Bezár!
2020. augusztus 8., szombat, László, Zádor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)16:59 Lassan az egész Székelyföldön is kötelező lesz a zsúfolt kültéren a maszkviselés16:43 Aláírást gyűjt a Mi Hazánk a Karácsony Gergely-i autósüldözés ellen16:25 Ukrajna és a Krím közé állhat a koronavírus is16:07 Kezdődik a parlagfűszezon15:48 Tovább nőtt a napi esetszám Csehországban15:32 Ökológiai vészhelyzetet hirdettek Mauritiuson a zátonyra futott japán hajó miatt15:17 Gőzerővel irtják az esőerdőket Brazíliában, de az alelnök ebben is talált valami biztatót15:05 Robbanás áldozata lett a holland nagykövetné is - Közel félszáz embert még keresnek Bejrútban14:53 Repült a Nehéz Kő árbevétele a csillagos égig14:13 Visszanyalt a chicagói fagyi13:58 Ha humanisták lennénk, ilyen KFC-be vezető összkomfortos alagutat ásnánk az illegálisoknak a gúnyhatáron13:40 A japánmaszk az új spanyolviasz - evés közben is használható csúcstechnika13:23 Városi gyűlést bombázott le a szaúdi vezetésű koalíció Jemenben13:01 Trump is részt vesz a Libanon megsegítésére szervezendő videós donorkonferencián
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Visszasírja Lőrincet a szakma

Reklám

Országszerte problémát okoz, hogy a meghibásodott gázkészülékek javítására időnként hetekig kell várni. A szerelők többsége nyugdíj mellett dolgozik, ráadásul kevés az utánpótlás - közölte az ATV híradója.
A tévének Kiss Sándor víz- és gázszerelő azt mondja, sorban állnak nála az ügyfelek, alig győzi felvenni a telefont, ami állandóan cseng. A férfi Debrecenben nyugdíj mellett szereli a hibás berendezéseket. Azt mondja, hogy ha most hívná valaki, akkor az életveszély elhárításán kívül egy hetet kellene várnia, míg ki tud szállni.
A társasházakat kezelők azt mondják, a lakók többsége az utolsó pillanatban próbálja az eszközeit ellenőriztetni.
Keresiné Vígh Andrea közös képviselő szerint az lenne a jó megoldás, ha mindenki nyáron mérné fel, milyen állapotban van a gázhálózat, ez azonban nem jellemző.
Nem jobb a helyzet Nógrád megyében sem. Itt a szerelők napi 12 órát dolgoznak, de így sem érnek a végére.
A tél végéig vannak már előjegyzéseik, miközben most mindenki azonnal szeretne szakembert a készülékekhez. Pásztor Imre gázszerelő mester szerint legalább egy hónapot kell várni a javításra.
A nyáron elhalasztott ellenőrzések után a készülékek gyakrabban hibásodnak meg, és ilyenkor már hiába a kapkodás, a balszerencsések akár napokat is kénytelenek kihúzni fűtés nélkül.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready