Pintér Sándor helyett Orbán Viktor válaszolt az "antiszemita motoros felvonulásra" vonatkozó kérdésre a parlamentben. Mint mondta, a felvonulás "nemcsak a jóízléssel áll szemben, hanem a kisebbségek alkotmányos jogait is csorbítja".

A labdát ezúttal is a "kiválasztott" Steiner Pál dobta fel a zsidók alázatos szolgájának. "Miért lehet, hogy a náci szellemű motoros felvonulás rendőri felvezetéssel történhet meg?" - tette fel a kérdést.
Orbán Viktor válaszában azt mondta, "az ügy súlya miatt" Pintér Sándor helyett ő válaszol. Mint mondta, az Élet Menetén részt vevők testi épségét minden eszközzel biztosítják, az Adj gázt! felvonulás pedig "nemcsak a jóízléssel áll szemben, hanem a kisebbségek alkotmányos jogait is csorbítja".
Orbán ezért utasította Pintér Sándort, hogy ne engedélyezzenek más rendezvényt, ami "sértheti" az Élősködők Menete felvonulást.
(MTI nyomán)

Frissítés: Videón a megható összeborulás: az ordas eszméktől az elgázosításig minden zsidó klisé elhangzik - Steiner csak utalgat portálunkra, pedig mi is kiírjuk a nevét, annak ellenére, hogy a tevékenysége alapján csak "S. P. budapesti lakosként kellene emlegetnünk:
Kapcsolódó: