A Jobbik Magyarországért Mozgalom álláspontja szerint Magyarországon immár több mint 20 éve csendes népirtás zajlik, a határon túl élő magyar közösségekről nem is beszélve. A párt hétfőn kiadott közleményében 13 pontban foglalta össze, mit kellene tenni e folyamat megállításáért.

Ma már nincs Magyarországon olyan valamirevaló szakember, aki ne prognosztizálná a népességfogyásból kifolyó gazdasági, etnikai hátrányokat. Minden körülményt figyelembe véve kijelenthetjük, hogy Magyarországon demográfiai katasztrófa van, amelynek megfékezésére radikális eszközökkel kell válaszolni. A magyar értelmiség, pártok nagy részének mulasztása az, hogy érdemben nem keresett megoldást jelenünk talán legsúlyosabb problémájára - mutat rá a Jobbik hétfőn kiadott közleménye.

Kevesebb gyermek született és többen haltak meg az év első öt hónapjában, mint az előző esztendő azonos időszakában, a házasságkötések száma pedig 10 százalékkal volt alacsonyabb - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. Az előzetes adatok szerint 2007 első öt hónapjában 38.739 gyermek született és 56.960 lakos hunyt el. Ez idő alatt 3 százalékkal (1.200) kevesebb gyermek született és 2,3 százalékkal (1.290) többen haltak meg, mint az előző év azonos időszakában.

A legerősebb parlamenten kívüli párt, a Jobbik Magyarországért Mozgalom az új radikalizmus szellemében megalkotott Bethlen Gábor Program alapján kezdeményezi azt a 13 pontot, amely lehetővé teszi a népességfogyás mielőbbi megfékezését.

1. A már a fogantatásától emberi életnek tekintett magzat valódi törvényi védelme.
2. A felnevelt gyermek személyi jövedelemadójának 25%-a a szülő nyugdíját növelje.
3. A családi adózás bevezetése a személyi jövedelemadózás helyett.
4. A lerombolt lombikbébi-program újraindítása és kiemelt támogatása.
5. Az egészségügyileg nem indokolt művi meddővé tétel eltörlése.
6. A társadalmi asszimilációra nem alkalmas csoportok tömeges bevándorlásának megállítása.
7. A gyermeket nevelő anyákat otthon vagy félállásban foglalkoztató munkaadók számára nagy mértékű adókedvezmények biztosítása.
8. A főállású anyaság intézményének biztosítása a legutolsó munkahelyi bér 75%-ának megfelelően.
9. Az egyházi esküvő állami anyakönyveztetése.
10. A valódi nemzeti és az általános emberi értékeket megjelenítő közszolgálati média működtetése.
11. Államilag finanszírozott iskolai étkeztetés programjának elindítása.
12. Kötelező erkölcs- és hittan bevezetése az általános és középiskolákban.
13. Népesedési konferencia összehívása 2 havi rendszerességgel a hazai értelmiség, a történelmi keresztény egyházak, és a pártok szakértőinek részvételével.

(Kuruc.info)