöttek, de legalább tiszták, soha nem loptak el semmit!"
A hetedik helyezés pedig a mienk, pontosabban a Jobbiké. Simonéknál Gyöngyösi Márton felszólalása verte ki a biztosítékot: az, hogy bírálta a kormányt Izrael-párti politikája miatt, és "életre keltette a kettős lojalitás szellemét", "háttérvizsgálódást javasolva a magyarországi zsidó állampolgárok esetében."

Gyöngyösi Márton, a "vérszomjas antiszemita"
Nyolcadikként egy  Trond Ali Linstad nevű norvég ex-kommunistát említenek, aki áttért muszlim hitre, és a bevándorlóknak hozott létre óvodahálózatot. Ő honlapján antiszemétkedik, többek között arra figyelmeztet, hogy vigyázni kell a zsidókkal, mert rendkívüli a befolyásuk a sajtóban és a politikában.
A kilencedik egy "német" újságíró, Jakob Augstein, aki ezzel a névvel inkább tűnik zsidónak. De ha netán zsidó, az sem számít, hiszen cikkeiben többször bírálta Izraelt, így csakis antiszemita lehet. Például olyan "szélsőséges" kijelentéseket tett, hogy a mindenkori amerikai elnöknek le kell tennie a hűségesküt az izraeli lobbicsoportoknak, hogy Izrael nukleáris ereje veszélyt jelent a világbékére, vagy hogy az Izrael 10%-át kitevő ortodox zsidók ugyanolyan szélsőségesek, mint a muzulmán fundamentalisták. Ezen fölöttébb antiszemita kijelentései miatt azt írta róla korábban egy németországi "antiszemitizmus-szakértő": csak azért nem a Gestapo kötelékében futott be karriert, mert a háború után született, s így nem volt meg rá a lehetősége.

Jakob Augstein
Az utolsó helyezett próbálja megmenteni Amerika már alig létező becsületét: ő Louis Farrakhan, az Afrikai-Amerikai Iszlám Nemzet vezetője. "A zsidók ellenőrzik a médiát. Ők maguk mondták. Washingtonban a holokauszt-múzeum közvetlenül a FED szomszédságában található, ahol [ők] nyomtatják a pénzt. Véletlen lenne ez?" - tette fel a költői kérdést októberben. Sőt rá is tett egy lapáttal: "Tudtátok, hogy a Korán szerint a zsidók a legerőszakosabb emberek? Nem én írtam, de megéltem, hogy elolvashatom" - tette hozzá, de ez már csak a tizedik helyhez volt elég.

Louis Farrakhan
Gratulálunk nemcsak az első tíznek, hanem e nemes vetélkedés valamennyi résztvevőjének az emberek szemének felnyitásáért, hiszen, amint olvasónk is frappánsan megfogalmazta "anti-hasbara kézikönyvében": "akit a zsidók gyaláznak, az rossz ember nem lehet".
(Kuruc.info - The Jerusalem Post nyomán)