Bezár!
2020. május 27., szerda, Hella, Gyula, Szörényke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:35 Az Egyesült Államok több tagállamában emelkedett a fertőzöttek száma22:12 Cseh statisztikai hivatal: a járvány áldozatai kétharmadának halálát nem a Covid-19 okozta21:54 LMP (!): a kormány határozottan álljon ki a külhoni magyarok védelme érdekében!21:48 Szijjártó: "Szlovákia" oda-vissza átengedi területén a magyarokat és a cseheket21:37 Cigány jókívánság a megemlékezőknek: ahány mécsest meggyújtotok, a családotokra gyújtsátok!21:07 Az igazságos Trianon - avagy a zsidó, aki szorgalmasan gondoskodik arról, hogy ne feledjük, mennyire nem éreznek sorsközösséget velünk20:38 Az olaszországi tartományok egynegyedében egyetlen új fertőzöttet sem diagnosztizáltak20:16 Francia kutatók szerint a kevésbé fertőzötteknél is kialakul immunitás19:38 Itt tartunk az őszödi beszéd után 14 évvel19:20 Februárban rúgták ki a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalból a jogászból lett szegedi "postarablót"19:01 A beszéd - Apponyi a magyar ügy védelmében - történelmi dráma a Duna TV-n június 4-én18:51 A Borussia Mönchengladbach sportszerű szurkolótábora18:22 Moszkva lopakodó hadászati bombázó fejlesztésébe kezdett18:05 A "kölcsönös tisztelet": Szijjártó látogatása napján alázták meg újra az erdélyi magyarságot Bukarestben17:45 Akik eddig a világleállítás környezettisztító hatásának örvendeztek, most ismerkedhetnek a koronás szemeteléssel
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

TASZ: csúnya dolog, hogy az előítéletes magyarok megint meg akarják félemlíteni a szegény roma közösséget!

Reklám

A Társaság a Szabadságjogokért nevű cigánybűnöző-védő szervezet arra hívta fel a figyelmet, hogy a januári gyilkosság felderítése és az elkövető megbüntetése az igazságszolgáltatás feladata, nem pedig szélsőséges csoportoké - derül ki a Zsindex "Felvonulást szerveznek szélsőséges szervezetek a sályi gyilkosság helyszínére" című cikkéből.
Zoom
A gyilkosság helyszíne (fotó: Police.hu)
"Egy politikai párt nem teheti felelőssé ezért a romákat és a helyi roma közösséget, a gyilkosság nem jogosítja fel őket a félelemkeltő masírozásra" - szól a rajvédő kinyilatkoztatás.
Azt ugyan elismerik, hogy a véleménynyilvánításhoz mindenkinek joga van, "de csak addig, amíg azzal másokat nem bánt, vagy más szabadságát nem korlátozza". (De persze amikor cigányok bántják a magyarokat vagy korlátozzák őket a szabadságukban vagy bármi másban, mint például az életben maradásban, az nem gond - a szerk.)
Szerintük a Mi Hazánk felvonulása hasonló helyzetet fog teremteni, mint ami 2011-ben Gyöngyöspatán kialakult. Akkor "gárdisták masíroztak a faluban, megfélemlítve a helyi roma lakosságot".
A bíróság már a gyöngyöspatai események után is kimondta, hogy a demonstrálók nem nyilváníthatják ki úgy szélsőséges véleményüket, hogy azt az érintett csoport a lakóhelyén, megfélemlítve kényszerüljön végighallgatni.
A TASZ felhívta az illetékes rendőrkapitány figyelmét, "előzze meg, hogy előítélet által motivált bűncselekmény történhessen, ha ilyen történik, lépjen fel ellene".
Dúró: nehogy bántsuk szegény bűnözőket!
Nehogy a Mi Hazánk megfélemlítse szegény bűnözőket! Ez a hozzáfűznivalója a TASZ-nak ahhoz, hogy aljas szándékból megölnek egy idős nőt.
Miközben a magyarországi közbiztonsági helyzet húsbavágó valósága az, hogy sajnos még mindig nincsenek biztonságban az idősek vidéken, a liberális jogkiforgatókat ez nem érdekli. Sőt miután bejelentjük, hogy az igazságért és a rendért demonstrációt tartunk a borsodi helyszínen február 16-án, még meg is támadják az egyik helybéli tagunkat és családját. És ki a hibás a TASZ szerint? A megtámadottak, az áldozatok.
És mi a legfontosabb közlendőjük? Nehogy bántsuk szegény bűnözőket! Egészen döbbenetes észjárás. A Mi Hazánk szerint nem a bűnözők jogai fontosak, hanem az áldozatok, az ártatlanok védelme. Az elmúlt harminc évben egyetlen kormány sem volt, amely ezt képviselte volna. A Mi Hazánk álláspontja egyértelmű: Szibériába a gyilkosokkal! A nemzetközi bérrabtartás lehetőségével kell élni ahhoz, hogy az elvetemült gyilkosok számára elrettentő hatású börtönöket teremtsünk, s ne kártérítéseket fizessünk az itthoni, szerintünk inkább méltatlanul jó börtönkörülmények miatt, amit a strasbourgi bíróság megkövetel (a magyar kormány pedig sajnos elfogad).
Korábban írtuk:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready