Ma hajnalban - kifogástalan magatartására (!) hivatkozva -, a kiszabott enyhe büntetést is 5 évvel megrövidítve, rászabadították a társadalomra az olaszliszkai magyarlincselés elsőrendű vádlottját, "H.", azaz Horváth Dezsőt.
A magyarországi gazságszolgáltatásról sok mindent elárul, hogy az áldozatát a gyermekei szeme láttára agyonverő gyilkos cigány a börtönvellneszben 53 jutalmat is kiérdemelt, önismereti és konfliktuskezelő tréningen vett részt, de hússzor még a börtönt is elhagyhatta.
Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke a szegedi Csillag börtön előtt várta Szögi tanár úr gyilkosát, ahol ígéretet tett arra, hogy egy Mi Hazánk-kormány esetén az ilyen elvetemült gyilkosok mind egy szibériai börtönben fogják befejezni földi pályafutásukat.
A felvetésre egyébként bűnbánó Dezsőke egy egyszerű "anyátok" felkiáltással reagált.
(Kuruc.info)
Frissítés: Dúró Dóra: Szibériába a gyilkosokkal!
Dúró Dóra, a nemzeti párt elnökhelyettese írja:
Szibériába a gyilkosokkal! Ezt üzente a Mi Hazánk és annak elnöke a ma hajnalban szabadult olaszliszkai gyilkosnak a helyszínen is. Igazságtalan és felháborító, hogy egy ilyen súlyos, emberéletet követelő ügyben ilyen enyhe büntetés jár a tettesnek, aki a jelek szerint még csak a megbánás legkisebb jelét sem mutatta, sőt beszólt a jelenlévőknek: Anyátok!
(Forrás:
Kapcsolódó: