Bezár!
2020. június 7., vasárnap, Róbert, Arianna, Kocsárd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:35 Bolsonaro kínosnak érzi a járványügyi adatokat - törölték a kormányzati honlapról a nem a legutóbbi napról szólókat09:17 Műemlékek rombolását kritizáló cikk címe miatt kellett távoznia egy Pulitzer-díjas főszerkesztőnek09:02 Cápa ölt szörföst az ausztrál partoknál08:26 Csaknem 6,9 millióra nőtt a regisztrált fertőzöttek száma08:19 Washingtoni tüntetés: megvonnák a rendőrség forrásait, hogy négerek között osszák szét07:52 Négyszáz betolakodót ölel ideiglenesen a keblére Málta, de utána továbbadnák őket simogatásra07:29 Olajkitermelés-csökkentésben állapodtak meg az OPEC+ videóértekezletén06:53 Büntetőeljárás indítását szorgalmazzák Aján Tamás ellen23:51 Fulani faluban mészároltak egyenruhások Maliban23:25 A Mi Hazánk miatt akarta lemondani a megemlékezést Mirkóczki, de igencsak alászaladt23:14 Durva Izrael-gúnyrajzzal jelentkezett a Népszava karikaturistája22:45 Vonatbaleset Németországban: sínekre dőlt, égő fának hajtott a szerelvény, 150 utast kellett evakuálni22:20 CIszjordánia annektálása ellen tüntettek Tel-Avivban21:52 Szegény, zárkózott Lakatos Csaba szerelmi fájdalmában agyonverte élettársát21:37 Pedofilhálózatra csapott le a német rendőrség - a főbűnöst már kétszer elítélték korábban gyermekpornográfia birtoklásáért
24 óra legolvasottabbjai

Cigánybűnözés, Videók :: :: Hozzászólások

Készülnek a cigányok a borsodi vonulásra: egyikük kiszaggatná a "kutyák" szívét, vagy legalább verekedne Toroczkaival

Reklám


Enyhén dilemmázósra sikerült a
Dolányi Gábor nevű fő tüntető harcias üzenete, de ő nem hagyta magát. 19 percen át.
Videója egyik részében arról beszél, hogy a felvonulás "el lesz marasztalva", "meg fog dőlni", mert sok cigány összefogott, és ettől megijedtek a nácik. Vagy, ha még nem is, hét közepéig biztosan megijednek.
A videó többi része viszont kemény uszítás és fenyegetés (de ezzel persze semmi problémája a Facebooknak):
  • ha mégis odamennek, onnan ki nem jönnek,
  • a cigányok harcban akarnak meghalni, nem elnyomottként,
  • hadba hívja az összes borsodit, hogy haljanak meg a gyerekeikért a mocskos, senkiházi, undorító, rossz eszmével gondolkodó emberek ellen,
  • ha baj van, ki kell szaggatni a szívüket a kutyáknak,
  • "tiporjuk őket el, álljunk fel ellenük kőkeményen, és harcoljunk!"
Kiderül, hogy tulajdonképpen az új holokausztot kell megakadályozni, mert jönnek a szennyek, a mocsadékok, és elvárja, hogy a borsodi vajdák és gengszterek is jelenjenek meg.
Motivációs ígéretként bejelentette, szét fog osztani 200 ezer forintot a testvérei között.
Választ adott a legnagyobb dilemmára is:
Nem kell ehhez büntetlen előélet, én is büntetett előéletű vagyok, meg ő is, sokan vagyunk azok...
Koponyabeveréssel a rasszizmus ellen
A videó végén kerül fel a hab a tortára: ha a rasszizmust és a felvonulást így "le lehet ütni", akkor ő szeretné ezt rendezni a Mi Hazánk elnökével: "egy az egyben akar ütközni Toroczkaival".
Ez szerinte így zajlana:
Egy az egyben felállok veled, és az agyadat be fogom ütni, a koponyádat. Addig fogom beütni, míg a másik oldalon ki nem folyik a füleden - b@szd meg - az agyad!
Ezt követően el is köszön békeszerető cigányunk:
Áldás, békesség, áldjon meg mindenki a kegyelmes, jó Isten.
Utóirat:
Eleget ölték már a zsidókat, a cigányokat, magyarokat, itt befejeződött nekik ez a pályafutás, itt ennek véget kell vetni.
(Ha nem indul, ide kattintva is lehet próbálkozni, illetve itt is elérhető.)
A tüntetés részletei:
Zoom
Korábban írtuk:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready