Bezár!
2021. január 20., szerda, Sebestyén, Sebő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:36 Az orosz parlament az emberi jogok megsértéseként ítélte el az ukrán nyelvtörvényt21:13 Tilos lesz a csibeembriók megölése Németországban - de az emberi magzat továbbra is törvényesen mészárolható20:40 Halálos késelés a IX. kerületben - rendőrök előtt ismert áldozat, indulatos rokonság20:22 Üveges céklát hív vissza a forgalomból a Bonduelle19:58 Engedélyezték a magyar hatóságok az AstraZeneca és a Szputnyik V oltóanyagokat19:47 Szijjártó: megérkezett az orosz vakcina beszerzéséről szóló szerződéstervezet18:50 Oltásóvatosság - a többségi álláspont18:28 Beiktatták Amerika leendő elnökét - és Bident is18:07 Azonosíthatóvá válhatnak Mátyás király csontjai17:39 Ab: alkotmányellenes a hulladékgazdálkodási törvény17:17 Kurz felháborodott, amiért a megmaradt oltásokat nem aggastyánoknak, hanem önkormányzati dolgozóknak adták be17:11 Trump a levélírás hagyományával nem szakított16:47 Japán tizenkétmillió embernek elegendő oltóanyag beszerzéséről állapodott meg a Pfizerrel16:25 Trump elítélte az ostromot, a legjobb kívánságait küldte Bidenéknek, és elrepült16:06 Müller Cecília szerint ez az oltás aranyat ér
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Mi Hazánk Ifjai: Marxizmustól mentes kultúrát, kifele Szabó Ervinnel a könyvtárból!

Reklám

A Mi Hazánk Ifjai valamennyi budapesti tagjával a mai napon akciósorozatot hirdettünk meg a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár központi könyvtárában annak érdekében, hogy az anarchista és marxista Szabó Ervin helyett (aki ráadásul meg akarta gyilkolni Tisza István miniszterelnököt) legyen a könyvtárhálózat új neve Fővárosi Tisza István Könyvtár - írja közleményében a szervezet, alább a folytatás.
Az anarchista Szabó Ervin, bár kezdetekor vezette a fővárosi könyvtárhálózatot, viszont a rend- és magyarellenes anarchista és marxista tanok terjesztése, Tisza István meggyilkolásának kitervelése (és végrehajtásának masszív akarata), valamint és nem utolsó sorban az ezeréves Magyarország elleni áskálódása méltatlanná teszi egy ilyen volumenű intézmény nevének birtoklására.
A táblán, amelyet Szabó Ervin mellszobrára helyeztünk, a következő szöveg szerepel:
Anarchista vagyok és felelős a marxizmus hazai terjesztéséért. Meg akartam gyilkolni Tisza Istvánt és elárultam az ezeréves Magyarországot.
Egy intézmény neve egyben értékválasztás is; az értékválasztás pedig felelősség, hiszen a választott név identitásképző erővel bír. Sokak akaratát fejezzük ki: a fővárosi könyvtárhálózat szakmailag vitathatatlanul XXI. századi, viszont nevében - ezáltal kulturális üzenetében - méltatlan a magyarság számára!
A Mi Hazánk Ifjai nevében és minden velünk egyetértő honfitársunk képviseletében követeljük, hogy méltóképpen legyen új értékválasztása a könyvtárhálózatnak Fővárosi Tisza István Könyvtár néven!
A következő hónapokban minden legális politikai eszközt és markáns politikaigerilla akciót be fogunk vetni annak érdekében, hogy a kultúrában és oktatásban túlhatalommal bíró kultúrmarxistáknak megüzenjük: hadat üzenünk Tisza István, kultúránk, az ezeréves Magyarország és a fővárosi könyvtárhálózat méltósága védelmében!
A kultúrharc elindult!
Az ünnepek után rengeteg akcióval jelentkezünk.
László Balázs
Országos szervező
Mi Hazánk IfjaiFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Állítólag növekszik az oltási kedv hazánkban, kampányt is indít a kormány. Ön kérte már, vagy kérni fogja az oltást?
» Igen» Nem» Még nem tudom, de meggyőzhető vagyok» Még nem tudom, de inkább nem

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready