2019. december 8., vasárnap, Mária, Mariann, Emőke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:40 A nyolcadik lakó is halott lehet Eperjesen - hat embert vettek őrizetbe11:19 Államtitkár: nálunk a legmagasabb a gyerekek átoltottsága Európában11:02 Többtucatnyi halálos áldozattal járt egy szokásos tűzeset Újdelhiben10:31 Egyik zsidó hazudik: Washingtonban a helyettes államtitkár megcáfolta Netanjáhu nagy bejelentését10:11 Megzavarta az italozva zenét bömböltető fiatalokat a buszsofőr - egy 17 éves nyírteleki ezt nem hagyhatta annyiban09:49 Gyanúsítottként hallgatták ki a motorcsónak-bűnöző Fidesz-propagandistát09:27 Rövidesen kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt09:06 Laboratóriumokban használható hidrogéngenerátor kapott innovációs díjat08:41 Sem a Vaskupola, sem az izraeli légierő nem pihent hajnalban08:17 Újra beintettek Amerikának Észak-Korea "majdnem bezárt" rakétakísérleti telepéről07:56 Még gondolkoznak rajta, hogy terrortámadás volt-e a floridai lövöldözés, de úgy néz ki, a zsidóseggnyalás húzta fel a szaúdi katonát07:34 Varga Zs. András lett a Velencei Bizottság alkotmánybírósági albizottságának az alelnöke06:54 Megugrott idén az orosz aranytartalék22:50 HVG: zaklatást tussolhattak el az Újszínházban22:26 Észak-Korea már nem hajlandó atomfegyver-mentesítésről tárgyalni Washingtonnal
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Sneidernek diplomája sincs, mégis történész-demográfusként tetszelgett saját pártja előtt

Reklám

Sőt "szociológiával foglalkozó szakember" is, derült ki a Jobbik mai kongresszusán. De hogy ez utóbbi alatt mire gondolt, az nem világos, hiszen azt sem tudhatjuk, hogy a jogi és államtudományi ismereteit már korábban bizonyító házalelnök ezúttal is sajátos jelentéssel ruházza-e fel a szavakat.
Mindenesetre a munkahelyét nem tájékoztatta túlképzettségéről, mert ott az idei választások után frissített adatai és önéletrajza szerint is csak a középiskolai szőlő- és gyümölcstermesztő végzettsége és a 2017-es történelem szakos abszolutóriuma szerepel. Persze biztosak vagyunk benne, hogy a pártelnöki kampány és a Jobbik szakadása során volt ideje lediplomáznia, sőt azóta akár szociológiai tanulmányokat is publikálni. Gondot az sem jelenthet, hogy az országgyűlési honlapján a diplomához és a nemzetközi szakirodalom ismeretéhez szükséges nyelvtudásnak sem látni nyomát, de tudható, hogy élt egy ideig külföldön, ki tudja, mi minden miatt szerénykedik. Ha pedig a professzor úrnak van segítője, aki helyette is beszél nyelveket, akkor nagy gond végképp nem lehet.
A kiváló vezetői képességekkel is rendelkező polihisztor az ellenállás, a féldiktatúra megdöntésének mestertervét is megosztotta: el lehet menni egy Orbán-báró vállalkozásához, s kitehetünk egy matricát "Ezt is loptad" felirattal. Ez teljesen átlagos felvetés lenne egy ifjúsági tagozatba éppen belépő kamasztól, de egy érett pártelnöktől, mint jóformán egyetlen módszer, egészen zseniális. Ideje mindenkinek fedezékbe húzódnia: bármikor a demokráciára szomjazó nép nyakába roskadhat az Orbán-rezsim.
Sneider emellett bosszúállást ígért személyesen is "azokért a szenvedésekért, amiket én magam is megéltem", utalva bizonyára arra, hogy éhbérért kell üljön a Parlamentben, mint az egyik közjogi méltóság helyettese. Hősies ellenállásáról tanúbizonyságot téve kijelentette: "inkább bele fogok halni, de nem fogok fejet hajtani Orbán Viktor előtt".
Alább az N1TV videóján élvezhető a teljes beszéd. Ellenállásra fel!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready