2020. szeptember 22., kedd, Móric napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
20:23 Irán: szabotázsakció áll a natanzi urándúsító telepen történt robbanás mögött20:05 Gyorstesztek tömeges alkalmazására készül a bajor kormány19:43 Törölték a stockholmi Nobel-díjátadót19:22 Trump Kínát bírálta a járványkezelése miatt az ENSZ közgyűlésén19:05 Putyin elfogadta a Jelcin-korszak utolsó kormányzójának lemondását18:41 Egyetlen koronás eset miatt halasztják az EU-csúcsot18:23 Maszkot hordani nem hajlandó utasok miatt késnek a vonatok17:56 Kilencéves kislányt és 73 éves asszonyt is megerőszakolt két "férfi" Franciaországban17:32 Halálra ítéltek két embert Pakisztánban tömeges tragédiát okozó gyújtogatásért17:06 Négy idős ózdi asszonynál próbálkoztak az unokázók, egyszer sem jártak sikerrel16:34 Szarvasbőgés a barcsi erdészetben16:26 Szijjártó szerint egyetértés volt Strassburgban arról, hogy rendezni kell a nyelvhasználat és az anyanyelvi oktatás kérdését Kárpátalján16:03 Megkérdőjelezték a faji sokszínűség egyik elméletét15:21 Már a gyümölcslével nyakon öntött zsidós poénokat is levadássza az érinthetetlenek legújabb számítógépes projektje14:54 Tucatnyi tűzoltót kötött le egy korlátok közé szorult észlény a Boráros téren
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Extra :: :: Hozzászólások

Emberi méltóságuk tiszteletben tartása ellen tüntetnek a "kényszersterilizált" cigók

Reklám

Állítja a Közéleti Roma Nóból Közéleti Roma Nővé vedlett Dánielné Tóth Beáta. Az ígéretes felütés ellenére később sajnos az ellenkezőjét is, így vélhetően csak arról van szó, ami az egész videó során ordít: a - kedvenc szavával - állítólagosan értelmiségi cigányasszonyunk nem sokkal kameraképesebb, mint egy Lionka. Az ügy azonban annál mégis komolyabb rasszistázás kiindulópontja lehet, mint ahogy az a főszervező asszony esetlenkedéséből következne.
(A videó itt is elérhető.)
Például kiderül, a miskolci kórház nácista bűneiről úgy értesültek, hogy "állítólagosan, ugyebár, elhangzott a sajtóban egy olyan hírforrás"...
Azt is közli a felvétel folyamán többször, hogy nincsenek áldozatok, senki nem jelentkezett náluk, hogy bármi is történt. De azért követelik, hogy a kormány soron kívül vizsgálja ki a semmit. Gyanúsítottak - ismét csak - "állítólagosan" vannak szerinte, de ők nem vádaskodnak...
A videóból semmi épkézláb konkrétum nem derül ki, ami a konkrét panaszokat illeti a kényszersterilizáción és a faji megkülönböztetésen kívül.
Rossz hallgatni küszködést, és értjük, a magyar nehéz nyelv, elég volt lediplomázni is, de kíváncsiak lennénk, hogy a TASZ-nál, ahol a Facebook-oldala szerint dolgozott vagy dolgozik, mi a szerepköre, lefelé vagy felfelé lóg-e ki.
A hozzászólások között szerencsére egy zseni azonnal felfedezi a náci, sőt a nyilas párhuzamot is:
Zoom
Sajnos mégis érdemes komolyan venni az ügyet, hogy a pénteki cécóra a különböző cigány szervezetek küldöttei mellé beszerveztek egy TASZ-fejt is, foglalkozik a történettel a Mérce, Bangóné, sőt még Setét Jenő is.
Éppen a szélsőliberális és vörös tendenciáktól sújtott portál foglalta össze egy korábbi cikkében az alaphelyzetet, amely kórházi dolgozókra hivatkozik, mint eredeti bejelentőkre:
Állítólagos, reproduktív jogokat komolyan sértő beavatkozások miatt nemrég nyílt levélben fordultak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház És Egyetemi Oktatókórház szülészet-nőgyógyászati osztályának dolgozói Kásler Miklós emberi erőforrás miniszterhez. A levelet Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselő személyesen próbálta meg átadni Polt Péter legfőbb ügyésznek még szerdán; most pedig az Idetartozunk romajogi civilszervezet intézett kérdéseket a Magyar Orvosi Kamara elnökéhez, Kincses Gyulához.
És a frissen díjazott Setét Jenő levele:
Zoom
Forrás: Mérce
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready