Bezár!
2020. június 7., vasárnap, Róbert, Arianna, Kocsárd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:17 Műemlékek rombolását kritizáló cikk címe miatt kellett távoznia egy Pulitzer-díjas főszerkesztőnek09:02 Cápa ölt szörföst az ausztrál partoknál08:26 Csaknem 6,9 millióra nőtt a regisztrált fertőzöttek száma08:19 Washingtoni tüntetés: megvonnák a rendőrség forrásait, hogy négerek között osszák szét07:52 Négyszáz betolakodót ölel ideiglenesen a keblére Málta, de utána továbbadnák őket simogatásra07:29 Olajkitermelés-csökkentésben állapodtak meg az OPEC+ videóértekezletén06:53 Büntetőeljárás indítását szorgalmazzák Aján Tamás ellen23:51 Fulani faluban mészároltak egyenruhások Maliban23:25 A Mi Hazánk miatt akarta lemondani a megemlékezést Mirkóczki, de igencsak alászaladt23:14 Durva Izrael-gúnyrajzzal jelentkezett a Népszava karikaturistája22:45 Vonatbaleset Németországban: sínekre dőlt, égő fának hajtott a szerelvény, 150 utast kellett evakuálni22:20 CIszjordánia annektálása ellen tüntettek Tel-Avivban21:52 Szegény, zárkózott Lakatos Csaba szerelmi fájdalmában agyonverte élettársát21:37 Pedofilhálózatra csapott le a német rendőrség - a főbűnöst már kétszer elítélték korábban gyermekpornográfia birtoklásáért21:18 Fél évvel később lépnek hatályba a drónrendeletek
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

"Hívok minden magyar hazafit" - Toroczkai László nyílt levele

Reklám

Nyílt levél a magyar hazafiakhoz
Tisztelt Honfitársaim!
Tisztelt Gárdisták!
Cigány bűnözői körök és a magyar adófizetők pénzéből működő, haszontalan „roma önkormányzatok” szervezik, uszítják a cigányságot és a szokásos elmebeteg antifákat, hogy minél többen legyenek az ellentüntetésen, amikor Miskolcra és Sályba megyünk most vasárnap, február 16-án. Ők szervezkedhetnek a rendet és igazságot akaró magyarok ellen a Facebookon, mi csak a saját fórumainkon. Már a tavalyi törökszentmiklósi események során is láthattuk, hogy a cigányok elkezdték megszervezni magukat, persze a maguk módján, de tény: már nem az a helyzet, mint 10-15 éve. Nem csak bűnözői körök, de olyan politikai képviselet is van már mögöttük, amely újabb Trianont akar előkészíteni, amely négy megyét kiszakítva hazánk testéből, cigány tartományt hozna létre. Ugyanakkor nem csak a korábban megcsonkított Magyarország északkeleti részén, hanem már Budapesten is megerősödtek a magyarellenes erők, és az elmúlt hétvégén olyat láttunk, amire korábban nem nagyon volt példa. A magyar- és Európa-ellenes, degenerált antifák (néhány cigány bűnözővel is kiegészülve) támadtak meg magyar hazafiakat a magyar fővárosban, a kitörés napján. Eljött az ideje, hogy újra elhagyjuk a komfortzónánkat, újra feltámasszuk a nemzeti ellenállást, mielőtt késő lesz!
Zoom
Tudom, hogy a magyar hazafiak közül sokan csalódottak, kiábrándultak. Van is rá okuk, hiszen a vonagáborok, szabógáborok, jakabpéterek becsapták, elárulták őket. De nem miattuk, és még csak nem is miattam kell most Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe mennünk. Van azonban egy 29 éves magyar lány Sályban, aki férfiakat megszégyenítő bátorsággal vállalta fel, hogy arccal, névvel kiáll a tisztességes magyarok ügye mellett ott, ahol egy 61 éves magyar asszonyt ölt meg egy helyi cigány vadember, s ahol a bűnözők pokollá teszik az életet. A kiállása miatt tegnapelőtt már részeg helyi cigányok támadták meg a sályi lányt és családját a saját házukban. Amennyiben mi most nem állunk ki mellette, akkor nem várhatjuk el mi sem, hogy mások nekünk segítsenek, amikor mi leszünk bajban.
A Mi Hazánk, a Betyársereg és a HVIM számos tagja ott lesz vasárnap Miskolcon, ahonnan Sályba vonulunk. Hívom a Magyar Gárda tagjait, hívom a Nemzeti Ellenállás tagjait is, szólítok minden nemzeti szervezetet, hívok minden magyar hazafit, akikkel oly’ sokszor küzdöttünk együtt az utcákon 2006 és 2010 között: Legyünk ott Miskolcon és aztán Sályban minél többen, mutassuk meg, hogy nem hagyjuk magára a bátor magyar lányt, mert valljuk, hogy „minden magyar felelős minden magyarért”!
(Buszok is indulnak, akik csatlakoznának, kérjük jelezzék Szabadi Istvánnál, a Mi Hazánk szervezőjénél, a szabadi.istvan@mihazank.hu címen.)
Zoom
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready