2020. február 17., hétfő, Donát, Egyed napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:23 Saját tizenhárom éves lányát kényszerítette prostitúcióra egy gyermekszerető "apa"11:03 Vége a moslékkoalíciónak Kaposváron10:35 Sály nem látott még annyi rendőrt, amennyit a hazafiak cigánybűnözés elleni tiltakozása miatt odaküldtek10:17 A magyarok közül szeretnének a legtöbben területeket visszakapni az országrabló szomszédoktól10:06 Washington megfenyegette a Huaweijel együttműködő országokat09:51 Vádat emeltek a terézvárosi ingatlanügyletek miatt09:13 HVIM: köszönjük a Belügyminisztériumnak, és üzenünk az Indexnek08:42 Trump legújabb ötlete: Oroszország hagyjon fel a szíriai kormány támogatásával!08:12 Bíróság: jogszerűen tartottak házkutatást az ausztrál ABC-nél07:47 Csaknem kétszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén07:33 9,5 millió ausztrál dollárt gyűjtöttek jótékonysági koncerttel a bozóttüzek károsultjainak megsegítésére06:49 Antibiotikum-rezisztencia rontja a keskenyszájú orrszarvúk helyzetét22:12 Aleppó tartomány nagy részét visszafoglalták a szíriai kormányerők21:58 Nem jött be a budipaktum a CDU és a Baloldal között21:39 Bedrogozva lövöldözött gáz-riasztó fegyverével egy tatabányai férfi - "csak kipróbálta"
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók :: :: Hozzászólások

Készülnek a cigányok a borsodi vonulásra: egyikük kiszaggatná a "kutyák" szívét, vagy legalább verekedne Toroczkaival

Reklám


Enyhén dilemmázósra sikerült a
Dolányi Gábor nevű fő tüntető harcias üzenete, de ő nem hagyta magát. 19 percen át.
Videója egyik részében arról beszél, hogy a felvonulás "el lesz marasztalva", "meg fog dőlni", mert sok cigány összefogott, és ettől megijedtek a nácik. Vagy, ha még nem is, hét közepéig biztosan megijednek.
A videó többi része viszont kemény uszítás és fenyegetés (de ezzel persze semmi problémája a Facebooknak):
  • ha mégis odamennek, onnan ki nem jönnek,
  • a cigányok harcban akarnak meghalni, nem elnyomottként,
  • hadba hívja az összes borsodit, hogy haljanak meg a gyerekeikért a mocskos, senkiházi, undorító, rossz eszmével gondolkodó emberek ellen,
  • ha baj van, ki kell szaggatni a szívüket a kutyáknak,
  • "tiporjuk őket el, álljunk fel ellenük kőkeményen, és harcoljunk!"
Kiderül, hogy tulajdonképpen az új holokausztot kell megakadályozni, mert jönnek a szennyek, a mocsadékok, és elvárja, hogy a borsodi vajdák és gengszterek is jelenjenek meg.
Motivációs ígéretként bejelentette, szét fog osztani 200 ezer forintot a testvérei között.
Választ adott a legnagyobb dilemmára is:
Nem kell ehhez büntetlen előélet, én is büntetett előéletű vagyok, meg ő is, sokan vagyunk azok...
Koponyabeveréssel a rasszizmus ellen
A videó végén kerül fel a hab a tortára: ha a rasszizmust és a felvonulást így "le lehet ütni", akkor ő szeretné ezt rendezni a Mi Hazánk elnökével: "egy az egyben akar ütközni Toroczkaival".
Ez szerinte így zajlana:
Egy az egyben felállok veled, és az agyadat be fogom ütni, a koponyádat. Addig fogom beütni, míg a másik oldalon ki nem folyik a füleden - b@szd meg - az agyad!
Ezt követően el is köszön békeszerető cigányunk:
Áldás, békesség, áldjon meg mindenki a kegyelmes, jó Isten.
Utóirat:
Eleget ölték már a zsidókat, a cigányokat, magyarokat, itt befejeződött nekik ez a pályafutás, itt ennek véget kell vetni.
(Ha nem indul, ide kattintva is lehet próbálkozni, illetve itt is elérhető.)
A tüntetés részletei:
Zoom
Korábban írtuk:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready