2020. január 23., csütörtök, Zelma, Rajmund, Emese napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:32 Az "oltalmazott" néger18:18 Mérséklődik a hideg a hétvégén17:34 Beismerte: magát veteránnak hazudva koldult Olaszországban a Jobbik elnöke17:22 Mégsem engedik még szabadon a skálás gyilkost17:12 Bíróságon támadja meg a BKV a közbeszerzési döntőbizottság bírságát16:42 Újabb kínai városokban vezettek be közlekedési zárlatot a tüdőgyulladás-járvány miatt16:20 A Mi Hazánk nyilvános adatbázis létrehozását kezdeményezi a szexuális bűnözőkről16:10 Ez csak természetes: Buda-Cash-ügyben is enyhítették a büntetések egy részét15:42 Súlyos veszteségeket okoztak az ellentámadást indító terroristák Szíriában15:01 Orbán szerint jó esély van az együttműködésre a mérsékelt muszlim pártokkal14:10 Egy abortusztúlélő harca a méhében élő nemzetért - Téglásy Imre díja elé13:56 A Wehrmacht csapatainak élelmezése13:40 TI: az EU-ban csak Bulgáriát előzzük meg korrupcióban, utolértük a románokat, és Dél-Afrikával kerültünk egy szintre13:27 Rendőrök vitték el a felvidéki környezetvédelmi minisztert - már le is mondott13:19 Házi őrizetes késelt meg két rendőrt, mentőhelikoptert kellett értük küldeni
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Videók :: :: Hozzászólások

"Rábírta egy felnőtt filmekben statisztaként szereplő 82 éves ismerősét" - akinek ezek után is van kedve elolvasni ezt az ügyészségi közleményt...

Reklám

... az alább találja a szöveget.
A Fővárosi Főügyészség nyereségvágyból, valamint a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Fővárosi Törvényszéken a 28 éves budapesti férfival, mint I. rendű vádlottal, valamint az elhunyt nagyapa vagyontárgyainak megszerzésében segítségére lévő 82 éves ismerősével, a II. rendű vádlottal szemben.
A vádirat szerint az unoka annak érdekében, hogy ne tudódjon ki a nagyapa előtt a valódi életvitele, a főiskolai tanulmányai abbahagyása és a nagyapa által neki vásárolt lakás eladása, továbbá azért, hogy további értékeit, így lakását, autóját, garázsát és nyugdíját megszerezze, 2015. április 8. és 2015. május 20. napja közötti ismeretlen időpontban – egy szóváltást követően – megölte a nagyszülőjét annak budapesti XI. kerületi lakásában.
Ezt követően az unoka a holttestet a lakás garázsában rejtegette, majd annak eladása után 2016 augusztusában átszállította egy kőbányai bérelt garázsba, ahol a testet 2017 júniusában a rendőrség egy kukában találta meg.
A sértett halálát követően az unoka rábírta egy felnőtt filmekben statisztaként többször szereplő, e körből általa ismert, a sértett tényleges haláláról tudomással nem bíró 82 éves ismerősét arra, hogy az elhunyt nagyapának adja ki magát.
A II. rendű vádlott ennek érdekében a saját fényképével ellátott, de az elhunyt nagyapa nevére szóló személyi igazolványt csináltatott, a lakás és a garázs eladása során az ügyvédek előtt, mint a nagyapa jelent meg és írta alá a szerződéseket, továbbá elintézte azt is, hogy a nagyapa bankszámlájára érkező nyugdíjhoz az I. rendű vádlott elektronikusan is hozzáférhessen.
A jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló I. rendű vádlottra – arra az esetre, ha a bírósági előkészítő ülésen beismeri a tettét és lemond a tárgyalás jogáról – húsz év fegyház fokozatú szabadságvesztést, míg a csalásokban részt vevő bűntársára 2 év 6 hónap börtön fokozatú szabadságvesztést indítványozott a vádiratában az ügyészség.
Frissítés: disznóölő pisztollyal lőtte fejbe nagyapját a pornós
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready