2020. január 22., szerda, Vince, Surány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:20 Rég volt már a hétfői krakkói holokonferencia, épp ideje, hogy Áder Izraelbe utazzon az öreg zsidókkal túlélőset játszani16:52 Személyszállításra is alkalmassá tehető drónprototípust mutattak be Jakabszálláson16:20 Orosz lapok szerint az új kormányfő szabad kezet kapott a változtatásra16:15 Egy vérből... címmel indult gyermek- és ifjúsági drámapályázat16:00 Kölcsey buzilobbi általi bemocskolása ellen emelték fel szavukat a Mi Hazánk Ifjai az Auróránál, kiakasztva egy propagandistát15:40 Dél-Koreában nem szánalmaskodnak buziügyben: ha levágatta, akkor nem egészséges, és repül a seregből15:26 Floridai figyelmeztetés: fagyott leguánok hullhatnak a fákról15:02 Börtönre ítéltek egy korrupt rendőrt14:24 Amikor már a nézőnek fáj a tehetségtelenség: Karácsony nevetségessé tétele helyett saját magát égette a "köztévé"14:00 "Az ilyen bunkó, anyaellenes kirohanások éppen az ellenkező hatást érik el"13:51 Szuperhőst utánozva ugrott le az erkélyről egy kisgyerek13:31 Halálesetek után több millió autót hív vissza a Honda és a Toyota13:05 Szomáliai "alkalmi ismerős" kellett egy budapesti lánynak - füvezés helyett megverte és megerőszakolta13:01 Évértékelő rendezvényt tart a Mi Hazánk12:53 Vasárnap lesz a győri polgármester-választás
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Antimagyarizmus :: :: Hozzászólások

Közös megyei listát indít Komárom-Esztergomban a Jobbik, a DK, az MSZP, a Momentum stb.

Reklám

"Egyszer és mindenkorra, bármilyen formában merüljön is fel: összefog-e a Jobbik bármelyik baloldali párttal?" - tette fel magának a kérdést a "Jobbik" Magyarországért Mozgalom még 2017. január 2-án. Az alábbi volt a válaszuk:
Ma, az önkormányzati választások hivatalos kampánynyitányán pedig már ott tartunk, hogy közös megyei listát indít Komárom-Esztergomban a Jobbik, a DK, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd.
A hab a moslékosvödrön az, hogy a baloldal legújabb üdvöskéje, a Jobbik saját közleményt ad ki a mindezt megpecsételő hűségesküről. A Gyurcsány-féléknek tett neojobbikos hűségeskü alább olvasható.
A Komárom-Esztergom megyei közös demokratikus ellenzéki listáról
Mi, a demokratikus ellenzék pártjai, érzékelve a társadalom többségének elvárását, immáron nem csak a városokban értük el, hogy mindenhol egy esélyes jelölt legyen a hatalom embereinek leváltására. 2019. október 13-án Komárom-Esztergom megye minden változást kívánó választópolgára a demokratikus ellenzéki pártok közös megyei listájára adhatja le voksát.
Közös kampányunk során bemutatjuk, milyen biztonságos, élhető jövőt képzelünk el Komárom-Esztergom megye városainak, kistelepüléseinek. 9 év alatt bebizonyosodott, hogy az Orbán-kormány által ránk erőltetett megyeszerep nem találkozik azzal, amit a megye lakosai szeretnének. Számunkra a megye érdekének képviselete a hatalommal szemben is fontos. A Budai Várban is tudnia kell mindenkinek, mire van igazából szüksége egy bajótinak, szárligetinek vagy kisbérinek. Együttműködésben az itt élőkkel, szövetségben a jövőért!
dr. Konczer Erik, Demokratikus Koalíció
Nunkovics Tibor, Jobbik Magyarországért Mozgalom
Fekete Miklós, Magyar Szocialista Párt
Pusztai-Pintér Mónika, Momentum Mozgalom
Renczes Dávid, Párbeszéd Magyarországért
Jobbik Magyarországért Mozgalom
Frissítés: Jobbik 2018: Gyurcsány Ferenccel elképzelhetetlen bármilyen együttműködés
Egyébként nem kell Marty McFlyként utazgatni az időben, elég csak 2018. szeptember végéhez lapozunk; a Jobbik XX. kongresszusán újságírói kérdésre Jakab Péter, a párt akkori szóvivője, mostani frakcióvezetője még azt hazudta, hogy:
[a kongresszuson] a szövetségi politika csak olyan értelemben került szóba, hogy Gyurcsány Ferenccel és Orbán Viktorral elképzelhetetlen bármilyen együttműködés.
Csak ne ismernénk olyan tűpontosan a "jakabok" aknamunkáját a magyar politikai életben...
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready