2020. május 29., péntek, Magdolna, Léna napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:42 Látogatható az egykori szovjet atombunker Dunavarsányban22:12 "Mesterséges esővel" előznék meg az erdőtüzeket Indonéziában21:50 Minneapolisban újra eljött a lehetőség egy jó kis fosztogatásra21:41 Franciaország az Európán belüli határok június 15-i megnyitását szorgalmazza21:20 30 migránst végzett ki egy líbiai embercsempész családja20:45 Németországban bekérették az orosz nagykövetet a Bundestag elleni 2015-ös hackertámadás ügyében20:28 A cigánybűnözés ellen vonult a Mi Hazánk és több szurkolói csoport, a rendőrök tüntetőket vegzáltak19:24 Cserkésztüzek lobognak hazánk szétszakításának 100. évfordulóján18:42 Az alkoholproblémák 29 gén számlájára írhatók18:24 Megint bemocskolták az úzvölgyi temetőt a magyargyűlölő, történelemhamisító oláhok18:16 Horvátország teljesen megnyitja határait több uniós ország előtt17:57 Újabb adalék az úzvölgyi katonasírok történetéhez17:27 Iskolaőrséget hoz létre a kormány, 12 év felett büntethetők lesznek a tanárokra támadó cigánybűnözők17:14 Több ezer embert bocsát el a Boeing, és újraindítja a 737 MAX gyártását16:39 Öten meghaltak egy balesetben a 710-es főúton Balatonkenesénél
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Felsorolni is hosszú, hány csínytevés született egy kiadós drogozás után Kiskunhalason

Reklám

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség jármű önkényes elvitelének bűntette és más bűncselekmények miatt vádat emelt egy 27 éves kiskunhalasi férfi ellen, aki 2019. január 7-én Kiskunhalason jogtalan használat végett elvitt egy lezáratlan személyautót, majd rendszámot és üzemanyagot lopott hozzá, de tankolás után a benzinkutat is megrongálta.
Zoom
A vezetői engedéllyel nem rendelkező, 27 éves vádlott 2019. január 7-én Kiskunhalason beült egy lezáratlan személyautóba azért, hogy azt jogtalanul használja. Beindította a benne hagyott indítókulccsal és elhajtott a helyszínről. A vádlott útközben azt is elhatározta, hogy másik rendszámot „lop” a kocsira, hogy ne ismerjék fel. Ennek megfelelően az „elkötött” járműről és egy másik gépkocsiról letépte a rendszámokat, majd az „új” rendszámot elöl feltette a jogtalanul használt autóra. Hátulra viszont nem rakott rendszámot.
Vezetés közben kiderült, hogy kevés az üzemanyag, ezért a férfi egy benzinkúthoz hajtott. Itt közel 14 000 forint értékben gázolajat tankolt az autóba, majd fizetés nélkül elhajtott. Az üzemanyag töltő pisztolyt azonban nem tette vissza a helyére, hanem beakasztva hagyta az autó töltőnyílásában. Emiatt a nagy sebességgel elhajtó vádlott magával rántva tömlőstől kitépte a pisztolyt, de a kút burkoló lemeze is megrongálódott és a kútoszlop is kimozdult a helyéről.
A szándékos rongálás miatt a teljes kútoszlop használhatatlanná vált, és közel 3,5 millió forint kár keletkezett. Az ámokfutásnak az vetett véget, hogy a vádlott Kiskunhalas külterületén lehajtott az úttestről és egy oszlopnak ütközött. A megrongálódott autóval nem tudott tovább haladni, így a rendőrök elfogták. A férfi ráadásul az ámokfutás előtt designerdrogot is fogyasztott, de emiatt nem került bódult állapotba, a drogfogyasztás miatt külön szabálysértési eljárás indult ellene. Az „elkötött” autóban 450 000 forint kár keletkezett.
A korábban letartóztatásban volt, jelenleg szabadlábon védekező vádlottat a járási ügyészség jármű önkényes elvételének bűntettén kívül 2 rendbeli egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettével és rongálás bűntettével is vádolja. Az ügyész végrehajtandó börtön és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben, bűnössége kérdésében a Kiskunhalasi Járásbíróság fog határozni - olvasható az ügyészség honlapján.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready