Bezár!
2020. július 3., péntek, Kornél, Soma, Napsugár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 Az orosz egészségügyi miniszter szerint februárig nem lehet visszatérni a normális élethez22:23 Kanada felmondja a kiadatási megállapodását Hongkonggal22:11 Megölik a nőstény medvét, amely két embert támadott meg az olasz Alpokban21:51 Törvényt hoztak Németországban a szénalapú energiatermelés fokozatos leállításáról21:37 Franciaországban vizsgálat indul a távozó miniszterelnök és volt egészségügyi miniszterei ellen21:22 Pancsolással próbálják siettetni a partra szállást az élősködők21:18 Több mint 48 ezer új fertőzöttet jelentettek Brazíliából21:06 Szlovéniában megerősítette parlamenti többségét a jobbközép koalíciós kormány20:47 Veneto tartományban emelkedett a reprodukciós ráta, ismét szigorítanak20:23 Módosítani kellett a Nemzetközi Űrállomás pályáját, hogy ne ütközzön űrszemétnek20:03 Amerika szövetségi ünnepének napján lép érvénybe az orosz alkotmánymódosítás19:30 Jövő péntektől hazánkból is karanténkötelezettség nélkül lehet Angliába utazni 19:19 Fotók és videó a borsodnádasdi gyilkosság helyszíni tárgyalásáról18:38 "Heroizmus" a nyugati világban18:04 Alig vált muzulmánná egy angol nő, máris székesegyházat, szállodát és metrót akart robbantani
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

Mi Hazánk Ifjai: Marxizmustól mentes kultúrát, kifele Szabó Ervinnel a könyvtárból!

Reklám

A Mi Hazánk Ifjai valamennyi budapesti tagjával a mai napon akciósorozatot hirdettünk meg a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár központi könyvtárában annak érdekében, hogy az anarchista és marxista Szabó Ervin helyett (aki ráadásul meg akarta gyilkolni Tisza István miniszterelnököt) legyen a könyvtárhálózat új neve Fővárosi Tisza István Könyvtár - írja közleményében a szervezet, alább a folytatás.
Az anarchista Szabó Ervin, bár kezdetekor vezette a fővárosi könyvtárhálózatot, viszont a rend- és magyarellenes anarchista és marxista tanok terjesztése, Tisza István meggyilkolásának kitervelése (és végrehajtásának masszív akarata), valamint és nem utolsó sorban az ezeréves Magyarország elleni áskálódása méltatlanná teszi egy ilyen volumenű intézmény nevének birtoklására.
A táblán, amelyet Szabó Ervin mellszobrára helyeztünk, a következő szöveg szerepel:
Anarchista vagyok és felelős a marxizmus hazai terjesztéséért. Meg akartam gyilkolni Tisza Istvánt és elárultam az ezeréves Magyarországot.
Egy intézmény neve egyben értékválasztás is; az értékválasztás pedig felelősség, hiszen a választott név identitásképző erővel bír. Sokak akaratát fejezzük ki: a fővárosi könyvtárhálózat szakmailag vitathatatlanul XXI. századi, viszont nevében - ezáltal kulturális üzenetében - méltatlan a magyarság számára!
A Mi Hazánk Ifjai nevében és minden velünk egyetértő honfitársunk képviseletében követeljük, hogy méltóképpen legyen új értékválasztása a könyvtárhálózatnak Fővárosi Tisza István Könyvtár néven!
A következő hónapokban minden legális politikai eszközt és markáns politikaigerilla akciót be fogunk vetni annak érdekében, hogy a kultúrában és oktatásban túlhatalommal bíró kultúrmarxistáknak megüzenjük: hadat üzenünk Tisza István, kultúránk, az ezeréves Magyarország és a fővárosi könyvtárhálózat méltósága védelmében!
A kultúrharc elindult!
Az ünnepek után rengeteg akcióval jelentkezünk.
László Balázs
Országos szervező
Mi Hazánk Ifjai
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready