2019. szeptember 18., szerda, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Kozmetikai termékkel akarják irtani a cigányokat!!!22:16 A tanúba illő jelenetek: a fideszes képviselő átadott egy parkolót, kivezényelték az összes gyereket22:00 Bibi az előzetes választási eredmények szerint meggyengült - nincsenek természetes koalíciós partnerei21:49 Az oroszok elfogtak két észak-koreai hajót, mert tüzet nyitottak rájuk21:31 Sejthető volt: az amerikai-szaúdi páros "kinyomozta", hogy Irán támadott21:22 Felborult egy tűzoltóautó a diákoknak tartott váci bemutatón20:58 Lőrincz Tamás világbajnok20:39 Estig viszonylagos nyugalomban zajlott az előrehozott választás Izraelben20:02 Horvát államfő: megvédjük a határokat egy újabb migránsválság esetén19:21 Bosnyák Zoltán: Méhely Lajos, a magyar fajvédelem igehirdetője19:04 Amerikai szenátor: meg kéne fontolni az iráni olajipar bombázását18:33 Már érkezik is a következő migránsszállítmány, és persze ez is miattunk18:00 Orbánék hamarosan levelet kaphatnak: izraeli állampolgárságú zsidóbűnözőt tartóztattunk le17:42 Elsőként úszta át négyszer egyhuzamban a La Manche-csatornát egy amerikai nő17:19 A védelem kezdeményezte a perújítást a Prisztás-gyilkosság ügyében
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

(I)gazságszolgáltatás: a cigánybűnözőt megfékező biztonsági őrök ellen emelt vádat az ügyészség

Reklám

Csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság, súlyos testi sértés kísérlete és más bűncselekmények miatt vádat emelt az ügyészség négy biztonsági őr ellen, akik 2015 nyarán egy budapesti, Váci úti szórakozóhelynél gáz-riasztófegyverrel és vascsővel támadtak egy társaságra - legalábbis a Fővárosi Főügyészség közleménye szerint.
A vádirat szerint egy vendég bulit szervezett egy XIII. kerületi szórakozóhelyre, és közölte a biztonsági őrökkel, hogy korábbi konfliktusuk miatt egy férfit és a társaságát nem engedhetik be. Ők azonban megjelentek a helyszínen és be akartak jutni. Az őrök szóváltásba keveredtek a társaság tagjaival, akik végül megfordultak és elindultak a kocsijuk felé.
Az egyik biztonsági őr ekkor gáz-riasztófegyverrel több lövést adott le feléjük. Két lövedék el is találta az egyik férfit, aki a földre esett. Ezt látva két másik biztonsági őr a közelben parkoló autóból kivett két vascsövet, és többször megütötte a sértett segítségére siető másik férfit. Negyedik társuk pedig mindvégig hangosan buzdította őket.
Zoom
Rácz András és 8 fős társasága volt a hívatlan vendég
A 2015-ös rendőrségi beszámolók szerint Rácz András 29 éves törökszentmiklósi lakos egy körülbelül 8 fős társaság tagjaként jelent meg a szórakozóhelyen, ahová a biztonsági őrök tiltása ellenére be akart menni. A cigánybűnöző ezt követően szóváltásba keveredett az őrökkel, később dulakodni kezdtek, amely során Rácz András kést rántott elő. Ennek hatására az egyik biztonsági őr a nála lévő gáz-riasztó fegyverrel több lövést adott le. A gyanúsított és társai (mármint ekkor még a cigányokról volt szó mint gyanúsítottak - a szerk.) egy taxival elmenekültek a helyszínről.
Gond lehetett a "fehéregyensúllyal"
Igaz, még egy vak is látja az egyértelmű rasszvonásokat Rácz körözési képén, és az ügy szempontjából sincs különösebb jelentősége, de érdemes megfigyelni, hogy a hitközségi médiumok az alábbi, enyhén kifehérített képet használták a cigánybűnöző körözésekor.
Zoom
Zoom
Mi a hivatalos körözési képet használtuk
Rácz egyébként az eset után feladta magát a rendőrségen, ahová ügyvédje társaságában érkezett, de egy hónappal később már egy újpesti benzinkúton lövöldözött, így jól látható, hogy a vajszívű igazságszolgáltatás csak nem oszthat ki minden csip-csup ügyben összesen 125 év fegyházbüntetést, sőt, mint az újabb példa is bizonyítja, inkább a bűnözőkkel elbánó állampolgárokat veszi elő.
(Kuruc.info)
Korábban írtuk Rácz András cigánybűnözőről:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready