Janiczak Dávid, a Jobbik ózdi polgármesterjelöltje írja:
A vereségébe és az ózdi választópolgárok akaratába beletörődni képtelen Fidesz–KDNP korábbi kezdeményezésének helyt adva, az ítélőtábla döntésének értelmében meg kell ismételni az ózdi polgármester-választást, így még tovább húzódik a jelenlegi bizonytalan helyzet.
ahelyett, hogy végre a városért és az ózdi emberek gondjainak megoldásáért dolgozhatnánk.
Zoom
Janiczak Dávid a mellette tartott szimpátiatüntetésen
De a Jobbik nem futamodik meg, újra felvesszük a kesztyűt. A hamisított, formanyomtatvány jellegű „bizonyítékokat” megismerve természetesen hamis vád miatt megtettük a büntetőfeljelentést, ám az ózdiak érdeke most az, hogy a munka minél hamarabb meg tudjon kezdődni a városházán. Ezért ismét ringbe szállok a polgármesteri címért, és arra kérem az ózdiakat, minél nagyobb számban éljenek választójogukkal, arassunk a tíz nappal ezelőttinél is nagyobb győzelmet!
Zoom
Ha már választás, legyen teljesen új választás, válasszunk új képviselőket is! A Jobbik öt képviselője kész lenne visszaadni mandátumát, amennyiben ezt a többi városatya is megteszi annak érdekében, hogy az új fejlemények tükrében a képviselő-testület összetételéről is újra lehetőségük legyen véleményt mondaniuk az ózdiaknak. A sárdobálásba – politikai ellenfeleinkkel ellentétben – továbbra sem fogunk beszállni, a Jobbik kizárólag a város fejlődése érdekében fog dolgozni, s ebben a szellemben folytatjuk kampányunkat is. Menjünk együtt tovább a tisztesség útján!
Korábban írtuk: