2019. június 20., csütörtök, Koppány, Szörényke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:57 Trump Oroszországgal és Kínával is szeretne "jól kijönni"08:38 Júliustól igényelhető az autóvásárlási támogatás08:00 Épp szelfizett a Viking kapitánya az ütközés idején, az utasoktól kérdezgette, mi történt07:43 Musztafa 2016-ban még szíriai menekültként érkezett Amerikába, most keresztény templomot akart felrobbantani az IÁ nevében07:33 Odúkat telepítenek a Pilisi Parkerdőben06:56 Egy norvég sziget szeretne lenni a világ első időmentes zónája22:38 Idén sem lesz buzifelvonulás Isztambulban22:21 Moszkva: Amerika kibertámadásai számára is rendkívüli következményekkel járhatnak21:44 Alfahíres hazugságra reagált a Mi Hazánk20:54 Több mint kétszázezer pedofil felvételt jelentettek tavaly világszerte20:31 Európai Bizottság: fellépünk az emberkereskedők ellen - de csak azért, hogy törvényesen jöhessenek a migránsok20:12 Századvég-felmérés: a válaszadók fele Tarlósra voksolna, a többiek a ballib jelöltecskék valamelyikére20:01 Csütörtökön is országszerte várható felhőszakadás, zivatar19:38 Három orosz és egy ukrán ellen adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot a maláj gép lelövése kapcsán19:07 Az ENSZ jelentéstevője szerint hitelt érdemlő bizonyítékok vannak a szaúdi trónörökösre nézve a Hasogdzsi-gyilkosság ügyében
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Rettegett a Jobbik a Mi Hazánk bejutásától, ezért telefonos hazugságkampányt indított

Reklám

Sokan jelezték, hogy e-mailt vagy telefonhívást kaptak úgy, hogy korábban Jobbik-tagok vagy szimpatizánsok voltak, aláírtak a Jobbiknak többször, de már jelezték az elmúlt hónapokban, hogy többé ne keressék őket. A jelek szerint főként a címlistáikról leiratkozó, csalódott jobbikosoknak (potenciális Mi Hazánk-osoknak) küldtek választást elügyeskedni próbáló üzeneteket. A Mi Hazánk és mellesleg a Kétfarkú Kutyapárt esélytelenségével kampányolnak a legutóbbi egyre biztatóbb adatokat (lásd a kapcsolódó anyagainkat) figyelmen kívül hagyva.
Egy Facebook-csoportban az alábbiak szerint számoltak be a telefonos csalásról:
Kedves szavazatszámlálók!
Egy órával ezelőtt erről a számról: 30 713 5450 felhívott egy Fókusz nevű közvéleménykutató társaság, hogy jelen állás szerint a Mi Hazánk és a Kétfarkú kutya 2 %-on állnak,és nem is fogják elérni az 5 %-ot,tehát a rájuk leadott szavazatok elvesznek, mert szétosztják őket,így az én szavazaton akár a DK hoz is kerülhet!
Nézetem szerint ez befolyásolás és csalás. Honnan tudják reggel 10 órakor, ki fogja elérni este 7-re az 5 %-ot?
Mások is megerősítették, hogy a közvélemény-ferdítő bűnözők erről a számról hívták.
Zoom
A Jobbiknál is érzékelik, hogy nagy a tét, de aligha a "történész-demográfus-törvénykező" Sneider az agy a háttérben
Egy olvasónk az alábbi e-mailt továbbította portálunknak (konkrétan az angelnagy8@gmail.com vélhetően kamucímről küldték):
Sokkoló! A Mi Hazánkra és a Kuytapártra adott szavazat biztosan elveszik, egy része a DK-hoz kerül majd!!
Vigyázat!
Ha most a Mi Hazánkra és a Kétfarkú Kutyapártra szavazol biztosan elveszik a szavazatod és a Gyurcsótány DK-ját segíti az elveszett szavazatod!!!
Miért is?
Háttérinfók:
Mert az Ep választáson az 5%-ot el nem ért pártokra adott szavazat nemcsak biztosan elveszik, hanem hozzáadódik a bejutó pártok szavazataihoz, mint töredékszavazat így a Gyurcsány a DK-ja is kapni fog belőle és nekik egy bejutó képviselő már biztos de sok töredékszavazat elhozhatja nekik a második bejutó ep képviselőt is aki nem más, mint a Jordán pozitív Molnár Csaba!! :(
Ha biztosan 5% alatti pártokra szavazol, akkor Gyurcsány Ferencre is szavazol, amely a hazaárulás kategóriája már!
Azon pártok amelyek már biztosan nem jutnak be az európai parlamentbe:
Biztosan 5% alatti (NEM bejutó)
Mi Hazánk (csak 2%)
Kétfarkú Kutya Párt (csak 2-3%)
Teljesen világosak az adatok hiszen a Medián, Závecz, Idea Intézet, Nézőpont, Századvég, Publicus friss áprilisi-májusi közvéleménykutatásai alapján átlagolt és összegzett adatok ezek.
Nézd meg magad az adatokat, ha nem hinnéd el!!
https://kozvelemenykutatok.hu/
Hazánk sorsa sokkal fontosabb hogy elvicceld a Kuytapártra való szavazással, vagy a Mi Hazánkra adott elveszett szavazattal a Dobrev-klánt és Gyurcsányt segítsd!
Értékes a szavazatod ezért ne vesszen el és ne kerüljön át Magyarország ellenségéhez!
Ne szavazz az esélytelen Mi Hazánk Mozgalomra és a Kétfarkú Kutyapártra!
Add tovább!
Hasonló minta. Egyre több jel utal arra, hogy a nagy ellenálló Jobbik attól sem riad vissza, ha ezzel egyeseket akár nem magához csábít, hanem a valójában már haveri DK-val riogatás miatt a legfőbb ellenségnek beállított Fideszhez küld, csak nehogy a Mi Hazánk - és a kétfarkúak -  mandátumot szerezzenek, elvégre a nemzeti radikális szavazókat elhajtották, a balliberálisokon pedig osztozni kell. Miközben ők ki vannak akadva a közvélemény-kutatókra, mert kínosan rosszul szerepelnek náluk, és ők voltak azok, akiket 2009-ben még alulmértek, mégis kiváló eredménnyel jutottak be az EP-be. De az még egy másik Jobbik volt...
Frissítés: Hangfelvételen a választási bűnöző
A nem létező "Fókusz Közvéleménykutató Intézet" nevében telefonál egy állítólagos Horváth Róbert. Aki felismeri a hang alapján a személyt, az jelezze a szerk@kuruc.info címen!
Íme a hangfelvétel. A hívás szintén a fentebb említett 30/ 7135 450 számról érkezett. A bevándorláspárti DK miatti rettegtetés csalóka, ez alapján azonban hiába tűnhetne fideszesnek az akció, mindneki tudja, hogy Orbánéknak nem érdeke a kisebbnek tartott pártok ellen agitálni, ha csak nem sejtik, hogy valójában a Mi Hazánk be fog jutni... De így a Jobbikhoz is hajtaniuk maguk mellett szavazókat nekik sokkal kevésbé jön jól, mint a kétségbeesett Heller-kedvenc néppártnak. Biztos véletlen, hogy a hívásokat azok kapják, akik az elérhetőségüket korábban Kubatovék helyett a Jobbiknak vagy pártközeli szervezeteknek adták meg.
2. frissítés: Soundcloudon regisztráció nélkül is meghallghatható
3. frissítés: A Jobbik telefonos választási csalásának magyar (?) hangja: Kiss Zoltán Imre
A ballibbé vedlett párt telefonon elkövetett választási csalásának hangja - aki még a nevét is lehazudja a felvételen - Kiss Zoltán Imre, Szabó Gábor Jobbik-pártigazgató közvetlen munkatársa, a párt budafoki tagja, a Jobbik Ifjúsági Tagozat budafoki elnöke. Nem mellesleg a Dobrev-félékkel együtt tüntikéző Jobbik fizetett alkalmazottja.
Alább összevethető jellegzetesen idegesítő hangja "Horváth Róbertével":
Zoom
Zoom
Zoom
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready