2020. február 17., hétfő, Donát, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:03 Vége a moslékkoalíciónak Kaposváron10:35 Sály nem látott még annyi rendőrt, amennyit a hazafiak cigánybűnözés elleni tiltakozása miatt odaküldtek10:17 A magyarok közül szeretnének a legtöbben területeket visszakapni az országrabló szomszédoktól10:06 Washington megfenyegette a Huaweijel együttműködő országokat09:51 Vádat emeltek a terézvárosi ingatlanügyletek miatt09:13 HVIM: köszönjük a Belügyminisztériumnak, és üzenünk az Indexnek08:42 Trump legújabb ötlete: Oroszország hagyjon fel a szíriai kormány támogatásával!08:12 Bíróság: jogszerűen tartottak házkutatást az ausztrál ABC-nél07:47 Csaknem kétszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén07:33 9,5 millió ausztrál dollárt gyűjtöttek jótékonysági koncerttel a bozóttüzek károsultjainak megsegítésére06:49 Antibiotikum-rezisztencia rontja a keskenyszájú orrszarvúk helyzetét22:12 Aleppó tartomány nagy részét visszafoglalták a szíriai kormányerők21:58 Nem jött be a budipaktum a CDU és a Baloldal között21:39 Bedrogozva lövöldözött gáz-riasztó fegyverével egy tatabányai férfi - "csak kipróbálta"21:25 Alacsony részvétel mellett izgalmak nélkül nyert a massza jobbikos jelöltje
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

"Hívok minden magyar hazafit" - Toroczkai László nyílt levele

Reklám

Nyílt levél a magyar hazafiakhoz
Tisztelt Honfitársaim!
Tisztelt Gárdisták!
Cigány bűnözői körök és a magyar adófizetők pénzéből működő, haszontalan „roma önkormányzatok” szervezik, uszítják a cigányságot és a szokásos elmebeteg antifákat, hogy minél többen legyenek az ellentüntetésen, amikor Miskolcra és Sályba megyünk most vasárnap, február 16-án. Ők szervezkedhetnek a rendet és igazságot akaró magyarok ellen a Facebookon, mi csak a saját fórumainkon. Már a tavalyi törökszentmiklósi események során is láthattuk, hogy a cigányok elkezdték megszervezni magukat, persze a maguk módján, de tény: már nem az a helyzet, mint 10-15 éve. Nem csak bűnözői körök, de olyan politikai képviselet is van már mögöttük, amely újabb Trianont akar előkészíteni, amely négy megyét kiszakítva hazánk testéből, cigány tartományt hozna létre. Ugyanakkor nem csak a korábban megcsonkított Magyarország északkeleti részén, hanem már Budapesten is megerősödtek a magyarellenes erők, és az elmúlt hétvégén olyat láttunk, amire korábban nem nagyon volt példa. A magyar- és Európa-ellenes, degenerált antifák (néhány cigány bűnözővel is kiegészülve) támadtak meg magyar hazafiakat a magyar fővárosban, a kitörés napján. Eljött az ideje, hogy újra elhagyjuk a komfortzónánkat, újra feltámasszuk a nemzeti ellenállást, mielőtt késő lesz!
Zoom
Tudom, hogy a magyar hazafiak közül sokan csalódottak, kiábrándultak. Van is rá okuk, hiszen a vonagáborok, szabógáborok, jakabpéterek becsapták, elárulták őket. De nem miattuk, és még csak nem is miattam kell most Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe mennünk. Van azonban egy 29 éves magyar lány Sályban, aki férfiakat megszégyenítő bátorsággal vállalta fel, hogy arccal, névvel kiáll a tisztességes magyarok ügye mellett ott, ahol egy 61 éves magyar asszonyt ölt meg egy helyi cigány vadember, s ahol a bűnözők pokollá teszik az életet. A kiállása miatt tegnapelőtt már részeg helyi cigányok támadták meg a sályi lányt és családját a saját házukban. Amennyiben mi most nem állunk ki mellette, akkor nem várhatjuk el mi sem, hogy mások nekünk segítsenek, amikor mi leszünk bajban.
A Mi Hazánk, a Betyársereg és a HVIM számos tagja ott lesz vasárnap Miskolcon, ahonnan Sályba vonulunk. Hívom a Magyar Gárda tagjait, hívom a Nemzeti Ellenállás tagjait is, szólítok minden nemzeti szervezetet, hívok minden magyar hazafit, akikkel oly’ sokszor küzdöttünk együtt az utcákon 2006 és 2010 között: Legyünk ott Miskolcon és aztán Sályban minél többen, mutassuk meg, hogy nem hagyjuk magára a bátor magyar lányt, mert valljuk, hogy „minden magyar felelős minden magyarért”!
(Buszok is indulnak, akik csatlakoznának, kérjük jelezzék Szabadi Istvánnál, a Mi Hazánk szervezőjénél, a szabadi.istvan@mihazank.hu címen.)
Zoom
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready