Interjút adott a múlt szombaton meggyilkolt 19 éves prostituált édesanyja a Fókusznak. A nő azt mondta, lányának kizárólag kínai kuncsaftjai voltak, kínai internetes oldalakon hirdette magát.
Először az RTL Klub Fókusz című műsorában szólalt meg a múlt szombatra virradóra meggyilkolt, 19 éves prostituált édesanyja.
A nemére és fajtájára is szégyent hozó, Nancy D. néven "dolgozó" fiatal lány egy weboldalon kínált szexuális szolgáltatásokat, édesanyja szerint kizárólag kínai kuncsaftjai voltak. A végzetes estén is egy ázsiai vendég járhatott nála. A lányt a lakása padlóján találták meg, súlyosan bántalmazták. A Blikk szerint a torkát is elvágták.
Édesanyja a gyilkosság idején elhagyta Akácfa utcai lakásukat, levitte a kutyát sétálni, mert tudta, hogy lányának vendége lesz. A riportban a láthatóan igen beteg, alkoholista nő azt mondta: lánya nagyon titkolta foglalkozását, féltette a munkáját.
A riport szerint a lány nehezen viselte anyja alkoholizmusát, "ki akart törni". Anyja azt mondta, mindig arról álmodott, hogy lesz egy újépítésű lakása, de nem tudott spórolni, "mindig elment a pénz".
(HVG - RTL nyomán)