Bezár!
2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin, Gyöngyvér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:36 Tizenhét napot kellett vadgyümölcsökön és lepkéken túlélnie az erdőben egy eltévedt hawaii nőnek06:53 1300 újságíró közvetít Brüsszelből22:44 Családi ház udvarába csapódott be egy ittasgyanús siklóernyős Mezőberényben22:25 Hadházy és Szél cirkusz nélkül is bejut vasárnap este az NVI-hez21:47 Háromezerre apadt a sárgamellényesek száma21:20 Ez is csak egy mihaszna influenszer: angyalszobornak esett neki vésővel az Instagram-modell20:57 Egy kaliforniai bíró Trump határkerítése ellen ítélt20:33 Megválasztotta új elnökét a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata20:15 Tájkép csata előtt19:58 Két tucat áldozatot szedett eddig az özönvíz Afganisztánban19:43 Vajon tényleg csak a szegénység az oka?19:31 15 éves a Harcos márka! - Íme 2019 újdonságai (x)19:21 Nem a náci Magyarországon kockázatos a kipa viselése, hanem a kiheréltsége miatt agonizáló Németországban18:56 Az úzvölgyi temetőgyalázás miatt demonstráltak Csíkszentmártonban - kampányban próbálja határozottabb arcát mutatni az RMDSZ18:41 Kigyulladt a nagykanizsai hulladéklerakó-telep
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Sneidernek diplomája sincs, mégis történész-demográfusként tetszelgett saját pártja előtt

Reklám

Sőt "szociológiával foglalkozó szakember" is, derült ki a Jobbik mai kongresszusán. De hogy ez utóbbi alatt mire gondolt, az nem világos, hiszen azt sem tudhatjuk, hogy a jogi és államtudományi ismereteit már korábban bizonyító házalelnök ezúttal is sajátos jelentéssel ruházza-e fel a szavakat.
Mindenesetre a munkahelyét nem tájékoztatta túlképzettségéről, mert ott az idei választások után frissített adatai és önéletrajza szerint is csak a középiskolai szőlő- és gyümölcstermesztő végzettsége és a 2017-es történelem szakos abszolutóriuma szerepel. Persze biztosak vagyunk benne, hogy a pártelnöki kampány és a Jobbik szakadása során volt ideje lediplomáznia, sőt azóta akár szociológiai tanulmányokat is publikálni. Gondot az sem jelenthet, hogy az országgyűlési honlapján a diplomához és a nemzetközi szakirodalom ismeretéhez szükséges nyelvtudásnak sem látni nyomát, de tudható, hogy élt egy ideig külföldön, ki tudja, mi minden miatt szerénykedik. Ha pedig a professzor úrnak van segítője, aki helyette is beszél nyelveket, akkor nagy gond végképp nem lehet.
A kiváló vezetői képességekkel is rendelkező polihisztor az ellenállás, a féldiktatúra megdöntésének mestertervét is megosztotta: el lehet menni egy Orbán-báró vállalkozásához, s kitehetünk egy matricát "Ezt is loptad" felirattal. Ez teljesen átlagos felvetés lenne egy ifjúsági tagozatba éppen belépő kamasztól, de egy érett pártelnöktől, mint jóformán egyetlen módszer, egészen zseniális. Ideje mindenkinek fedezékbe húzódnia: bármikor a demokráciára szomjazó nép nyakába roskadhat az Orbán-rezsim.
Sneider emellett bosszúállást ígért személyesen is "azokért a szenvedésekért, amiket én magam is megéltem", utalva bizonyára arra, hogy éhbérért kell üljön a Parlamentben, mint az egyik közjogi méltóság helyettese. Hősies ellenállásáról tanúbizonyságot téve kijelentette: "inkább bele fogok halni, de nem fogok fejet hajtani Orbán Viktor előtt".
Alább az N1TV videóján élvezhető a teljes beszéd. Ellenállásra fel!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready