2019. január 23., szerda, Zelma, Rajmund, Emese napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:18 Megvédjük Nagy-Magyarországot!19:55 Több mint négymillió e-személyi van forgalomban19:43 Kikapott a magyar kézilabda-válogatott Norvégia ellen19:20 A pápának az amerikai-mexikói határ megerősítése sem tetszik - szerinte nem is kellene tartani a beözönlőktől18:54 Terjed az influenza18:17 Horváth Csaba megint megkapta Tarlóstól17:48 Ausztriában is kénytelenek voltak elismerni: tíz betolakodóból négy hazudik az életkoráról17:11 Ötmillió darab captagon tablettát találtak Görögországban16:31 Vona szerint Sneidernek bocsánatot kellene kérnie, veszélyben a baloldali együttműködés16:11 Egyhetes sztrájkot hirdetett az Audi szakszervezete16:01 Nem szavazta meg a Fővárosi Közgyűlés a túlóratörvény elleni határozatot15:44 Karácsony és Horváth mérkőzik a baloldali főpolgármester-jelöltségért - utóbbi számít a Jobbikra is14:55 Japánba is elmegy a pápa - igazán elsajátíthatná ott a migránskezelési alapelveket14:21 Megdőlt a mexikói gyilkosságrekord14:05 Megvan a BKK új vezérigazgatója
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Zsidóbűnözés ::

Orbán betiltatta a bolsevizmus és a cionizmus áldozataira emlékező rendezvényt - a szervezők nem adják fel

A mai napon a délutáni órákban vettem kézhez a BRFK határozatát, amellyel betiltja a május 4-re tervezett, a bolsevizmus és a cionizmus áldozataira történő kegyeleti megemlékezést - írja hétfői közleményében Hegedűs Lorántné.

Ígéret szép szó - a gazdik örülhetnek
A rendőrség határozatának indoklásában – többek között – az 1947-es párizsi békeszerződésben foglalt kötelezettségekre hivatkozik és provokatívnak nyilvánítja rendezvény időpontját és célját. Kimondja továbbá, hogy „a szervezők részéről a zsidó közösséggel kapcsolatos gyűlöletkeltésre alkalmas megnyilatkozások jelentek meg az írott és elektronikus sajtóban”.
"Ez utóbbi állítást minden tényszerű alapot nélkülöz, ugyanakkor súlyosan provokatív és nemcsak az én, de az államalkotó magyar nemzet minden jóérzésű tagjának érzékenységét bántja" - írja a rendezvényt szervező képviselő asszony.

A rendezvény plakátja
A határozat ellen - folytatja - azonnali hatállyal felülvizsgálati kérelemmel fordulok az illetékes bírósághoz. Meggyőződésem, hogy a független magyar bíróság érveimet figyelembe veszi, és így a rendezvény megtartására sor kerül.
Én így készülök és kérek minden támogatót, aki méltósággal és kegyelettel kíván emlékezni a bolsevizmus és a cionizmus áldozataira, hogy szombaton vegyen részt a rendezvényen - zárul Hegedűs Lorántné közleménye.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:


Hozzászólások ( hozzászólás)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready