Bezár!
2021. április 23., péntek, Béla, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:55 A brit légierő négy vadászgépe érkezett járőrszolgálatra Romániába21:37 Balázs Klári elismerte a 40 éven át gyümölcsöző lopást, az izraeli zeneszerző 200 ezer dollárt követel21:11 Csehszlovák szolidaritás: a felvidéki kormány is kiutasít három orosz diplomatát20:57 A Gyurcsány-terv20:35 Brit tudósok: a kevés alvás növeli a demencia kockázatát20:14 A WHO és az EMA május 10-től vizsgálja a Szputnyik V gyártási eljárását19:46 Már nem a Covid-19 számlájára írják a vezető halálozási okot Angliában19:24 Szénfelhasználása csökkentésébe kezd 2026 és 2030 között - ígéri Kína19:03 Autókölcsönzés cigány módra - még a katalizátor is megmarad18:51 Kivizsgálták Navalnijt, és felszólították, hogy fejezze be az éhségsztrájkot18:23 Palesztin kormányfő: az izraeli kormány minden létező eszközt felhasznál, hogy beavatkozzon a választásokba 18:00 Putyin kész Moszkvában fogadni Zelenszkijt17:48 Magánzárkában őrzik a zsidó-néger bosszúhadjárat legújabb áldozatát, de "legalább" félóránként megzavarják17:22 Lapértesülés: Biden az örmény népirtás elismerésére készül16:56 Kiszivárogtak az államtitkár szavai: "a magyar egészségügy nem élné túl a negyedik hullámot"
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország ::

Védhető-e még tovább az illegitim parlamenti elit? - Balogh Gyula nyílt levele Sólyomnak

Tisztelt Köztársasági Elnök úr!

A rendszerváltásba vetett hitünk meggyalázásával és a jogállamiság sárbatiprásával a politikai elit - élén Elnök Úrral - mindmáig hivatkozhatott arra, hogy alkotmányos keretek között élünk, egyszersmind a jogállamiság véd meg bennünket a nemzet- és államellenes támadásoktól. 


Balogh Gyula
A Zuschlag- és a Kabai-ügy kipattanása óta azonban világossá vált, hogy a magyar állambiztonságot az MSZP bűnszövetkezetre emlékeztető, maffiamódszereket alkalmazó politikuscsoportjai alapjában ásták alá azzal, hogy hivatalukkal visszaélve rendszeresen fosztogatják az államkasszát, miközben Magyarországon 3,5 millió ember a szó szoros értelmében éhezik. Az, hogy a rendőrség, az ügyészség és a bíróság igazságszolgáltatási gyakorlata mindmáig nem juttatta végérvényesen rács mögé az igazi bűnözőket azt jelzi, hogy Magyarország nem jogállam. Az ügyészség ezért nem tudta - sőt, most már látszik, hogy nem is akarta - a 2006. október 23-i, valamint az azt követő törvénytelen rendőri túlkapások rendőrbűnözőit vád alá helyezni, holott más esetben az ügymenet gyorsítása érdekében a hamis tanúk állításától sem riadnak vissza. A bíráskodást pedig minden szónál jobban minősíti az a tény, hogy a rögtönítélő bírák 90 %-ban téves ítéleteket hoztak a 2006-os megmozdulások vádlottjaival szemben. Dolgozhat persze kitűnően az ügyészség vagy a bíróság, ha volt már olyan köztársasági elnök, aki egy jogerősen elítélt olajbűnözőt elnöki kegyelemben részesített…

Elnök Úr tehát hiába védelmezi az Alkotmányt, ma már három alkotmánybíró is azt vallja meggyőződéssel, hogy a jelenlegi Országgyűlés törvényellenesen működik, mert hazugsággal, csalással és megszámlálhatatlan mennyiségű lopott pénzzel kerültek hatalomra.

Ezúton több százezer magyar honfitársammal együttérezve szólítom fel Köztársasági Elnök Urat arra, hogy hétfőn kezdjen tárgyalásokat a parlamenti pártokkal az Országgyűlés - Európában nem szokatlan – feloszlatásáért, és új választások kiírásáért. Egyidejűleg haladéktalanul nevezzék meg a 17 éve az Önök segédletével nyakunkra ültetett titkosszolgálati ügynökhálózatot is. Bár Ön két hete elmondott beszédével legitimálta a csalással hatalomra került és hatalmát erőszakkal megtartó, ezért illegitim kormányt és parlamentet, engedje meg hogy úgy véljem: az illegitim képviselők szavazatával megválasztott Köztársasági Elnök is illegitim nemcsak a magyar nemzet szemében, de a még az érvényben lévő Alkotmány szerint is.

Miután Lakitelken elhangzott, hogy az alapintézmények sebezhetősége és az országban erőszakkal hatalmon tartott ügynökhálózat miatt siklott ki a rendszerváltás, itt az idő és a lehetőség arra, hogy Köztársasági Elnök Úr ne adjon lehetőséget a további jogsértéseknek, teremtse meg a jogállamiság feltételeit, oszlassa fel az Országgyűlést, és számolja fel a rendőrállamot Magyarországon!


Balogh Gyula

A Nemzeti Szövetség elnöke

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready