Bezár!
2020. július 3., péntek, Kornél, Soma, Napsugár napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
16:28 Dúró Dóra kiállt a lincselni akaró cigányok miatt meghurcolt mentősök mellett16:10 Összeütközött két vonat egy svájci hegyi alagútban16:01 Megvan Macron új kormányfője15:54 Szoborrongálás Judapesten is: vörös festékkel öntötték le Horthy Szabadság téri emlékművét - videók a biciklis támadóról15:52 Így üldözi a normalitást a "genderlobbi"15:49 HARCOS 2004-2020 - nemzeti ruházati márka már 16 éve (x)15:41 Zsidó tüntetés New Yorkban: Izrael vonuljon ki a megszállt palesztin területekről!15:32 Megkezdődött Törökországban a volt Nissan-vezér ügyében vádolt hét ember pere14:35 Milliárdokból adunk tiszta vizet és szívgyógyászati központot Ugandának - Szijjártó ettől várja, hogy majd otthon maradnak14:17 Nyolc év fegyházra ítéltek egy férfit, amiért drogot akart eladni13:47 Sorozatos rendőrségi bírságok a Mi Hazánk vezetőinek, Facebook-bejegyzésekért is13:32 Rendkívüli helyzetet hirdettek Belgrádban a járvány súlyosbodása miatt12:50 Csak a fekete hableányok számítanak, pusztuljanak a rasszista halak!12:37 Szajhák tüntettek Berlinben - "pénzügyi támogatás" kell nekik12:22 Orbán: a migráció ügyében nem tudunk együttműködni a németekkel
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

A Mi Hazánk csendőrséggel integrálná a cigánybűnözőket - telne rá az ablakon kidobott milliárdokból

Reklám

Igenis van cigánybűnözés, ezért a cigányintegrációs támogatások milliárdjaiból csendőrséget hozna létre a Mi Hazánk Mozgalom, tehát csendőrséggel integrálnánk a cigánybűnözőket - mondta Novák Előd fővárosi önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk alelnöke az Országos Roma Önkormányzat székháza előtt tartott sajtótájékoztatóján.
Zoom
A politikus hozzátette: ennek nyomatékot adva felvonulást is tartunk az Országos Roma Önkormányzat Dohány utca 76. szám alatti székháza elől indulva most csütörtökön 18 órától, a Deák téri lincselés áldozataira emlékezve. Mondjuk ki végre: történelmi kudarcnak bizonyult az ún. romaintegrációba mint feneketlen kútba önteni a forintmilliárdokat, az inkább csak a fehérgalléros cigánybűnözés, a korrupciójuk melegágya lett, ezért inkább a Horthy-korszak jól bevált csendőrségének visszaállítását kezdeményezi a Mi Hazánk.
Egy olyan rendvédelmi erőre van szükség, melynek egyenruhásai helyben laknak, helyismerettel rendelkeznek, nem vezényelhetők el máshova karhatalmi feladatra, és mely a polkorrekt korlátoktól szabadulva üzen hadat a cigánybűnözésnek is. 
Szükség van a csendőrség felállítására, mert már Budapest szívében is lincselt, gyilkolt a túlerőben lévő horda, késsel támadva a fegyvertelen magyarokra, a földön fekvőt is rugdosva és szúrva. Karácsony Gergely lapít, a kormány szerint két hét alatt rendet tettek, ez a gyilkos pedig akár 30-35 évesen szabadulhat a wellness börtönből (közben meggazdagodva a strassburgi kártérítésekből), s folytathatja. Ezért is követel a Mi Hazánk inkább pl. szibériai bérrabtartást, valamint a strassburgi bíróság joghatósága alóli kilépésünket, mert a börtönkártérítési perek csak így állíthatók le.
Tégy a magyargyűlölet ellen! – ezzel a jelszóval tartunk tehát felvonulást a cigánybűnözés ellen, a Horthy-korszak csendőrségének visszaállítását is szorgalmazva. Legutóbb március 1-jén épp Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulóján vonultunk fel, most hasonló nemzeti összefogást hirdetünk, várunk mindenkit e szolidaritási megmozdulásunkra, melynek végén a szurkolói csoportok vezetői is beszédet mondanak - jelentette be Novák Előd.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready