Bezár!
2020. július 11., szombat, Nóra, Lili napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:59 Ez szinte hihetetlen: a déli katonai bázisok a déli csapatok vezetőinek nevét viselik - de nem tart már soká a "megosztás"22:36 Makákó lives matter: majommunka-mentességet igazoló címkével kell ellátni Thaiföldön a kókuszdiót22:14 Rekordot döntött az újonnan fertőzöttek száma Izraelben21:54 A szultán elrendelte a Hagia Sophia-bazilika mecsetté alakítását21:40 Horvátország és Bulgária belépett az euróövezet előszobájába21:11 Kanalas Kevinkosztnernek lájárt a vellneszbérlete - így várta a kiccsalád a kaposvári börtön előtt20:49 Operatív törzs: a megbetegedések jelentős része külföldi vonatkozású20:19 Hőség, extrém UV-sugárzás, erős szél és zivatar is várható szombaton19:43 A bírót nem hatotta meg az agykárosodásos mese: négy év börtönt kapott Magna Carta-tolvaj19:00 Kínai kamu: a koronavírusnál is halálosabb járvánnyal küzd Kazahsztán18:22 Magyar autonómia helyett genderelmélet kell Iohannisnak17:54 Szennyezés "Románia" felől: a patak vize koromfekete Pocsajon17:37 A szerb elnök szerint lehetséges a megállapodás Koszovóval17:20 Egyiptomi kém dolgozott a német kormány tájékoztatási hivatalánál - nem tartóztatták le, vádat nem emeltek ellene16:44 Ezúttal 200 milliárdot tapsol el az Európai Parlament a jövő agysebészeire
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Sneidernek diplomája sincs, mégis történész-demográfusként tetszelgett saját pártja előtt

Reklám

Sőt "szociológiával foglalkozó szakember" is, derült ki a Jobbik mai kongresszusán. De hogy ez utóbbi alatt mire gondolt, az nem világos, hiszen azt sem tudhatjuk, hogy a jogi és államtudományi ismereteit már korábban bizonyító házalelnök ezúttal is sajátos jelentéssel ruházza-e fel a szavakat.
Mindenesetre a munkahelyét nem tájékoztatta túlképzettségéről, mert ott az idei választások után frissített adatai és önéletrajza szerint is csak a középiskolai szőlő- és gyümölcstermesztő végzettsége és a 2017-es történelem szakos abszolutóriuma szerepel. Persze biztosak vagyunk benne, hogy a pártelnöki kampány és a Jobbik szakadása során volt ideje lediplomáznia, sőt azóta akár szociológiai tanulmányokat is publikálni. Gondot az sem jelenthet, hogy az országgyűlési honlapján a diplomához és a nemzetközi szakirodalom ismeretéhez szükséges nyelvtudásnak sem látni nyomát, de tudható, hogy élt egy ideig külföldön, ki tudja, mi minden miatt szerénykedik. Ha pedig a professzor úrnak van segítője, aki helyette is beszél nyelveket, akkor nagy gond végképp nem lehet.
A kiváló vezetői képességekkel is rendelkező polihisztor az ellenállás, a féldiktatúra megdöntésének mestertervét is megosztotta: el lehet menni egy Orbán-báró vállalkozásához, s kitehetünk egy matricát "Ezt is loptad" felirattal. Ez teljesen átlagos felvetés lenne egy ifjúsági tagozatba éppen belépő kamasztól, de egy érett pártelnöktől, mint jóformán egyetlen módszer, egészen zseniális. Ideje mindenkinek fedezékbe húzódnia: bármikor a demokráciára szomjazó nép nyakába roskadhat az Orbán-rezsim.
Sneider emellett bosszúállást ígért személyesen is "azokért a szenvedésekért, amiket én magam is megéltem", utalva bizonyára arra, hogy éhbérért kell üljön a Parlamentben, mint az egyik közjogi méltóság helyettese. Hősies ellenállásáról tanúbizonyságot téve kijelentette: "inkább bele fogok halni, de nem fogok fejet hajtani Orbán Viktor előtt".
Alább az N1TV videóján élvezhető a teljes beszéd. Ellenállásra fel!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready